מסעדת המטבח של ישראל

מומלץ מפה
8.8
סוג: בשרים
1 הגדל תמונה
סטק עסיסי
הועלה על ידי sara25
2 הגדל תמונה
מרק בטטה
הועלה על ידי sara25
3 הגדל תמונה
פילה מושט ברוטב סילן
הועלה על ידי sara25
4 הגדל תמונה
מסעדה עם אוירה של הידור אלגנטיות חמימות
הועלה על ידי sara25
5 הגדל תמונה
תבשיל טלה בקדרה –נתח משובח שמתבשל על מצע של ירקות
הועלה על ידי sara25
 

ישראל ושרה שביט הפכו את משק הצאן שלהם למשק תיירותי המשלב צימרים, טיולים ומסעדה כפרית. הדרך אל המסעדה עוברת בסוכת גפנים ובוסתן רחב ידיים, ובתוכה אפשר לטעום ממעשה ידיו של ישראל, בשלן ביתי שבלחץ חברים ומשפחה החליט לשתף בחגיגת האוכל גם את אורחי הצימרים והמטיילים המזדמנים. פותחים בלחם ג'בטה ביתי, אנטיפסטי, פטה כבד או פטריות ממולאות בבשר כבש. ממשיכים במרק כפרי סמיך של שעועית וגולאש, שוק טלה בתנור, צלעות טלה, סטייק אנטרקוט או תבשיל טלה וירקות שורש. המקום פשוט, האווירה ביתית ונינוחה, והארבל שמשקיף על הכינרת גם הוא נמצא ברקע.

( 31 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • דלתון

    דלתון
    אווירה טובה, האוכל פחות|3 30.01.16
    בסה"כ המסעדה מקסימה והאווירה נהדרת, וזה נורא חשוב! האוכל הפעם אכזב למדי - עגל בתנור היה חרוך מדיי ולא אהבנו. סטייק פרגית חביב, אך לא מרומם. האורז היה קר וסתמי, צ'יפס כפרי = תפוגן, מרק כתום בינוני. אבל האנשים חמודים ממש!...
  • ianyg3567

    ianyg3567
    חוויה בלתי נשכחת|5 10.04.15
    לא הפסקנו להתרגש מהיחס החם שקיבלנו משרה וישראל. הגענו למסעדה במסגרת טיולינו בשביל ישראל ונהנינו מארוחה שף מדהימה הכוללת קדרת בשר, סלטים נהדרים וקינוח מדהים עם המון פינוקים ויחס אישי. בסיום הארוחה דאגו לנו גם לצידה לדרך מכיוון שלא יכולנו להשאר לארוחת בוקר אנו עוד נחזור לאכול את ארוחת הבוקר.
  • sasmic

    sasmic
    חו"ל בישראל|5 03.01.15
    הגענו למקום מספר חברים לארוחת ערב. המקום בהחלט מיוחד כאשר ישראל, שרה ובנם גפן מכוונים במיוחד לתיירות חוץ. האווירה מאוד ביתית מה שבהחלט מוסיף לקסם של המקום. הזמנו מספר קדרות, צלעות טלה וסטייק. כל המנות היו טובות אבל קדירת שוק הטלה הייתה פשוט מדהימה, קדירה עשירה ומלאה בטעמים עם בשר שפשוט נימוח בפה - פשוט חובה. בנוסף הזמנו קינוחים שלדעתי ניתן לוותר עליהם. השירות בהחלט מצוין, כך שאם אתם באיזור בהחלט חובה להגיע לפחות לארוחת ערב.
  • guyeran

    guyeran
    ארוחה חורפית מחממת לבבות|5 26.12.13
    הגענו בערב חורפי מעט באיחור כך שלא היו כל המנות. התמסרנו למארחים ולבחירות שלהם - והיה תענוג גדול. תבשילי הקדירה העשירים היו מהטובים שטעמנו, היין הטוב מתומחר באופן הוגן והאירוח של שרה ושל ישראל אישי, חמים ומקסים. ארוחה רומנטית שווה!
  • haimoren

    haimoren
    חוויה נעימה מאוד|5 11.04.13
    הגענו אמש לחגוג יום הולדת של זוגתי. עיצוב המקום יפה, מוסיקת רקע מתאימה בווליום מתאים, יחס אישי וחם של בעלי הבית. המנות טעימות מאוד- הטעמים מאוזנים, הבישול נכון, והסלט טרי ומרענן. וקיבלנו גם הפתעות נחמדות לפני ובתום הארוחה. לקינוח קיבלנו סורבה תוצרת בית שהיה נפלא. המחירים הוגנים- תמורה מלאה לכל שקל. בטוח שנחזור.
  • rmagmon

    rmagmon
    מסעדה מעולה- בישול ביתי גורמה|5 17.01.13
    המקום מעוצב מאוד יפה והאווירה נהדרת. מנת הדגל היא השוק טלה בתנור אבל הכל היה טוב. ילדים קטנים לא ימצאו את עצמם אבל למבוגרים זו חגיגה. מומלץ בחום
  • ILANBH20

    ILANBH20
    מעולה|5 05.04.12
    לא זול אבל...כשסבר פנים נאה מבט מקדים אוכל טעים - הארוחה הופכת למיוחדת. מסעדת גורמה משפחתית, שכל מנה בה משובחת. והחיוך, אורך הרוח, הנדיבות - כל זה על חשבון הבית. בנוסף כוסית לימונצ'לו, גם היא על חשבון הבית - חותמת בטעם טוב סעודה משובחת במיוחד. המחיר כאמור לא זול ואולי רצוי לשקול לתת הנחה ל"נאנחים" הישראלים....
  • ulevi

    ulevi
    זה מטבח ישראלי כלבבי|5 15.09.11
    המסעדה הטובה בישראל.שילוב מדהים של אוכל טעים וערב לחיך אירוח לבבי וישראל משמש שף,מלצר, ואיש נעים הליכות בקיצור ממש נהננו אנחנו נחזור
  • leahf5

    leahf5
    חגיגה של חושים|5 06.12.10
    כל החושים משתתפים בחגיגה. מקבלים את פניך חיוכם מאיר הפנים של ישראל השף ושרה זוגתו. ריחות של פרחים ותבלינים. העיינים לא שובעות מראות את היופי של המסעדה פנים וחוץ. המאכלים בטוב טעם, מגוונים והטעמים משתה. ברקע מוזיקה ישראלית שקטה ונעימה לאוזן. הנשמה רוצה עוד. אנחנו נחזור. תודה לאה ויקי.
  • רותםבנט

    רותםבנט
    איזה מקום אלוהי!!!!!|5 08.11.10
    לפני כשבוע התארחנו בפינת החמד של משפחת שביט בארבל. הצימר מתוק להפליא, ניכר בו טעמה המשובח של בעלת הבית. גולת הכותרת ללא ספק היתה ארוחת הערב המ ד ה י מ ה שהוגשה במסעדה של בעלי הצימרים. " המטבח של ישראל" שמה. אכלנו מרק גולש חלומי ומרק בטטה אלוהי. המשכנו בקדירת טלה ובאנטריקוט עשוי כהלכה. המנות היו נימוחות בפה, פשוט הנאה צרופה. שותפינו לשולחן הזמינו דג שהיה נהדר וקדירת בקר שהיתה מצויינת.לקינוח הזמנו קרם בורלה מעולה והתכבדנו בשוקלדים מעשי ידי ישראל השף. היתה ארוחה שעוד נזכור ימים רבים.פשוט חלום!!! האוירה במקום קסומה ורגועה מוקפדת ונעימה. ארוחת הבוקר למחרת היתה מענגת אף היא. אנחנו מבטיחים לחזור!!!
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד
מסעדת מגדלנהמסעדת מגדלנה מומלץ מפה9.3 מגדלנה היא מסעדת הדגל של יוסף (זוזו) חנא, המסעדן הסדרתי שמאחוריו גם קצה הנחל (שכבר לא בבעלותו), תנורין ומסעדת הפאסט-פוד הערבי ק-בב. פה הלך חנא על כל הקופה. חלל הסעדה עצום ומהודר ויכול להושיב בנוחות 140 סועדים, מרפסת חיצונית לעוד כ-70 סועדים, מקרר יינות מפואר ואפילו חדר פרטי אלגנטי ובו שכיות חמדה בניחוח ארכיאולוגי מקומי. הכל משקיף כמובן אל הכנרת בחלונות ענק. התפריט מציע מבחר מנות מהמטבח הלבנוני, שמוגשות בכלים נאים ובפרזנטציה של מטבח עילי: סלט עולש בר, עלי גפן במילוי אורז בסמטי ועגבניות בשלות, לחמבעג'ין שעשוי בתנור אבן, מנה מצוינת של מוח טלה על הפלנצ'ה והברקה שתשמח צמחונים ולא רק אותם - קובה מטוגן במילוי גרגרי חומוס, בצלים, שום קונפי וגבינת חלומי נמתחת - תענוג אמיתי. בעיקריות, לצד מנות פחות אופייניות כמו מחבת פירות ים ואנטרקוט מיושן, מומלץ להתמקד במנות כמו צלעות טלה גלילי בגריל פחמים או חריימה חרפרף של מושטים מקומיים מהכנרת. הקינוחים מצוינים והכנאפה - שהוגשה כדיזיינר-כנאפה עם תותים וסלסולי גלידה היישר מהפאקו-ג'ט - לא פחות ממעולה.קרא עוד
עוד מסעדות