מסעדת נובה ג'ויה רמת החייל

סוג: איטלקי
 

מסעדת ג'ויה רמת החייל

אחות שלישית לג'ויה בהרצליה פיתוח ורמת השרון. גם כאן, כמו בסניפים בהרצליה ורמת השרון, תמצאו פיצות ופסטות מצוינות ושרות מהיר ויעיל.

( 16 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • galiavu

    galiavu
    אכן, בעיית שירות (או ניהול?)|3 03.02.14
    וחבל, כי מעיבה על אוכל טוב ואווירה נעימה למדי. אבל אם בשולחן של ארבע מתבגרות וארבעה מבוגרים הגעת המנות מתפרשת על פני שעה שלמה, שבה בכל רגע נתון חלק מהסועדים אוכלים וחלק מתבוננים בהם בעיניים כלות... אז יש כאן בעיה, והבעיה היא בהבנה הבסיסית של מהות הבילוי של חבורת אנשים שיוצאים יחד למסעדה. נכון שבסוף הגיעה מישהי והתנצלה והציעה פיצוי של שתייה חמה וקינוח, ונכון שהפיצוי אכן ניתן, אבל בכל זאת יצאנו עם תחושת החמצה. וכאמור חבל כי האוכל באמת טעים (במיוחד רביולי וטורטליני קצרו שבחים) ולא נופל מזה של מסעדות טובות אחרות בז'אנר הפיצה-פסטה.
  • batikes

    batikes
    שרות גרוע שירותים מזוהמים|1 01.02.14
    אני מאוד אוהבת את ג'ויה הרצליה ולכן כשחיפשנו מסעדה ברמת החייל ישר כיוונתי לג'ויה. כמה מאכזב!!! נתחיל בזה שהיינו צריכים לחכות קרוב ל 10 דקות שיבוא אלינו מלצר (המסעדה הייתה ריקה מאדם, השעה הייתה 17:30).בזמן ההמתנה נכנסתי לשירותים ויצאתי מיד חזרה החוצה, אי אפשר היה להשתמש בהם. ניגשתי למלצר ציינתי לפניו שהשרותים מזוהמים, הוא הבטיח לטפל בעניין, אחרי 10 דקות ניסיתי שוב וכמובן דבר לא השתנה עד נאלצתי לבקש ממנהל המשמרת שיכנס ולשרותים איתי כדי שיראה כמה מצבם עגום ...השרות בכלל היה לוקה בחסר היינו לבד במסעדה וכל פעם נאלצנו לבקש צלחות, כפיות כוסות בקיצור אכזבה גדולה!
  • gisack

    gisack
    יופי של איטלקיה|4 09.01.13
    סלט אנדיב וגורגונזולה דולצ’ה טעים מאוד עשוי היטב אנדיב טרי מאד פריך כמו שצריך .ניוקי פרוטי דה מארה מנה טובה אבל מנה קטנה לתימחור.טורטליני ערמונים טעים מאוד רוטב מעודן עשיר בטעמים אבל שוב המנה נפלה בגודלה השרות טוב מאוד .
  • kerenrave

    kerenrave
    פשוט טעייייים|5 02.11.12
    לקחתי ביס מטורטליני הערמונים.. וראיתי מלאכים עפים ומזמרים.. כוכבים מנצנצים וברבורים שטים.. לא הסכמתי לכבד אף אחד!
  • yairgil

    yairgil
    מוסד|5 29.06.12
    לא תמצאו את ג'ויה ברשימות "10 המסעדות הכי-" או בכתבות הצבע של מגזיני הגורמה המיוחצנים. אבל נסו להזמין שם מקום למשפחה בשישי בערב או שבת בצהרים, ותראו עד כמה הקהל שומר אמונים למסעדה הזו, ובצדק גמור. הרשת שומרת מעל הקמתה על רמה גבוהה ואחידה, ביקרתי פעמים רבות במהלך השנים ולא זכורה לי ולו נפילה אחת. תפריט עצום ומגוון כולל פסטות ופיצות מעולות וקינוחים עשירים. תמורה מצויינת לכסף.
  • yoavbp

    yoavbp
    אהבתי ואחזור|5 04.05.12
    אכלתי במקום את אחת הקרבונרות הטעימות שאכלתי בחיי כולל באיטליה. לזה נוסיף את הפטה הכבד המדהים. פשוט רציתי ללקק את הצלחת. השירות היה בסדר גמור, אווירה כייפית, אוכל איטלקי טעים. אחזור מהר.
  • נמושקה

    נמושקה
    נחמד|3 11.04.12
    ערב בחול המועד פסח, די מלא. אוכל סביר פלוס, במחירים יקרים. מנת ילדים טובה ונדיבה. שירות סביר. נקודה לשיפור - ודחוף - חיכינו 10 דקות לגלידה (שהיא חלק ממנת ילדים) וקיבלנו אותה רק אחרי שהלכנו להזכיר שאנחנו מחכים ואז למנת גלידה השלישית חיכינו עוד 10 דקות, הזכרנו, המשכנו לחכות וקיבלנו אותה אחרי תזכורת שלישית, בעודנו עומדים בדרך ללכת כי כמה אפשר לחכות. חבל. במקום כזה ובמחירים כאלו - זה לא אמור לקרות.
  • bitzur

    bitzur
    צהריים בשבת|4 19.12.11
    צהרי שבת, ארוחה אחרי הסרט. ישבנו במרפסת הסגורה ותפסנו קצת חום של שמש חורפית. המנות - רביולי ערמונים מצוין, טליאטלה זנב שור עסיסי, סלט פנצנלה ומרק ארטישוק ירושלמי היו טעימות ומשביעות. השניצל והפירה היו שניצל ופירה. השירות היה נעים וקשוב ובס"הכ היה נחמד ביותר
  • אסטליין

    אסטליין
    בינוני|3 03.10.10
    הגענו למקום במחשבה שאבו חסן עדיין קיים. לאחר שהבנו שלא נמצא מקום טוב על האש הלכנו לג'ויה. המקום היה ריק והרבה מקומות שמורים. הציעו לנו לשבת על הבאר...הינו עם הבת שלנו בת שנתיים...לא רעיון חכם. המנות הגיעו די מהר ואפילו היו סבירות,השרות היה אדיב, אך המוסיקה הרועשת לא אפשרה לנהל שיחה,חוסר התקשורת בין המלצריות והמחירים...יקר יקר יקר. אנחנו לא נחזור לשם.
  • ashtonny

    ashtonny
    השירות מצויין, האוכל לא!|3 08.12.08
    מקום מרווח, נחמד ושקט שנעים לשבת בו. השירות מעולה. לחם הבית על חשבונם מצויין. המנות העיקריות חסרות טעם לחלוטין. החליפו לי מנה שהיתה חסרת טעם, אבל גם המנה השניה שבחרתי היתה חסרת טעם והיה לה טעם של אוכל שהוציאו מהפריזר וחיממו. המנה של בעלי גם היתה חסרת טעם גם.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מאפיית לחמים רחוב החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים רחוב החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.7בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים וקישקרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות