אוהלים
ממוזגים
ונוחים
בכפר האוהלים
בחמת גדר


לינה בצפון
sigsag:
"כחובבת בצק
אני יכולה
לאכול שם
כל יום"


דדה
מרכז מבקרים
ובו סיורים
בנושאי
תעשייה,
סביבה ועוד

נאות חובב
drmike:
"מתאים לכל
המשפחה,
שמורה יפה
ומיוחדת"
עין אפק
1 הגדל תמונה
מסעדת טוטו. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי חייםעושה
2 הגדל תמונה
מסעדת טוטו. צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדות מומלצות בתל אביב צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדות תל אביב צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת טוטו

מסעדת טוטו היא אחת המסעדות הטובות בישראל. בצהרי היום מחככים כאן מרפקים עורכי דין בכירים מגזרת בית המשפט הסמוכה עם שאר מי שיכול להרשות זאת לעצמו....
( 92 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו

noams

noams
גם עם ירון שלו - ערך נמוך לכסף|2 24.05.15
תמנון על טחינה שחורה - התמנון היה טוב אך לא התחבר בכלל לטחינה, אספרגוס ברוטב פלפלים - שוב, אספרגוס טוב ללא חיבור כלל לפלפלים, קרפצ'יו אינטיאס ברוטב קומקווט היה הטעים במנות. גם בעיקריות ניכר היה חוסר החיבור בין במרכיבים, שקדי עגל בציר עוף כהה - ציר מלוח מתוק לא התאים כלל לשקדים העדינים, פילה לוקוס על פסטה עבודת יד סבל בדיוק מאותה בעיה, פטוצ'יני כמהין ומורל (168 ש"ח) היה מענין למרות שהיה קשה להפריד בין טעמי הכמהין למורל, שתיהן חזקות וארומטיות. מוס שוקולד ולרונה היה מתוק להחריד ולא הייתי מתפלא לו היה עשוי משוקולד מריר עלית. שתי מנות הושארו כמעט בשלמותן ללא הנדת עפעף מהמלצר. 1338 + שירות ל-4
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות