מסעדת טפאו מירו הרצליה

טָפֶּאו הוא המונח המתאר את המסורת הספרדית של יציאה לפני ארוחת הצהריים או הערב לפגוש חברים על כוס אפריטיף ולפתח תיאבון לקראת הארוחה העיקרית, באמצעות נשנוש מתאבנים שמוצעים על הבר. אמנות הטפאו היא הזיווג המושלם בין אוכל לאלכוהול, אבל בניגוד לקונספט המקובל, האוכל הוא זה שמלווה את השתייה.

בסניף ההרצלייני של טפאו התפריט זהה לסניף תל אביב: מנות קטנות, לצד גדולות יותר, של פירות ים, דגים וירקות עונתיים, והכול טרי, יפה וטעים. העיצוב, לעומת זאת, שונה. החלל האוורירי ורחב הידיים, אינו דחוס, העישון בו אסור כמו במסעדה התל אביבית, והוא עוצב בהשראת הצייר הספרדי חואן מירו. הקומה השנייה שלו מוקדשת לאירועים פרטיים של עד 35 איש.

( 29 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • avron

    avron
    סניף על רמה של האם התל אביבית|5 09.10.17
    גילוי נאות: אני חובב גדול של טפאסים המאפשרים טעימת רוחב של מנות מגוונות בכמויות קטנות ובמחירים סבירים. אז טעמנו 4 מנות טפאס מענינות מאד כולל פאייה קטנה, לגמנו 1/2 קראף של יין הבית לבן, קפה ומיני עוגות גבינה נוסח ניו יורק. המנות יוצאות לפי סדר הכנתן. נהננו מאד מהאוכל, מהשרות ומסביבת האוכל. 324 שח לפני תשר. לא ממש זול אבל בהחלט בגבולות הסביר.
  • peereran

    peereran
    טעים מאוד|5 17.01.12
    המסעדה מעוצבת יפה מאוד ומנות טעימות מי לא אוהב מאכלי ים מומלץ לקחת את מנת הבשרים כ 300 ג בשר בכל מיני סוגים. שירות אדיב מאוד.
  • מרקעוף

    מרקעוף
    חיים טוב הספרדים האלה|5 17.09.11
    לטינית שמחה ומנות שמחות לא פחות. כל מה שהוגש היה טעים, התעלה על כולם סביצ'ה בורי פרואני שנתן מספר הדרנים. שירות מעולה, מחיר סביר. עוד נשוב
  • batikes

    batikes
    ולא בגליל האוכל|1 22.04.11
    היינו שישה, הגענו התישבנו ב 21:45, המוזיקה הייתה בלתי נסבלת, ביקשנו להחליש אמרו לנו שהמדניות שלהם היא לא להחליש את המוזיקה והלכו והגבירו. אחרי 25 דקות שבהן אף אחד לא ניגש אלינו (כנראה בכדי להעניש אותנו על שביקשהו להחליש) קמנו ויצאנו. אפילו לא שאלו אותנו למה. לא שווים ביקור עם יחס כזה.
  • yairgil

    yairgil
    מוסד|5 08.03.11
    התפריט והאיכות זהים לסטנדרטים המעולים שנשמרים בטפאו ת"א כבר שנים. האווירה פחות צפופה וסקסית בגלל האופי השונה של המקום והקהל, אבל האוכל נפלא גם כאן. כנראה שמשיקולי שיווק כבר לא תמצאו את טפאו ברשימות "XX המסעדות הכי..." העדכניות אבל אין לה מה להתבייש מול שום מסעדה בארץ. שלא כמו מקומות טאפאס אחרים בהם משלמים בגדול על המנות הקטנות, התמחור כאן הוגן והתמורה לכסף אולי הטובה בגוש דן.
  • נירית1

    נירית1
    נהננו מכל ביס|5 06.08.10
    הגענו למסעדה לאחר כמה המלצות ולא התאכזבנו. הזמנו עסקית טאפס ועסקית שיפודי פרגית+מנה ראשונה פטריות ממולאות. כל מנה ומנה הייתה מדהימה. המנות בעסקית אמנם לא גדולות אך טעימות להפליא ומשביעות למדי. השירות מהיר ויעיל למרות שהמסעדה הייתה מפוצצת.שווה להזמין מקום. המחיריםאגב, לא צנועים ביחס לגודל המנות.
  • meron16

    meron16
    פשוט מעולה|5 01.08.10
    כבר ביקרנו שם לא מעט פעמים - פשוט מעולה. אי אפשר ליפול: סביצ'ה, טונה צרובה, סינטה, שרימפס בקדאיף, אספרגוס, פאייה שחורה. הכל מעולה. שבו על הבר תפתחו את התפריט ופשוט תזמינו
  • מישיק

    מישיק
    יופי של טייק אווי|5 24.07.10
    היינו ארבעה מבוגרים ושני מתבגרים רעבים, והתעצלנו לבשל ביום שישי בערב. ההחלטה להזמין ארוחה מטפאו התגלתה כהימור מוצלח. הטאפאסים הצמחוניים היו טובים, שתי פאייות (פירות ים ועוף) היו מצויינות ומילפיי תפוחים עשה עבודה טובה לסיום. שילמנו כ-450 שקל לשישה אנשים ואף אחד לא התלונן, כולל האיש שתיפקד כשליח והלך בעצמו להביא את האוכל מהמסעדה. מסעדה טובה. נקודה.
  • tomika

    tomika
    אין גישה לנכים!|1 10.03.10
    יכול להיות שהאוכל והמקום מצויינים אבל הציון ניתן בגלל שאין גישה לנכים על כיסא גלגלים.הוזמן מקום לנכה על כיסא גלגלים ונאמר שאין שום בעייה והמקום נגיש.ביום ההזמנה התקשרנו שוב לתאם הגעה ואז נאמר שיש "רק" מדרגה וחצי ושיעזרו לנו בהכנסת הכיסא למקום.עם כל הכבוד מקום שכזה לשיטתי אינו יכול להקרא נגיש לכיסא גלגלים ובעל גישה נוחה (למרות שבאתר כתוב אחרת) וזה דבר שחוזר על עצמו שוב ושוב במסעדות, צימרים ומבני תרבות אחרים והגיע הזמן שגופים ואתרים לדוגמת מפה ירתמו ויסייעו גם בתחום זה בשיפור והנגשת מקומות כאלה גם לציבור הנכים. לצערנו ביטלנו את ההזמנה וחיפשנו מקום נגיש יותר, האמת אני מתבייש.
  • gasaf

    gasaf
    חגיגה אמיתית|5 20.02.10
    המסעדה ממוקמת בחלל רחב המאפשר מרחב מחיה לכול שולחן וחופש תנועה בשטח. העיצוב חם ומזמין. גולת הכותרת היא האוכל ואיזה אוכל!, מגוון רחב מאוד של טפסים צימחוניים, בשרים ופירות ים. כול מה שהזמנו (והזמנו הרבה..) היה נפלא. החל בסביצ'ה המשך בקבבים נימוחים, מהטובים שאכלתי, המשך ברול פרגיות נהדר וכלה בסינטה דקה מופלאה מגולגלת עם גבינות . סיימנו בקינוח מענג של קדאיף בגלידה וקוקוס, מעולה שבמעולים ונדיב עד כדי השבעת שני סועדים, ועם זאתמותיר טעם של עוד...
- 1
עוד מסעדות מומלצות


עוד מסעדות