קפה ארומה יכין סנטר פתח תקווה

 

ארומה סניף יכין סנטר פתח תקווה

בשעת צרה וסתם שעה, תמיד אפשר לסמוך על סנדביץ' החלומי, האייס קפה והמקיאטו של ארומה. שום דבר לא יהיה מסעיר או מרטיט, אבל גם לא מעליב או מביך ובקיצור הכל כאן די טעים ואף למעלה מזה. כשאתה בלב במדבר או בדרך לביקור ביולדות א' זה לא מעט, אבל גם באמצע העיר, או בצומת סואנת זה בסדר גמור.

( 6 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avx1

    avx1
    הארומה הכי טובה באזור|4 10.02.08
    יודע שכבר כתבו כך (הכי טובה בפ"ת), אבל אני מזדהה עם הציון הזה, בכל לב. נקי, מסודר, אוכל טרי, שירותים נקיים, שירות לעניין. אני יודע שהם מעסיקים גם נערים מוגבלים משהו - ועל כך מגיע להם צל"ש. הייתי נותן 5 * - אבל מבחינתי, ה-TOP של ארומה הוא 4, וזה מה שאני נותן להם.
  • gisack

    gisack
    ארומה הטובה ביותר בפתח תיקווה|4 22.08.07
    קפה טוב סנדביצ''ים טובים ועוגת קינמון מעולה.
  • benib

    benib
    טוב מאוד.|5 21.07.07
    סניף טוב של ארומה מיקום מצוין למיפגש בפ"ת חניה בשפע. האוכל והקפה מצוינים
  • תלתן

    תלתן
    אחלה|5 26.04.07
    ביקשנו מראש מקום לקבוצה גדולה , קיבלנו. שירות מצויין , אוכל כמו בארומה . בסה"כ סניף מומלץ.
  • amosha

    amosha
    כמקובל בארומה|4 31.05.06
    הקפה טוב, האוכל (סנדויצ''ים וסלטים) טרי והשרות בסדר גמור, הכל כנהוג ברוב סניפי ארומה. בלי ספק האופציה הטובה ביותר ברדיוס גדול למדי.
  • LapTop_boy

    LapTop_boy
    טעים וטוב.|4 04.04.06
    עוד סניף ארומאי לא רע. העיצוב מצוין, הטריות והשירות מעולים. אם כי המקום קצת מוזנח בהנחה שהוא כ"כ חדש. (שולחנות רופפים).
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד