מסעדת אקליפטוס בירושלים
משה בסון מומחה לאוכל תנ"כי פתח את מסעדת אקליפטוס כדי להחיות את האוכל הארץ-ישראלי המוזכר פעמים רבות במקורות. בסון מלווה את הארוחה, במיוחד כשמדובר בקבוצת סועדים, בהסברים על עשבי התבלין, סיפורים הקשורים בהם, וקישורם לקונטקסט תרבותי והיסטורי. ארוחת המלך דוד כוללת מגוון של מנות, החל במרק עדשים, מרק עגבניות ומרק אפונה, סלטים טריים מירק מקומי מלווים בלחם דק ועדין אפוי אל סאג', ותבשילי כבש הכוללים מקלובה מצוינת. אוכל תנ"כי, אוכל ערבי - אולי צריך לקרוא לו אוכל ארצישראלי. כך או כך, האוכל פשוט וטעים, אם כי ממש לא זול.