בשעת צרה וסתם שעה, תמיד אפשר לסמוך על סנדביץ' החלומי, האייס קפה והמקיאטו של ארומה. שום דבר לא יהיה מסעיר או מרטיט, אבל גם לא מעליב או מביך ובקיצור הכל כאן די טעים ואף למעלה מזה. כשאתה בלב במדבר או בדרך לביקור ביולדות א' זה לא מעט, אבל גם באמצע העיר, או בצומת סואנת זה בסדר גמור.

( 6 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avx1

    avx1
    הארומה הכי טובה באזור|4 10.02.08
    יודע שכבר כתבו כך (הכי טובה בפ"ת), אבל אני מזדהה עם הציון הזה, בכל לב. נקי, מסודר, אוכל טרי, שירותים נקיים, שירות לעניין. אני יודע שהם מעסיקים גם נערים מוגבלים משהו - ועל כך מגיע להם צל"ש. הייתי נותן 5 * - אבל מבחינתי, ה-TOP של ארומה הוא 4, וזה מה שאני נותן להם.
  • gisack

    gisack
    ארומה הטובה ביותר בפתח תיקווה|4 22.08.07
    קפה טוב סנדביצ''ים טובים ועוגת קינמון מעולה.
  • benib

    benib
    טוב מאוד.|5 21.07.07
    סניף טוב של ארומה מיקום מצוין למיפגש בפ"ת חניה בשפע. האוכל והקפה מצוינים
  • תלתן

    תלתן
    אחלה|5 26.04.07
    ביקשנו מראש מקום לקבוצה גדולה , קיבלנו. שירות מצויין , אוכל כמו בארומה . בסה"כ סניף מומלץ.
  • amosha

    amosha
    כמקובל בארומה|4 31.05.06
    הקפה טוב, האוכל (סנדויצ''ים וסלטים) טרי והשרות בסדר גמור, הכל כנהוג ברוב סניפי ארומה. בלי ספק האופציה הטובה ביותר ברדיוס גדול למדי.
  • LapTop_boy

    LapTop_boy
    טעים וטוב.|4 04.04.06
    עוד סניף ארומאי לא רע. העיצוב מצוין, הטריות והשירות מעולים. אם כי המקום קצת מוזנח בהנחה שהוא כ"כ חדש. (שולחנות רופפים).
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד