1 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
13 הגדל תמונה
באדיבות: ברולו
הועלה על ידי מערכתמפה
 

בארולו הוא מחלוצי ההתיישבות הקולינרית באזור העסקים של פתח תקווה. כבר ב-2005 הוקם בר-המסעדה האפלולי והאלגנטי הזה, ומאז התבסס והפך למוקד עלייה לרגל לתושבי האזור. בארולו הוא שמו של אזור גידול יין איטלקי מפואר, וכראוי לשמו, כבוד רב ניתן כאן ליין בפרט ולאכוהול בכלל.


תפריט היין כאן מכובד בהתאם, ואם יין הוא לא הקטע שלכם, יש לא פחות מ-10 ברזי בירה שונים במקום. משעות הצהריים ועד 18:00 מוגשות כאן ארוחות עסקיות משתלמות, ואחר הצהריים יש Happy Hour כהלכתו שכדאי להגיע אליו. בשעות הערב, כשאנשי העסקים עוזבים את המשרדים, מגיע לכאן מי שמעריך אוכל טוב, שירות מקצועי ומוזיקה בווליום הנכון.


התפריט מפלרטט עם איטליה והים התיכון, ומציע מנות פסטה כדוגמת רביולי בטטה ברוטב רוקפור, מנות בשר כמו צלעות טלה או המבורגר, ומנות דגים ופירות ים כגון שרימפס בשמנת.


תפריט נשנושים רחב יפתור את ההתלבטות למי שרוצה רק משהו קטן ליד הדרינק.

( 5 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avron

    avron
    איכות המסעדה כאיכות הברולו|5 10.09.17
    וזו מחמאה גדולה בהתחשב במוניטין שיצא ליין הברולו. אגב, הוא מופיע בתפריט היינות המאוד מצומצם במחיר של 500 שח. יקר לפי כל קנה מידה. אמרו עוד לפנינו שהמקום מעוצב להפליא והשרות מעולה,גם אם לא מחוייך מספיק. אכלנו קרפצ'ו כהילכתו,טעים ונעים עם הרבה פרמזן (46) וכבד אווז מטוגן עם רוטב פירות יער וטוסטונים (79).ליווינו באפרול שפריץ (46) וגבורץ-ריזלינג DB אוסטרלי קל ופירותי ואידאלי עם הכבד (33). היה מאד מהנה להתארח בבר-מסעדה הגדול, מרווח ועם זאת אינטימי למרבה הפלא. היה שווה נסיעה של 40 ק"מ בכבישים הפנויים של ערב שבת. 204 ש"ח+תשר שזה סביר למדי. נחזור ללא כל ספק.
  • gil15

    gil15
    נווה מדבר בפתח תקווה|5 10.11.16
    מקום מהמם ביופיו, בעל אווירה אינטימית ומרגיעה. בשעות הצהריים צריך לחכות לשולחן כי המקום עמוס, מה שמעיד על איכות המקום, במיוחד בהתחשב בעובדה שקיימים סביבו לא מעט מסעדת ובתי קפה שונים. הצוות הוא הלב של המקום, ניכר מאוד היחס האישי של המלצרים והמלצריות, הכל נעשה באיכפתיות ובאהבה. המנות מעוצבות ומעוררות תיאבון, משאירות טעם של עוד! טעים טעים טעים!! ללא ספק נחזור לשם בהקדם! (ואנחנו בכלל לא מפתח תקווה...) 5 כוכבים!!
  • gisack

    gisack
    בר מעשן|4 30.03.11
    ההפתעה הראשונה שבמקום מותר לעשן בכל הבר זה מאד מפריע למרות שדואגים להזרים אויר זה משגע. הפתעה שניה שיש בקשה למינימום הזמנה לאדם 40 שקלים.ממזמן לא נתקלתי בבקשה כזאת בברים.ההפתעה השלישית היא המוזיקה אומנם קצת מריעשה אבל המוזיקה המתנגנת היא מצוינת שירים מכל הזמנים וגם ישראלים בקיצור אוירה טובה. האוכל אוכל ברים בסדר לא יצאתי מגדרי יש גם תפריט נשנושים ליד הבירה או האלכהול.בקיצור יצאנו מסריחים מעשן ומרוצים
  • shauly

    shauly
    מקום חמוד לעיסקית באיזור|3 14.07.08
    בלב איזור ההיטק הפתח תיקוואי סוף סוף יש מסעדה שנעים להגיע אליה. אמנם צפוף בצהריים, והשירות מבולבל וממש לא אישי, אבל האוכל נחמד ומנסה אפילו להיות יצירתי. אבל רק... שהחציל יהיה עם פחות גרעינים, הפירה פחות מלוח ו"סקלופיני עוף" פחות יבש (למרות שהרוטב היה מעולה) ואז באמת המקום ידורג גבוהה יותר
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    עיצוב מושקע אוכל טעים מאוד|5 11.08.07
    ואין בעיות חניה.אם זה היה ממוקם בתל אביב.. בזמן האחרון בעלי ואני מוצאים עצמנו אומרים אחרי בילוי במסעדות ''נחשבות'' בת"א מה היינו צריכים לשלם כפול ולאכול פחות כשבברולו יותר טעים יותר משתלם ויותר נעים...
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מאפיית לחמים החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.7בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים קרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות