מסעדת בועז מבשל

מומלץ מפה
9
סוג: מטבח שף
 

בועז מבשל - חוויה קולינרית במצפה הילה

השף בועז קוינטנר שהקים את מסעדת קפריצ'יוזה ברחוב שיינקין ואת פיצריית ביג מאמא בתל אביב, עבר לפני כמה שנים להתגורר במצפה הילה אשר בגליל המערבי. בועז מארח במסעדה קטנה שבביתו במצפה הילה לארוחת טעימות הכוללת לא מעט מנות לפי בחירתו של השף. התפריט לארוחה נקבע מראש, ומשתנה מדי שבוע בהתאם לעונה ולמצב הרוח כאשר הדגש הוא על מנות מהמטבח האיטלקי, בפרשנות אישית מודרנית ועם הרבה דגים ופירות ים אבל לא רק. הנה כמה מנות לדוגמא למרות שכלל לא בטוח שדווקא אותן תפגשו - רביולי תרד וריקוטה ברוטב וודקה, ניוקי פטריות, קלאמרי ממולא בפירות ים, פרידה בשומשום וקצח, שרימפס בקדאיף, טריו של פילה, סינטה וצלע עגל ברוטב קברנה.
תפריט היינות מורכב ברובו מיינות בוטיק. קוינטנר הוא שף מוכשר ביותר ודומה שהמעבר לגליל עשה לו רק טוב. האוכל נהדר, יצירתי, אנין ויפה לעין. הכינו את עצמכם לטקס ארוך, טעים ומרנין. רק בסופי שבוע.

( 23 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • momo25

    momo25
    אין תמורה לאגרה|2 26.06.11
    חלק מהמנות בסדר גמור חלק בינוני, חלק לקו בהמלחת יתר והברקה אחת (חצילים חיים בתחמיץ) קינוח משעמם (גלידה וקרם ברולה. בעבר אכלנו ארוחה נעימה בכ- 400 ש"ח הפעם המחיר לא נרשם על גבי התפריט וסמכנו על המקום. חוייבנו ב- 260 ש"ח לאדם! סכום נוסף על קפה שהציעו מבלי לציין שלא כלול ובתוספת יין פשוט ושירות (טוב) זוג ישלם 700 ש"ח ! הרגשנו מרומים הצטערנו שחסנו על רגשותיו של בועז ובמהלך הארוחה אמרנו שהמנות בסדר. הפער בין התמורה למחיר אדיר
  • 2efra

    2efra
    ואווו.......|5 19.06.11
    אהבנו כל מנה ומנה ובמיוחד את הקינוחים המדהמים ואפילו הלחם האיטלקי ראוי לציון 10.
  • nadavlevin

    nadavlevin
    ארוחת שחיתות|5 18.06.11
    התפריט (בערב בו התארחנו שם) הוגדר ע"י בועז כ"ארוחת שחיתות", והיא אכן היתה כזאת, במובן הטוב של המילה. ארוחת טעימות של מנות טעימות, מגוונות ומעוצבות. אחת הארוחות הטובות שאכלנו בזמן האחרון, אם כי במחיר לא זול.
  • yael_e

    yael_e
    בלתי נשכח|5 14.10.10
    תתכוננו להיות מופתעים. התפריט הוא לפי "מה שהיה יפה בשוק", התוצאות נהדרות. גם הטעם וגם העיצוב של האוכל וגם היין שבחר לנו . אפילו התחשבות בחבר שלא אוכל דגים. לא להביא ילדים. לשלב עם סופש רומנטי בצימר באיזור. בתקוה שנוכל לבוא שוב.
  • מימימלמן

    מימימלמן
    אוכל טעים, מדהים ואקסקלוסיבי|5 29.07.10
    המקום יפה ומושקע, האוכל מוגש בצורה אלגנטית ומעוררת תאבון. כל המנות היו טובות מאוד. השרות מקצועי ונעים. לסיכום, שווה, כדאי להזמין מקום.
  • Mikamika

    Mikamika
    אפשר כבר לשנות..........|4 25.07.10
    היה באמת נחמד וגם טעים מקום מרוהט בפשטות מה שתורם לאוירה אבל הגיע הזמן לשנות את התפריט שנהנה מיצירות השף ולא נחזור כל פעם על אותה ארוחה.
  • sasmic

    sasmic
    בהחלט מומלצת|4 08.05.10
    המסעדת ממוקמת בבית מגורים, אכן המלצרית לא הכי פורמאלית בעולם וגם לא סופר מקצועית אבל בהחלט מוסיפה לחן של המקום. אנחנו בחרנו בארוחה של החמש מנות. המנה הראשונה שכללה 3 מרכיבים הייתה פשוט מעולה. מנת הביניים (פסטה לבחירה) הייתה לא רעה ומנת הבשר הייתה טיפה מאכזבת. מה שכן הקינוח שמורכב ממספר מיני קינוחים היה פשוט מעולה, אחד מהטובים שטעמתי. סה"כ בהחלט מסעדה עם אווירה חמימה וכייפית ואוכל משובח.
  • סמפיי

    סמפיי
    אכן כך|4 03.01.10
    מסכים לגמרי עם המדרג הקודם. האוכל משובח ואסתטי אבל המלצריות על הפנים. הן לא נותנות את הכבוד המגיע לאוכל היוצא מהמטבח והאורח מקבל את היחס המוכר ממסעדות פועלים. המחיר מופרז ואולי צריך גם אופציה עממית בתפריט.
  • sssharon

    sssharon
    זכורה לטוב..|4 03.01.10
    האוכל טוב ברובו, ובהחלט מושקע. הקונצפט של מסעדה בירכתי בית המגורים, ובאווירה של כפר איטלקי (בלילה לפחות) תופס. בהתחשב במה שיש באזור - מדרגה מעל כולן. בפני עצמה, טובה מאוד אך לא מצווינת, מעט יותר יומרה מאשר רמה בפועל. מה לא? המלצריות - 'צעירות' וחובבניות, נחמדות אמנם כמו "בנות גרעין" או השכנות ממול, אבל לא מתאים ומקלקל. הפסטה, שהיא מנת ביניים חובה בשלוש וריאציות, חובבנית מעט. טכניקת הליפוף במנות הראשונות קצת מידי "שואו" ופחות טעם. העיקריות, לעומת זאת, מצויינות וכך גם הקינוחים. שורה תחתונה - מומלצת. ואם כבר באויירה ביתית-גלילית: תביאו את היין שלכם...
  • סיגל

    סיגל
    טעים ונעים במיוחד|5 27.09.09
    הקונספט של תפריט קבוע נחמד ומרענן. כל מנה כוללת מגוון טעמים ומוגשת באופן מושקע ומעורר תאבון. אוכל טעים מאוד וברמה גבוהה. אווירה נעימה ושירות טוב.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מחלבת הנוקדמחלבת הנוקד מומלץ מפה8.8דני ברזילי למד את אמנות הגיבון בצרפת, והמסעות השנתיים התכופים שהוא עושה בעקבות גבינות בארצות אירופה הביאו אותו גם למקומות אקזוטיים כמו המחלבה של הותיקן, בה טורחים נזירים על גבינות המיוצרות מזה אלפי שנים. בחנות הקטנה הצמודה למחלבה נמכר מבחר גדול של גבינות עיזים אורגניות, שהטובות בהן הן גבינות בשלות מצוינות כמו שברה נימוחה עם ניחוח עז ממשפחת הסיינט מור, שתענוג לאכול על לחם עם תועפות חמאה צרפתית צהבהבה. עוד במקרר הגבינות - ולנסי, מונטה ביזון, תום ביין, פקורינו, גבינות כחולות וקשקבל טובה שהיא הגבינה היחידה המיוצרת מחלב כבשי בלאדי. במרפסת המשקיפה אל ההרים של הגליל המערבי, הנוף ירוק גם בימי הקיץ הלוהטים ושולחנות עץ לישיבה למי שיבחר ליהנות מארוחת גבינות ויין במקום. אפשר לאכול במקום בראנץ' שמתבסס על התוצרת המקומית: גבינות בוטיק, פשטידות עם גבינות צאן, עוגות, סלטים, אנטיפסטי ועוד. את הקפה שלכם תוכלו לשתות עם חלב כבשים. הארוחות מוגשות לקבוצות של שמונה איש ומעלה, ובתיאום מראש. עוד במקום - סדנאות, סיורים וימי גיבוש.קרא עוד
עוד מסעדות