מסעדת גו'צה סניף דיזנגוף

סביר להניח שאת מנת הסרטנים הטובה בעולם לא תאכלו דווקא בגוצ'ה. אבל במשוואת התמורה למחיר מנצחת מזללת ה- Mulles and Frites הזו כמעט כל מסעדה בעיר. בשנים האחרונות התמלאה תל-אביב במזללו. בגוצ'ה הלכו על גרסה שהייתה חסרה בעיר שנושקת לחופו של הים תיכון כמו אוויר לנשימה - פירות ים בזול ובשפע.
המטבח הפתוח רוחש, רועש וגועש מלהבות אש ומחבתי ענק של מיקס קלאמרי ושרימפס, בייבי קלאמרי על הפלאנצ'ה, סרטנים ומולים. הרטבים פשוטים ולא מתחכמים: שמן זית ויין לבן, חמאה ושום או שמנת. מנות של מולים - ברוטב מרינייר, פרובנסאל או ציר סרטנים - נמכרות על פי משקל ועם קונוס שמנוני של צ'יפס. קלאסי לקחת הביתה, קלאסי לשבת על דיזנגוף עם בקבוק בירה או יין צונן, ומתאים כמעט לכל כיס מבחינת התמחור ההוגן.

( 43 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ציפורשיר

    ציפורשיר
    היה כיף|5 28.08.12
    תמורה טובה למחיר, אוכל טוב, מוזיקה לעניין, אנרגיות חיוביות וצוות קשוב הנותן שירות מהיר ויעיל ואפילו נחמד.
  • אוהביהעיר

    אוהביהעיר
    פאסטפוד של seafood|3 10.07.12
    בתחפושת מותאמת בעיקר לתיירים. השירות השקבלנו היה מחויך ונעים, המנות טעימות אבל לא מפילות והמחיר מעט גבוה. חבל שהמקום שואף לאיכות גבוהה והוא מתוחזק ברמה ירודה. לא ייתכן שהערב התחיל בחיפוש אחר כסא שהוא לא שבור (דבר שהתגלה כמעט כבלתי אפשרי) הסתיים בצלחת ניסוי במעבדה עם דוגמית של קרם בורלה שרוף ומסטיקי . מזל שלתיירים מסביב זה לא היה ממש אכפת.
  • איילת

    איילת
    כיף של מקום|4 21.06.12
    פעם ראשונה, אבל לא אחרונה.. הגענו לארוחת ערב קלילה ונהננו מפרגיות ברוטב חלב קוקוס וקדרת פירות ים וניוקי. אוכל טעים, שירות יעיל ומחירים סבירים ביותר.
  • lfrdzn

    lfrdzn
    מאכזב!|1 22.05.11
    אהבנו את המסעדה הרבה שנים. ביום שיש שעבר תיכננתי להיכנס בצהריים. ביום רביעי התקשרתי ורציתי להזמין מקום. ענו לי שאין צורך להזמין שולחן בצהריים גם ככה יהיה מלא מקום. ביום שישי ב2 וחצי התקרבנו למסעדה ובחוץ עמדה בחורה ועשתה רשמות , המסעדה הייתה מפוצצת. פשוט מעליב. אני שוקלת אם הלגיע שוב למסעה או לא.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    מפנק מפנק מפנק|5 17.10.10
    מקום נקי, נעים ומאד טעים. יש תמורה עבור כל שקל במחיר, באוכל, בשירות ובאיכות.
  • ybenozer

    ybenozer
    שורה תחתונה- טוב|4 16.10.10
    אוכל טוב,מחירים הוגנים, מנות יפות. השרות,שניתן ע"י מלצריות נחמדות ומלאות רצון טוב אך עסוקות ביותר מדי שולחנות, מוריד רת הציון ממצוין לטוב. אגב, הטירמיסו- ממש חלש-את זה תזמינו במסעדה איטלקית.
  • GADIO018

    GADIO018
    יופי|5 17.12.09
    יופי של מקום,השרות שקיבלנו היה מעולה, גם המנות ראשונות טובות מאד והמחיר הוגן.
  • drgpe

    drgpe
    כמו שאני אוהב|5 03.07.09
    לא יודע איך חמקה לה מסעדה זו מאיתנו.אולי משום שאתה לא מצפה למסעדה טובה באמצע דיזנגוף ליד כל מזללות המזון המהיר והפיצוציות.על כל פנים מה שאכלנו היה מעולה.סביצ'ה מוסר טעים סלט פפאיה עוקצני קארי פירות ים והמבורגר שרימפס.מסעדה לא פלצנית עם רמת מחירים הוגנת ותמורה מלאה לכסף.נחזור? בטוח, יש עוד הרבה מה לנסות מהתפריט.
  • PALEX

    PALEX
    נהנינו באבן גבירול|4 13.01.09
    הייתי בגוצ'ה הערב. מעולה. הצ'יפס - בין הטובים שטעמתי. פיש אנד צ'יפס מגניב. המשיכו כך. נ.ב. הבירה קרה מאוד. כמו שצריך.
  • albricker

    albricker
    איזה כיף של מקום|5 21.10.08
    ממליץ בחום לשבת על הבר ולהנות מארוחה טעימה, אוירה מהנה ושירות מצוין. אולי לא מגישים כאן את האוכל הכי טוב בעיר, אבל ה"ביחדנס" של שלל המרכיבים והמחירים הבאמת סבירים מביאים להנאה צרופה. ה- FISH&CHIPS מצוין והטירמיסו אגדי! שווה.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


מסעדת מאנטה ריימסעדת מאנטה ריי מומלץ מפה9.1מאנטה ריי היא כבר מוסד של ממש אצלנו. היא כזו בזכות המיקום הנהדר ממש על שפת המים, והמבט אל ים כחול ונוף ישראלי כל כך של חוף טיפוסי: כיסאות פלסטיק צהובים, שמשיות קוקה קולה אדומות ושחקני מטקות כרסתניים. היא כזו גם בזכות תפריט ים תיכוני מוצלח של דגים ופירות ים ששומר בעקביות לאורך שנים על רמה טובה ויציבה. לפעמים קצת יותר טעים, לפעמים טיפה פחות, אבל תמיד מדובר בחוויה נעימה גם בזכות השמש המלטפת, הבירה הקרה והאופק הפתוח. הארוחה נפתחת במגש של מזטים טובים כמו בורי כבוש בבצל וסומאק, סרדינים כבושים נהדרים וחציל קלוי טבעי עם לבנה, שמגיעים עם לחם טורקי טרי וחם ולצידו מלח ים גס ושמן זית. במנות העיקריות פילה דניס בלימונים כבושים על מצע ניוקי ואספרגוס, סקלופס ושרימפס בויניגרט עגבניות וסיר ברזל כבד של פירות ים – אופציה נהדרת ללילה חורפי וזועף כשהגשם ניתך על חלונות המסעדה. במאנטה ריי יש גם ארוחות בוקר מצוינות ורומנטיות של ערימת פנקייקים, פרנץ' טוסט או פריטטה ואין מקום טוב ממנה לפתוח יום חופש עצל. כדאי להזמין מקום מראש כי בלתי אפשרי כמעט להשתחל לפה באופן ספונטני.קרא עוד
עוד מסעדות