מסעדת הזקן והים - רחוב קדם

סוג: דגים
 

מסעדת הזקן והים סניף רחוב קדם

מסעדת דגים יפואית וותיקה ומצליחה מאד שמשקיפה אל הים ומגישה ארוחת נוסחה של סלטים ומנת דג במחירים עממיים, לצד מנות אחרות שניתן לפגוש במסעדות מזרחיות דוגמת חומוס, שיפודי פרגיות וסטייקים.

( 21 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • simon3567

    simon3567
    מ מעולה|5 22.04.14
    מ מעולה
  • itsapir

    itsapir
    כבר לא מה שהיה פעם|1 29.03.13
    בינוניות היא המילה המאפיינת את הסלטים, המנות העיקריות והשרות. פעם בשביל מחיר נמוך ואותנטיות היה שווה. אבל כיום, כשמנה מלאה, כולל שתיה, עולה 89 ש"ח ורק סלטים 50 ש"ח, צריך להשתדל יותר, הרבה יותר. לברוח רחוק ככל האפשר.
  • yashfe

    yashfe
    מסעדה המונית טובה|4 16.03.13
    הגענו ביום שישי בערב. התור היה ארוך מאוד אבל התקדם במהירות. מסעדה המונית (250 סועדים) אבל אוכל טעים מאוד והשירות אדיב ומהיר. המלצר שלנו ידע היטב מה מתאים לרגישים לגלוטן (מעט מאוד הגבלות). העישון באזור הפתוח הפריע מאוד. מנת הפתיחה אחידה וכוללת כעשרים מיני סלטים, כולל השלמות חוזרות לסלטים שחוסלו. לימונדה ופיתות חופשי. המחירים סבירים (89 ש"ח למנה) והמנות נדיבות. משלמים על המנה העיקרית בלבד.
  • נירית1

    נירית1
    אוכל טוב, האוירה קצת המונית|4 15.12.12
    נתחיל מהתור המשתרך בשבת (אין אפשרות להמזין מקום), אם כי לא חיכינו יותר מעשר דקות. המקום המוני צפוף ורועש. הסלטים הגיעו מהר מאד ובנדיבות כולל לימונדה ופיתות. לעיקריות לקח המון זמן והם היו טובות, במחיר שפוי מאד. למי שהאוירה הרועשת והתור לא מפריעים לו, בהחלט שווה לאכול כאן.
  • נילש

    נילש
    Never again|1 30.05.12
    הזמנו מקום בשבת לסניף בנמל יפו לא שמרו לנו מקום, היינו מלווים בחמתי אשה מבוגרת שלא יכולה לעמוד זמן רב, לאחר כעשר דקות שאלתי את אחראי המשמרת אם לוותר וללכת או שהם מסדרים לנו מקום, ענה לי "תעשה מה בראש שלך לא מעניין אותי" לפני שעזבנו מצאו לנו מקום, החלטנו להשאר רק כדי לא לטרטר את חמתי. לגבי האוכל לא התאכזבנו כי למראה המקום הבנו מה נקבל. האבסה המונית ותו לא לא נחזור.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    חסכו מעצמכם את ה"תענוג"|2 04.11.11
    לפתיחה הונחו על שולחננו המון צלוחיות סלט. באמת, מספר חריג. אף אחד מהסלטים לא היה טעים. הסטנדרטיים (טחינה וכו') היו בינוניים, האחרים זוועה. לעיקריות הזמנו ברבוניות שהיו כל כך מלוחות שטעם הדג לא הורגש, ומושט, שהיה סביר. שירות כמעט לא קיים (באמת קשה לשרת כל כך הרבה סועדים בבת אחת). הופתענו מאוד שחוק העישון לא הגיע לאוזני הבעלים, וכך ישבו בכל הסביבה (בפנים, בחלק הסגור) אנשים והפריחו עשן לכל עבר, מראה שהיה ממש מוזר לימים אלה. גם במחיר הזול הזה (79 ש' לאדם) אפשר למצוא מקומות יותר טובים.
  • psagot

    psagot
    רק לא בשבת|1 01.10.11
    היינו אשתי ואני ונשבענו לא לחזור שוב. הצפיפות נוראה, רעש כזה שלא שמענו אחד את השני, ואיכות האוכל בינונית ומטה. הקלמרי והשרימפס היו מטוגנים בצורה כזו שאי אפשר להבדיל בטעם בינם לבין הצ'יפס.הסלטים היו סבירים אבל מאד מלוחים. הקפה הוגש בכוסות נייר והיה קר לגמרי. להערכתי היו מעל 500 איש במסעדה.פעם הבאה זה יהי בלעדינו. אין מחירים על המנות, ואין גם פירוט מה מטוגן ומה על האש.
  • shamirt

    shamirt
    מחיר ואוכל ממוצע - נוף מדהים|3 29.04.11
    טרי, זה בטוח, כשישבנו המסעדה קלטה 5 אוטובוסים ולא הרגישו לחץ. עם כל כך הרבה סועדים בטח טרי אבל גם מכונה משומנת. מושיבים אותך מפטמים אותך ושולחים אותך. 23 סוגי סלטים, לאפות חמות לימונדה שרימפס קאלמרי לברק סלמון ושיפוד פרגית 313 ש"ח לשבת בחוץ - בפנים חנוק מריח של דגים. ללברק היה טעם של פרגית. שרות אדיב. בפעם הבאה נדבוק בחינאווי עוד 300 מטר דרומה
  • מוישלה

    מוישלה
    ים של סלטים|4 03.10.10
    נכון, תלוי על איזה מלצר נופלים. אבל המכונה המשומנת היטב של הזקן והים לא מאכזבת ביעילות ובטעם של הסלטים. עם יותר מעשרים סוגים אפשר להתפשר על מחסור בחיוך מהמלצר. אם מגיעים לא בשעות השיא אפשר גם לתפוס קצת שקט, ים, ודג טוב בגריל
  • atlanticity

    atlanticity
    יצאנו מרוצים בסך הכל|4 30.09.10
    יצאנו מ', ע', ע' השני, ואנוכי באמצע היום על מנת להשביע את רעבוננו. סלטי הפתיחה מגוונים ומצויינים. אני בחרתי דווקא במנת הפרגיות שהייתה סבירה ולא יותר, אך חבריי שבחרו במנות הדגים הביעו שביעות רצון.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


מסעדת מאנטה ריימסעדת מאנטה ריי מומלץ מפה9.1מאנטה ריי היא כבר מוסד של ממש אצלנו. היא כזו בזכות המיקום הנהדר ממש על שפת המים, והמבט אל ים כחול ונוף ישראלי כל כך של חוף טיפוסי: כיסאות פלסטיק צהובים, שמשיות קוקה קולה אדומות ושחקני מטקות כרסתניים. היא כזו גם בזכות תפריט ים תיכוני מוצלח של דגים ופירות ים ששומר בעקביות לאורך שנים על רמה טובה ויציבה. לפעמים קצת יותר טעים, לפעמים טיפה פחות, אבל תמיד מדובר בחוויה נעימה גם בזכות השמש המלטפת, הבירה הקרה והאופק הפתוח. הארוחה נפתחת במגש של מזטים טובים כמו בורי כבוש בבצל וסומאק, סרדינים כבושים נהדרים וחציל קלוי טבעי עם לבנה, שמגיעים עם לחם טורקי טרי וחם ולצידו מלח ים גס ושמן זית. במנות העיקריות פילה דניס בלימונים כבושים על מצע ניוקי ואספרגוס, סקלופס ושרימפס בויניגרט עגבניות וסיר ברזל כבד של פירות ים – אופציה נהדרת ללילה חורפי וזועף כשהגשם ניתך על חלונות המסעדה. במאנטה ריי יש גם ארוחות בוקר מצוינות ורומנטיות של ערימת פנקייקים, פרנץ' טוסט או פריטטה ואין מקום טוב ממנה לפתוח יום חופש עצל. כדאי להזמין מקום מראש כי בלתי אפשרי כמעט להשתחל לפה באופן ספונטני.קרא עוד
עוד מסעדות