1 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
מסעדת אל-תנור
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת "אל תנור" בנצרת עילית צמודה למסורת המטבח הערבי. מטבח בשרי, ערבי, נפלא בפשטותו ועשיר בטעמיו, המעלה אל השולחן ירקות ועשבים מקומיים עונתיים, לא מהונדסים או מועתקים - התגלמות כל מה שהוא אוכל ביתי אמיתי.


במסעדת "אל-תנור" מגישים מבחר של סלטים: חצילים, עגבניות, קישואים ועשבים כמו עולש, חוביזה או ג'רג'יר. כמו כן מוגשים ממולאים למיניהם, ביניהם – עלי הגפן הנפלאים, תבשילי בשר כמו הקבב המתובל היטב, או מנת כתף הטלה המשובחת והמומלצת בחום. לסיום מוגשים קינוחים מסורתיים כמו הכנאפה.


הקרבה המשפחתית למסעדת אל-באבור המהוללת מאום אל פאחם מורגשת היטב בתפריט ובביצועו המדויק. המסעדה גדולה ומרווחת, מעוצבת בסגנון מסורתי אותנטי. המסעדה היא בשרית אבל יש מנות גם לצמחונים.


המסעדה פתוחה כל השבוע בין השעות 08:00-22:00, תפריט עסקי מוגש מדי יום, כמו גם הצעות למנות ילדים, ויש גם תפריט מיוחד לקבוצות. "אל תנור" היא תחנת חובה בצפון עבור כל מי שרוצה לחוות מטבח ערבי טוב.

( 39 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • spyleoiss

    spyleoiss
    נחמד מאוד|5 27.09.16
    היה נחמד מאוד.. האוכל היה טעים מאוד, היו הרבה סלטים טובים! ממולץ מאוד!
  • איריסמב

    איריסמב
    אכזבה...|1 09.08.15
    אחרי די הרבה זמן שלא ביקרנו במסעדה, החלטנו לקפוץ ולאכול אוכל ערבי טוב. מה רבה היתה אכזבתנו. פלטת סלטים ליחיד הגיעה כצלחת גדולה שבה שחו ביחד טחינה, חומוס, סלט חריף ושאר נוזלים. לא אסתטי ולא טעים. חומוס עם בשר כבש הכיל בעיקר שומן ורק הקבב חלבי היה טעים. למעט הסלטים לא היתה אף מנה לצימחונים. במקום אוירה עגמומית ונראה שהמלצרים רק מחכים שתלך כבר. וכן.. כמו שכתבו כאן, גם יקר. לא נחזור.
  • galial2

    galial2
    שרות גרוע, אוכל סביר|2 24.01.15
    הגענו 10 אנשים מתוכם 5 ילדים. המלצר התנהג כאילו אנחנו מפריעים לו. ביקשנו מים - קיבלנו מים מינרלים בתשלום. ביקשנו מי ברז בימקום והמלצר עיקם את הפרצוף. המנות מגיעות עם תפ"א ומג׳דרה.רוצים צ׳יפס? תזמינו בנפרד.תחושה של סחטנות. לא נחזור.
  • noaa

    noaa
    אוכל טוב ולא יקר מדי|4 19.05.14
    חיפשתי מקום לעבוד ולאכול לבד אז נחתתי במסעדה הזאת. בניגוד למה שנרשם כאן המחיר סביר להפליא. קיבלתי ערימה מטורפת של סלטים, כולל תוספות שביקשתי כמו ג'רג'יר, על איכות האוכל הרי אין מחלוקת והמחיר לסלטים היה 30 ש"ח. במסעדה אחרת שני סלטים בלבד היו עולים יותר. ועל הכמות ניתן להעיד לפי הצלחות המכורסמות למחצה שהשארתי שם.
  • פסולינה

    פסולינה
    טוב אבל מאכזב|4 05.03.14
    זכרנו מקום יותר מוצלח. פרגיות על האש היו במרינדה מוזרה. קבב סביר ולא מעבר לכך. שוק ממולא טעים אבל לא מעולה.
  • ilan100

    ilan100
    אכזבה , נפילה בגדול |1 27.11.13
    חגגנו אתמול אירוע חברה ויום הולדת לאחת מנשות העסק. הינו 9 סועדים והוזמנו כ 9 מנות עקריות ומבחר סלטים. הסלטים לא היו במיטבם ונראה שעמדו כמה שעות במקרר טרם ההגשה. שלושת מנות כתף הטלה שהגיען היו יבשים והרוב הושאר הצלחת. הקבב הדמסקאי הגיע ללא הכיסוי של הבצק (כמקובל) והיה נראה כאלו הוכן כלאחר יד עם איזה רוטב עגבניות מקופסת שימורים. המנה הזוגית של צוואר הטלה הגיעה קרה והיה נראה שעמדה כמה ימים במקרר וחוממהה כלאחר יד במיקו. המנות של הכנפה ראו ימים טובים יותר. רוב העובדים הרגישו מורת רוח ואכזבה רבה ובמיוחד שזו הפכה למסעדת הבית שלנו לאירועים וחגיגות משפחתיות.
  • gasaf

    gasaf
    אוכל ערבי מצוין ו..יקר|4 06.11.13
    חגגנו היום את יום הולדת הבן במסעדה המפורסמת הזאת. בצד הזכות נציין שהאוכל מעולה. סלטים לא שגרתיים, טעימים להפליא, טריים ומושקעים בכמות ומיגוון נדיבים. מנסף צוואר הכבש נהדר, עסיסי, ערב לחיך ובאמת חורג משגרת המנסף השגרתי שאתם מכירים. בצד השלילה נספר שחלל המסעדה נראה כמו אולם קייטרינג המוני, שהשרותים לא נקיים, לא נעימים ונטולי נייר טואלט. אבל זה כסף קטן. את הכסף הגדול תשלמו ססיום.סלטים ומנסף לשני סועדים , 260 ש"ח, לפני שתיה, קינוח ותשר. (נגמרו החסכונות אז דילגנו)יש גבול לכול תעלול. אומנם טעים, אבל מסעדה מזרחית, לא 3 מזלגות מישליין.
  • peker

    peker
    כרגיל מעולה|5 03.11.13
    אנו מתכננים כל טיול לצפון בסיום ארוחה 6 אנשים שכבר ראו עולם באל תנור שמשתבחת עם השנים באיכות ובשירות. המחירים סבירים בהחלט ומקבלים תמורה מלאה על המחירים באוכל טרי איכותי יותר מכל מסעדה מזרחית /ערבית במרכז.
  • אביביל

    אביביל
    אוכל מעולה וטרי|5 28.08.12
    במקרה הזדמנו לאיזור וממש הופתענו לטובה הסלטים נהדרים אחד אחד אבל מעל הכל הטלה הממולא באורז היה חוויה !!!! ודרך אגב המחירים הוגנים וממש סבירים
  • hanochsh

    hanochsh
    יקררררררררררררררררר|2 13.08.12
    פעם שנייה שאנחנו במסעדה. זכרתי שהייתה בעיה בפעם הקודמת הקודמת אבל לא זכרתי מה. התיישבנו, לא קיבלנו תפריט, הזמנו ארבעה שיפודי קבאב ושתיים שתייה לשני מבוגרים ושני ילדים. הגיעו מהר מאד צלחות עם קבאב, מנות קטנות אבל בסדר, ללא תוספת. בסך הכל האוכל (הסלטים) היה בסדר, לא מרגש ולא נורא. הסלסה הייתה מקולקלת אבל היו הרבה סלטים אחרים סבירים. החשבון הדהים אותי, מאה ארבעים שקל על הסלטים כשנאלצו לבקש פיתות במיוחד, מאה שקל על ארבעה חלקי שיפוד קבב ועשרים על השתייה. מאתיים ושישים שקל סך הכל על ארבעה שיפודי קבב!!!
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד