מסעדת טרין

סוג: צרפתי
 

מסעדת טרין באשדוד

יוסי סוויסה, שף ובעלים, עבד שנים במסעדת פורל התל-אביבית ובמסעדות אחרות בעולם עד שפתח מקום משלו. השירות נעים, האוכל מבושל ביד טובה ומקצועית וגם המחירים סבירים. מנות הפתיחה עשויות היטב ומצטיינות בשילובי טעמים מוצלחים, כמו סופלה תרד ועגבניות צרובות או סלט של גבינת סנט מור מטוגנת עם ריבת תאנים, וכך גם פילה אמנון על מצע כרובית, מנה פשוטה ומצוינת שמוציאה את המקסימום מהדג הזה.

מדור פירות הים מומלץ פחות, למרות ערכת כלי הניתוח המרשימה שנפרשת על השולחן לטיפול בסרטנים קשי עורף. סורבה מרענן תוצרת בית עדיף על קינוחי השוקולד. טרין היא אולי לא מקום שכדאי לנסוע אליו במיוחד ממרחקים, אבל היא ודאי אפשרות טובה וראויה לארוחת ערב חגיגית או לעסקית משודרגת לתושבי האזור.

( 17 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • shamirt

    shamirt
    נו...|3 16.01.10
    אכלתי ב מקומות טובים הרבה יותר. מנות גדולות, אוכל סביר, השירות אדיב, המחיר קצת פחות (במיוחד ביחס לאיכות האוכל). כדאי להקשיב להמלצות המלצרית ובהתיחס לגודל המנות להזמין קינוח אחד לשני אנשים. לא ההיתי בא במיוחד אבל אם אני כבר חייב לאכול בחוף הקשתות אז המקום בסדר. אם יש לי רכב ואני רוצה מסעדת דגים הייתי קופץ לאספניה
  • rticher

    rticher
    המסעדה עברה לאשדוד|5 22.01.09
  • avx1

    avx1
    מעולה וסימפטית - מומלץ לשבתות|5 13.10.07
    היינו שם בשבת בצהריים 29/9/2007. אוכל מצוין. מנת טרין העוף טעימה וגדולה (לדעתי מספיקה ל-2). מנת השריפס ברוטב דבש וויסקי מעולה - יש מנה קטנה של כ-10 שריפס וללא תוספת - המנה הגדולה היא עם תוספת תפו"א וסלט. מנת הקינוח של קרפ ברוטב תפוזים מתוקה וטובה. שבת בצהריים - לא עמוס - וזה יתרון לכשעצמו. ממוקם במקום נידח ושומם (בשבת) כך שאין בעיית חניה. אין ספק שנחזור כדי לבחון את פירות הים ומנות נוספות
  • ozamski

    ozamski
    פנינה נדירה באיזור|5 04.10.07
    כנראה שתלוי מתי מגיעים: היינו בחול המועד סוכות בשעת צהריים מוקדמת. נהנינו מכל נגיסה ביחוד ממרק הדגים ומהקרפ לקינוח.
  • date42

    date42
    לא משהו|3 27.09.07
    האוכל היה בסדר,לא מדהים. השירות היה בעייתי - המלצרים לא נתנו תחושה מקצועית, והאיצו בנו בין המנות הראשונות לעיקריות.
  • benib

    benib
    מעולה- פס' שף 4 עבודה בעניים|5 23.06.07
    סעדנו חמישה אנשים במסעדה המעולה הזו וכל המנות היו ממש מצוינות.הגענו במסגרת פסטיבל שף תאכל 4 ובמסגרת המבצע הזה שלוש מנות ב79 שקל היה מאכזב ואכלנו לא על פי התפריט. חבל מאוד שעובדים בענים על האורחים. המנות במסגרת הזו מצומצמות ביותר.
  • נירית1

    נירית1
    נהננו|5 25.05.07
    מסעדת דגים ופירות ים מעולה. בקרנו בה היום ביקור חוזר ונהננו כבראשונה ממנות השרימפסים והמולים, הטרין כבד עוף וקבבוני טלה בטחינה. לקינוח קרפ מצוין. פחות מתאים לילדים שאכלו שניצל עם צ''יפס אך בהחלט שווה ביקור.
  • GADIO018

    GADIO018
    אחלה|5 17.11.06
    ואנחנו ביקרנו בפסטיבל מולים וציפס היה אחלה שרות טוב המנות שקיבלנו היו טובות רק לא הבנו מה עושה צלחת הציפס התעשייתי על השולחן
  • amosha

    amosha
    אוכל מצויין, שרות בסדר|5 04.09.06
    ביקרנו בטרין ביומו האחרון של פסטיבל פירות ים, חלק ממסורת של פסטיבלים שעורך השף מדי פעם. האוכל היה מצויין. פירות הים היו טריים ויפים והוכנו באופן ייחודי ומקצועי. השרות היה בסדר - נעים וידידותי אבל אצל חלק מהמלצרים לא מספיק מקצועי. המחירים נוחים מאד ביחס לאיכות האוכל. העיצוב והריהוט פשוטים ותעשייתיים מדי ואינם משרים אווירה של נינוחות ו/או נוחות. בסך הכל פנינה אמיתית בנוף הקולינארי הצחיח של דרום מישור החוף שבהחלט מצדיקה נסיעה מיוחדת מגוש דן.
  • avron

    avron
    שווה לנסוע ליבנה|5 19.08.06
    מה עוד שהמסעדה יושבת על בסמוך לצומת של כביש אשדוד. במילה אחת - מעולה. הטרינים של כבד עוף וגבינות צאן היו תאווה לחיך, מרק הדגים ופירות הים הנאה צרופה וסטיק טונה אדומה הרים את כל הארוחה עוד יותר למעלה. לקינוח 3 סוגי קרם ברולה וכל זאת מלווה בשרדונה מפתיע של ברקן. לא יקר ושווה כח גרוש. או שכחתי - שרות מחוייך ואישי. מומלץ לא להחמיץ........ ביקור חוזר מהיום - פסטיבל פירות ים. יוצא מהכלל, כולל השרות האדיב והיעיל. לא זול, אך כאמור שווה לשלם ולהנות כל כך.
- 1
עוד מסעדות