מאפיית לחם בורקין

מאפיית לחם בורקין הוותיקה היא אחת המאפיות היציבות והמוצלחות ביותר. האופה ערן בורקין מכין כאן מדי יום שלל לחמים טריים ומפתים ובינהם לחמי שאור, בגאטים ופלוטים בנוסח הצרפתי ועוד. מוצלחים במיוחד הם לחמי האגוזים למינהם כשהשיא שמור ללחם השיפון עם האגוזים. במקום פועל גם בית קפה נעים וידידותי המציע את מאפי המקום, קפה הנקלה במקום, ארוחות בוקר וכריכים טובים מלחמי המאפיה.

( 39 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    חזרתי שוב |5 17.02.17
    לא הייתי מגיע למקום החבוי הזה לעולם , אבל בתכנון נסיעה לתל אביב חיפשתי, פעם, במפה מקום טוב לארוחת בוקר. השבוע העזתי להביא חברים לכאן. והיתה הפתעה (לא רק בהתחדשות פניה של המסעדה). באנו מתחנת הרכבת (4 גברים צחקנים ומתלהבים) לפגישה נוסטלגית ביום קר. למרות שהזמנו 3 מקומות ולמרות שהמסעדה היתה עמוסה וצפופה טיפלו בנו כאילו היינו V I P ותוך 5 דקות תוך הענות של סועדים חמודים נימצא המקום. שוב הזמנו את הגונדולה, ובנוסף שקשוקה ירקות (מעולה) ושקשוקה תרד (טובה מאד עם שום עדין), ולצידם מיץ גזר, סודה גדול, כוס יין לבן ריזלינג מותאם, טירמיסו וטארטעם קפה שחור ואספרסו - הכל ב-360 ש' לכולנו (ללא טיפ).
  • bobo

    bobo
    המקום שופץ ושודרג|5 05.05.16
    החנות ובית הקפה עברו למבנה סמוך.העיצוב והאווירה מדהימים ומבחר הלחמים והמאפים המעולים גדל והשתבח.שווה ביקור!
  • אבקסיס2

    אבקסיס2
    טייק אוויי|4 30.01.15
    הפעם הדירוג מתייחס רק לאיכות המאפים שנרכשו כצידה לדרך. מושלם. אז לאן נעלם הכוכב החמישי? התור לקופה היה כל כך צפוף. אבל הבריוש עם קרם פטיסייר ושוקולד מעל, שנאכל בישיבה על המדרכה ממול, פיצה על הכל. גם באיוש הריקוטה ולחמניות החלב היו נפלאים. מומלץ - לא בששי.
  • likeornot

    likeornot
    טעים יקר|3 28.12.14
    וכדאי שבעלי המקום יארגנו אותו מעט יותר מבחינת ארגון. מעט מקומות ישיבה כשבפנים די צפוף, דבר שהביא אותנו לקנות take away. אנחנו אוהבים ליהנות מאוכל בניחותא ולא כשיושבים/עוברים עלינו. חלה משובחת ומאפה של לחמניית חלב עם ריקוטה: אלוהי. גם את המקרר עם המעדנים לא הזנחנו. המחירים לא זולים אבל הפחמימה מנחמת ומפצה.
  • fsagit

    fsagit
    היה מאכזב מאוד|1 23.12.14
    הגענו למסעדה זוג + שני ילדים בחנוכה. היה מקום רק בחוץ. השולחן לא היה נקי, על הרצפה שאריות של אוכל משולחנות קודמים. זבובים הסתובבו לנו על השולחן, בשלב מאוחר יותר כלב הגיע ולקק שאריות. להזמנה לקח זמן להגיע, קפה אחד שכחו. כל פעם שיצאה מלצרית, היא הפנתה את גבה, היה צריך לקרוא בקול רם, כדי שתגיע. הזמנו מנת ילדים, לא הציעו לנו מעבר למנה, מה שילד אמור לקבל (שתיה+קינוח). הלחם היה קצת יבש. החשבון היה יקר לתמורה שקבלנו, לבסוף ותרו לנו על שתיה, בגלל ששכחו לתת את מה שמיע לילד. בקיצור, הפעם התאכזבנו. זכרנו את המקום הרבה יותר טוב, ואפילו פעם קנינו כיבוד לאירוע. חבל שהמקום התדרדר, לא נגיע יותר.
  • michalwe

    michalwe
    נהננו מאוד!|5 24.11.13
    כשמגיעים לשם לא מאמינים שיש פנינה כזו באזור התעשייה של בינימינה, ריח הלחם מורגש מיד ביציאה מהרכב. לקחנו פיצת ילדים ופיצה למבוגרים, לבנה מדהימה, סלט יווני שאני אישית לא אהבתי את החיתוך הגס שלו, אך הוא היה טרי ביותר, סופגניות ומאפינס, הכל היה טעים ונהננו מאד, מומלץ!
  • tomika

    tomika
    מה קרה?|3 27.04.13
    אנחנו די קבועים בבורקין ומגיעים בכל הזדמנות שאנחנו באיזור. מתים על הדברים שעושים שם. הפעם התבאסנו מאוד ומקווים שזו נפילה חד פעמית. כל דבר שהזמנו היה מאוד לא מוצלח ולא מוקפד מכריכים ועד המאפים המתוקים. חבל.
  • yoni74

    yoni74
    אין מה לטעות|5 25.02.13
    פשוט מקום איכותי
  • danam_20

    danam_20
    איכותי ומשובח|4 24.12.12
    כשחומרי הגלם הם הכי טובים שיש - זה מספיק ולא צריך שום דבר אחר. ישבנו לארוחת בוקר בשישי, אמנם אין תפריט יעודי לכך אבל הזמנו סלטים ומאפים. הלסטים היו מעולים - ירקות טריים ומובחרים. המאפים היו טריים ונפלאים. העוגיות לא היו מהמוצלחות שאכלתי וכן כוכב אחד ירד עקב קמצנות (פנכת חמאה נוספת במחיר של 4 ש"ח?!) וחוסר גמישות של מילימטר מהתפריט. השירות איטי ולא קשוב, נייחס זאת לעומס והצפיפות של שישי בבוקר.
  • hagit42

    hagit42
    מדהים, מדהים, ושוב פעם, מדהים|5 03.11.12
    בכל פעם שאנחנו באיזור, אנחנו נכנסים, וגם אם צריך לחכות מעט, מוכנים להכל. הצוות נהדר, המאכלים, פנטסטיים (אתם פשוט חייבים לנסות את הגונדולה ואת הפיצה, מדהים), ולוקחים איתנו הביתה זיכרונות מעולים ומאפים מדהימים. מומלץ בחום, בכל ימות השנה.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת תטהמסעדת תטה מומלץ מפה8.4תַטָה היא ביסטרו משפחתי שמשרת משפחות. ככה מגדיר אותו ניר פרומר, הבעלים, וזו אכן הגדרה מדויקת. מיקומו – בתחנת דלק בדרך לפרדס חנה – הולמת את צניעותו, אך אל תטעו. אמנם לא ממציאים כאן את הגלגל מבחינה קולינרית, אבל כל מה שמוגש כאן, עשוי טוב. חלק אפילו טוב מאוד. פרומר בוגר מטבחים תל אביביים רבים ומרשימים (רפאל, קרן זצ"ל של חיים כהן, ולחם ארז), שהחליט לפתוח את המסעדה שתמיד חלם עליה, בין ביסטרו לדיינר למסעדת פועלים. תמצאו כאן שניצל, אבל גם שניצל עגל עצום מימדים וטעים מאוד, שלקוחות מגיעים אליו במיוחד מכל רחבי האזור. יש גם נטייה איטלקית מסוימת שבאה לידי ביטוי בתפריט, ונציגה הבלתי מעורער היא מנת הניוקי הממולא עגבניות מיובשות וגבינות, שמוגש עם סלמון, עם ערמונים ופטריות בשמנת או עם אנטרקוט ברוטב אסייתי. עסקיות מוגשות כאן במחיר המנה העיקרית והן נדיבות מימדים בהחלט. מכאן אין סיכוי לצאת רעבים. אם המסעדה הזאת הייתה בירה, היא הייתה גולדסטאר. אולי בלי זוהר, אבל עם הטעם שכולם אוהבים. תטה, למקרה שתהיתם, היא המילה הראשונה שאמר בנו בכורו של פרומר. וזה כשלעצמו כבר הצהרת כוונות.קרא עוד


קפה כרכורקפה כרכור מומלץ מפה8.4קפה כרכור/טבע כרכור הוא מתחם מקסים, תמהיל של בית קפה-מסעדה וחנות טבע, הפועל מ-2011 ברחוב הראשי של כרכור. מקום שהפך לנקודת מפגש לשוחרי אוכל בריא, ירקות אורגניים וסימפטיה, שתמצאו כאן בשפע. אחרי שנים בהן פעל בית הקפה במתכונת של שירות לשולחנות, החליטו במקום על שינוי מהפכני, והסבו את השירות לשירות עצמי. כך מתאפשרת שיחה ישירה עם הטבחים הלבביים ואפשר להציק להם בשאלות כמו האם יש במנה גלוטן והאם היא תואמת את ניקוי האביב שעובר על תושבי פרדס חנה-כרכור פעמיים בשנה. האוכל יוצא בזריזות והמחיר ירד בהתאם. כל המנות שמוגשות כאן מוכנות במקום, כולל הרטבים, המאפים, הקינוחים, ונמכרות במחיר אחיד ומצחיק של 25 שקלים. הרכיבים אורגניים ומגיעים מהחנות הסמוכה והתפריט משתנה מדי שבוע כדי שלא ישעמם לסועדים הקבועים הרבים, וגם לטבחים. מעין פאסט-פוד, רק אורגני והכי מזין שיש. במקרר מונחים סלטים שמכינים כאן מדי יום שני ובימי חמישי ושישי: מסלט ביצים אורגני ועד מני סלטים מפתים שכמובן חפים מחומר משמר ומכל רכיב תעשייתי. הכי בבית שאפשר. המטבח נסגר ב-17:00 ואז עוברות מנות היום למקרר ונמכרות כאוכל לקחת הבקרא עוד
אטליז הקצביהאטליז הקצביה מומלץ מפה8.2הקצביה היא אטליז בוטיק ומעדנייה ייחודית השוכן במתחם ביתנ'ס, אשר בביתן אהרון. זהו מקדש לבשר איכותי וכל מה שצריך להיות מסביבו, אשר הקימו ב-2009 נעמה וליאור קרייצר, זוג קרניבורים שהחליטו במהלך טיול לדרום אמריקה, שזוהי השליחות שלהם ועושים זאת קום איל פו. בחנות הגדולה והמפתה שלהם, הם מוכרים ומייצרים בשר ומוצריו, עם רשיון ייצור ממשרד הבריאות ותחת פיקוח וטרינרי. הבשר מקורו בעגלי רמת הגולן שנבחרים בקפידה והוא נמכר טרי ובקצב מסחרר, שזה תמיד משמח כשמדובר בבשר. מאחורי החנות ממוקם המפעל היצרני שלהם, בו מפרקים, חותכים ומיישנים את הבשר בוואקום או בתליה, כל נתח ומה שהוא מבקש. עוד נמכרים שם עופות טריים אשר מנוקים בהקפדה יתרה, דגים טריים מדי יום רביעי ובמקפיאים תמצאו הרבה סוגי נקניקיות וקבבים – שמכילים בשר ותבלינים בלבד, ללא מונוסודיום גלוטמט, חומרים משמרים או גלוטן. הללו נמכרים קפואים והם נהדרים ממש. עוד במקפיאים: אווז ומוצריו (כבד אווז, חזה אווז ושומן אווז) המיובאים מהונגריה, פירות ים ודגים קפואים וקולקציית נקניקיות נוספת, נפלאה לא פחות, שגם היא לא מכילה כל תוספים מלבד בשר ותבלינים.קרא עוד