מסעדת דוניאנא

דוניאנא, העולם שלנו, מציע ליושביו הרבה ים ושמיים, ותחושת בטחון וחשיבות היסטורית שמעבירה חומת האבן של עכו. בתפריט דגים בגריל ומטוגנים, פירות ים ובשרים צלויים.

( 17 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • goodlife

    goodlife
    נוף יפה ומיזוג מצוין|3 13.07.15
    ויש גם שרותים נקיים ונוחים. אה....רגע זה מסעדה....והאוכל - סטנדרטי. שפע סלטים רגילים ומוכרים, בשרים רגילים לא מיוחדים. לא תמיד עשויים טוב (הדגים לא משהו). מסעדה לשבת ולהנות מהנוף והמיזוג, לא משהו. כמה עלה ? כ- 130 ש"ח לאדם. בקיצור בינוני, השרות בסדר גמור. אפשר.
  • דארנא

    דארנא
    נפלא - טעם שירות אוירה הים|5 23.03.14
    המיקום מושלם האוכל טעים טרי תמיד בשפע השירות אדיב רק צריך להגיע
  • shlomo75

    shlomo75
    הנוף מחפה על הכל!|3 01.10.13
    המסעדה נעימה, נוף מדהים של ים, אוכל - ים תיכוני רגיל סביר, שירות - טוב. שום דבר, חוץ מהנוף, לא היה מדהים :-)
  • kai160

    kai160
    נחמד מאוד וטעים|4 15.12.12
    הגענו בשעת ערב ללא הזמנה מראש, ומיד סידרו לנו שולחן (4 סועדים). השירות היה אדיב והאוכל מצוין. המנות נדיבות ואינן חסרות.כדאי להזמין סלטים.חבל שבימים קרים אין מרק בתפריט.
  • yanivli

    yanivli
    בגלל ששכחנו את כרטיס האשראי|4 24.12.11
    אני וחבר שלי הלכנו למסעדה בגלל שהוא שכח בביקור הקודם שלו את כרטיס האשראי ובעל הבית נתן לו לחזור להביא את הכרטיס בלי שום ערבות. הזמנו את הסלטים (טוב)ואחר כך פירות ים (טוב מאד) ודניס חצוי על גריל (מעולה). עם קרם ברולה בשכבות ובקבוק יין קיאנטי שילמנו (הפעם עם הכרטיס) 330 שקל. נחזור ונביא את הנשים שלנו.
  • מיכליואב

    מיכליואב
    מלבד הנוף, לא כדאי להיכנס|2 03.07.10
    בימים טרופים אלו, נכנסנו דווקר למסעדה בעכו כדי להביע את תמיכתנו במי שרוצים להתפרנס, מבלי להיכנס לפוליטיקות למיניהן. לצערי, זכינו ליחס מחפיר מצד המלצרים, שחייכו לעבר לקוחותים דוברי הערבית, והתייחסו בזלזול לכל מי שדובר עברית. האוכל, פשוט לא טעים- באנו רעבים, ויצאנו רעבים. מלבד הסלטים שהיו בינוניים, המנות היו יקרות ומגעילות (לשרוף לוקוס בגריל זה פשע, ולהגיש סלמון מיובש זה ממש מביש). לא נחזור על אף הנוף היפה שנשקף מהמסעדה!
  • zeevfl

    zeevfl
    דגים מעולים|5 06.06.09
    בת זוגי ואני אכלנו בשבת בצהריים.מושט בגריל ופורל בגריל.הדגים טריים מאד ועשויים במקצועיות.טעם גן עדן.כמות התוספות אכן לא רבה.הנוף נהדר.מחירים סבירים.סיבה טובה לחזור
  • shual

    shual
    במילה אחת: מעולה +|5 05.06.08
    הגענו למסעדה בין השמשות, הנוף נשקף מהמסעדה מהמם, מצד אחד נמל הדייג ומצד שני אורות הכרמל והשתקפותם במים. המנות היו נהדרות, הסטייק אנטריקוט היה ע נ ק, השרימפסים במנה נדיבה ומעולים, הפרגיות ושישליק הכבש סוף הדרך, הסלטים טרייים וטעימים זרמו כמו נהר, כולנו נהנינו. *השירות של המלצר הישאם ראוי לשבח. הוספתי למועדפים שלי, אין ספק שאחזור. אלכס.
  • ganit1

    ganit1
    נהנינו|4 14.02.08
    הגענו קבוצה גדולה, השרות היה טוב והמנות היו ברובן טעימות. הנוף נפלא, אנחנו נחזור.
  • norak

    norak
    מקום "קמצני"|2 19.02.07
    אין ספק שהמקום מדהים, מעל המפרץ בעכו עם נוף למרינה. המנות לא נדיבות, אין עסקית גם באמצע השבוע. והטעם של הדגים... כבר אכלנו במקומות הרבה יותר טובים. חבל.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד


מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9.2דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד
מסעדת אלמרסאמסעדת אלמרסא מומלץ מפה8.7מסעדת אלמרסא (המעגן) שוכנת ממש על קו המים, בנמל הדייגים של עכו העתיקה - במבנה שנבנה על ידי הצלבנים בשנת 1210 ושיכן בהמשך את בית המכס העותמני. המסעדה מציעה לאורחיה דגים ופירות ים מהשלל היומי של השוק הסמוך, בפרשנות אישית ויצירתית של השף הצעיר עלאא מוסא. מוסא - שנמצא במטבחים מאז היה בן 15 - עבד בשבדיה במטבחי מסעדות מכוכבות מישלן, שם התוודע לרזי הבישול המולקולרי ולחומרי גלם עיליים. לעכו חזר כדי להגשים את חלום ילדותו ולפתוח מסעדה משלו. באלמרסא הוא נותן דרור לביטוי העצמי שמשלב בין מסורות בישול קלאסיות לבין פרשנות ים תיכונית, ומגיש מנות כמו קובה במילוי פירות ים על סלט עדשים שחורות, לבנה עיזים וקרם חומוס עדין, או פילה דג ים מוגש על תבשיל פריקה, שעועית ירוקה, לבנה, אריסה ולימון כבוש. המסעדה נהנית מנוף הנמל העתיק וחומות העיר העתיקה והיא שינוי מרענן בנוף מסעדות הדגים המקומיות ובהחלט סיבה טובה להגיע במיוחד אליה לעכו.קרא עוד
עוד מסעדות