מסעדת מיט אנד ויין קו

סוג: בשרים * דגים
 

מסעדת מיט אנד ויין

הסניף הראשון בישראל של רשת מיט אנד וויין קו. בשונה מהסניפים הקיימים באוסטרליה, דרום אפריקה ודובאי, כאן כל האוכל שמגישים כשר. האדריכל גדי הלפרין אחראי לעיצוב - הכולל קיר יין עם תכולה של מעל אלף בקבוקים, בעוד השף אילן ניב הרכיב את התפריט והתאים אותו לחיך הישראלי.
באופן טבעי, גם במסעדה המפוארת בהרצליה מוקד העניין הוא בשר. מלבד זאת, מוגשות במקום גם מנות עוף, דגים ומנות צמחוניות. החוויה הקולינרית אכן מיוחדת וניתן להנות ממנות ראשונות דוגמת בורווס – מנה אפריקאית של נקניקיות בקר, קבבוני סלמון וסלט בטטה עם טחינה. באיזור הבשרים, הפריים ריב והספריבס עגל חלב מומלצים ומיוחדים. כמו כן, יש ארוחה עסקית בימים א' - ה' בשעות 12:00 עד 15:00.

( 18 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ILANBH20

    ILANBH20
    רע מאוד, לא טעים והמחיר גבוה!!|1 14.12.17
    היינו אמש והיה רע מאוד. סטייק לא טעים, תפל, לא רך ולא מתובל. נאלצנו להוסיף מלח ופלפל ולבקש עוד ועוד רטבים כדי לנסות ולשבח קצת את האוכל אבל ללא הצלחה. לצידו תפוחי אדמה אפויים. מה זה? איך אפשר להגיש כך בלי תיבול? והמחירים ממש גבוהים יחסית. מישהו "עשה" עלינו קופה. לא אחזור אלא אם כן 1. יחזירו לי לפחות מחצית מסכום הכסף שהוצאתי שם ללא הצדקה. 2. יביאו בשר איכותי ולא כזה הנקנה בסופרמרקט. 3. ילמדו את השף לתבל.
  • spery

    spery
    לא רע|4 05.05.11
    הגענו קבוצה של 17 איש בצהריים, השירות היה בסדר גמור, כולם היו די מרוצים מהאוכל. העסקית קצת יקרה, אבל יחסית לחלופות של מסעדות כשרות בהרצליה כנראה ששווה לשלם קצת יותר.
  • max01

    max01
    נחמד אך לא מעבר|4 07.01.09
    המקום עצמו מעוצב יפה. בשורה התחתונה של האוכל - הבשר טעים. המנות הראשונות - בסדר, אך ללא התלהבות. השירות היה קצת בעייתי. המרק שהגיע - לא היה זה שהוזמן. המלצרית הזמינה בשר medium well רק לאחר ויכוח, אך הוא הגיע medium ונשלח להמשך צלייה. לעומת זאת, רואים השתדלות בשירות. לא זול.
  • uri_ravzin

    uri_ravzin
    סביר בקושי|2 01.07.08
    האוכל בסדר. לא רע. אפילו נחמד. אבל בטח ובטח שלא שווה את המחירים המופקעים. השירות לא משהו, הרגשה שעשו לנו טובה שהביאו את האוכל. מלצר שמעוות את פניו למשמע מידיום-וול (כן , יש כאלה שלא אוהבים דם, אבל זה לא אני), הבשר שמגיע בכל זאת מידיום-ריר. בקיצור - לא שווה את הכסף. האלטרנטיבה של בלק-סטיר עדיפה בהרבה, גם באיכות הבשר, גם בשירות וגם במחיר. למיט אנד ויין לא נחזור.
  • נירית1

    נירית1
    טוב אבל יקר|4 25.04.08
    אוכל טוב מאד בעיקר בהתחשב בכשרות ובכך שאכלנו במקום בפסח. מחירים מאד גבוהים ולא לגמרי מוצדקים. השירות היה לא רע אך איטי להחריד והמזגן לא ממש עבד.
  • mizrahiy

    mizrahiy
    בינוני|3 27.03.08
    מנות ראשונות טובות, הבשר מושרה במרינדה מתקתקה לפני הצלייה, זה נחמד לספריבס אבל לא לאנטריקוט, מנות אחרונות סבירות. מחירים יקרים וכשרות שמעיקה. לא מקום שהייתי חוזר אליו.
  • ofira

    ofira
    אוכל בינוני במחיר מופקע|3 06.03.08
    האוכל היה סביר... לא יותר. מנה ראשונה של סלט ירוק עם בטטות בטחינה היה חביב אך ביחס 95% עלים ירוקים 5% כל השאר. הבשרים (שיפוד קצבים וצלעות עגל חלב) היו לא מדהימים. גם מהקינוחים לא נפלנו. בקיצור- אוכל בינוני במחיר מופקע ביותר.
  • meirame

    meirame
    שירות חמוץ, בשר 10|3 12.03.07
    דירוג ביניים בגלל שאם נכמת את הסה"כ - כל הקרניבורים ביננו (והיינו 9) אכלו בשרים וטענו שהיה לעילא ולעילא. היתר ככה ככה. "אולצנו" עקב אוכל כשר אחד בחבורה. השירות לא היה מפנק ולא מחייך. מחירים כמו בכל מסעדת יוקרה. נקווה שלא "נאלץ" שוב. בשורה תחתונה - אם לא חייבים לא צריך.
  • avron

    avron
    בינוני מינוס מינוס בלשון המעטה|2 28.01.07
    מדרג פלוני הגדיר את המסעדה כיוקרתית והכשרה הטובה בארץ. נכון, היא מעוצבת להפליא, השרות מצויין, לגבי המזון מיד ארחיב , אבל יוקרתית? אולי באלבניה. מסעדת הייטק טיפוסית עם גיבנת כשרות המכשילה כל התעלות גסטרונומית. הברוסקטות היו סבירות ולמה לא, סלט הקיסר זעום ועני ללא תוספת לחם כמקובל. השניצל ומנת השף, סקלופיני ביין אדום היו בינוניים עד דמעות והפירה, אוי הפירה, כשר למהדרין, נטול כל טעם, גבשושי ,אפרורי ועייף. כוס קברנה 04 מקומצן של גמלא היחידי הראוי לציון. כל זה עלה 160 ש"ח לפני תשר וחבל על כל אגורה. חבל שהתפנתה חניה וחבל שהיא לא נוצלה לביקור חוזר אצל הטורקים ממול.
  • alain33

    alain33
    כוכב נולד|4 08.01.07
    כיף של מקום, בעל עיצוב מנצח, סטיילי ונעים אם כי מודרני.מקום עם אנרגיות ותנופה. מנה ראשונה של פיטריות פורטובלו ושמפיניון ברוטב שום וטריאקי מצויינת. המבורגרים ברמה של אגדיר או מוזס- לא מעבר לזה . זו היתה נגיחה ראשונה ובביקור הבא נטעם את הבשרים, שמחירם נע בסביבות 90 עד 100 ש"ח. כוס יין אדיבה ב- 24 ש"ח.
- 1
עוד מסעדות מומלצות


עוד מסעדות