1 הגדל תמונה
קפה נואר. צילום: יח''צ
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
קפה נואר. צילום: יח''צ
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
קפה נואר. צילום: יח''צ
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
קפה נואר
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
קפה נואר
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
קפה נואר
הועלה על ידי מערכתמפה
 

קפה נואר- השניצל של תל אביב

לקפה הזה בלב תל-אביב הישנה יש מראה פריזאי נונשלנטי ושארם אמיתי של מוסד המתנהל במקצועיות ובשלווה. בבוקר הוא בית הקפה המושלם לארוחת בוקר עצלה ולחמניות חמות מול חלונות שפונים לרובע הכי יפה בלב תל-אביב. בצהריים הוא ביסטרו נעים והומה באנשי עסקים מהבורסה הסמוכה שבאים לאכול את השניצל הענק והטעים, קציצות עגל או פסטות תוצרת בית. בערב התאורה מתעמעמת ותושבי השכונה ואורחים משכונות צפוניות יותר מגיעים לשתות על הבר ולנשנש מתפריט הלילה שמוצע מאחת-עשרה בלילה. הבעיה היחידה היא שבלילות ובסופי שבוע יש תור נצחי שמשתרך ליד המדרגות, וג'יפים שחוסמים את המדרכה, כך שהשעות המומלצות הן שעות אחר הצהריים השקטות. בכל מקרה, אחרי כל אותן שנים, אפשר לומר שנואר הוא כבר מוסד של ממש בנוף התל אביבי. ואם לא הוא אז לפחות השניצל.

( 59 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • likeornot

    likeornot
    אחד מהטובים|5 22.07.15
    שלאורך שנים (והרבה) שומרים על איכות ושירות מתקתק. אוכל טעים וקינוחים נהדרים שמתומחרים בהתאם למה שמקבלים. נעים, מקסים ומפנק. ממליצים ונשוב שוב ושוב
  • ozzo

    ozzo
    מושלם|5 19.08.14
    מטמפרטורת המים שמגישים ועד למנות מהנות. המחיר תמיד מתאים לגודל לאיכות המנה ללא הפרזות. קינוחים מעולים (במיוחש הטרמיסו).
  • haatalef

    haatalef
    מקצוענות- רק להמשיך ככה |5 15.02.14
    החל מהשירות המעולה, דרך האוכל הטוב וכלה בתחזוקה של המקום- הכל הכי מקצועי שיש ומאחל להם שימשיכו ככה עוד הרבה שנים.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    שניצל שניצל |4 06.06.13
    באיחור של כמה שנים ואחרי שמועות על איכות המקום הלכנו סוף סוף לנסות את קפה נואר. וגם מצאנו חניה ליד!! כווולם מסביב אכלו את ה-שניצל, אז החלטנו להשתלב והזמנו גם אנחנו מנת שניצל שהיתה טובה מאוד. הפירה שהתלווה זכה מהסועד לתואר "חלומי". מלבד זאת, ניסינו סלט עגבניות עם מוצרלה שהיה מעולה ופילה דג על מצע תרד וירקות. הדג היה רק בסדר, לא התעלה. אבל הירקות שמתחתיו היו מלאי טעמים ועוד טעמים - תוספת נפלאה שיכולה לעמוד כמנה בפני עצמה. שירות לבבי ומוקפד מכל הבחינות השלים את החוויה הטובה של הארוחה. אם נס החניה שהיה לנו יקרה שוב - יש סיכוי טוב שנחזור.
  • גרסיאס

    גרסיאס
    טעים ונעים מאוד|5 28.04.13
    קפה נואר היא מסעדה שאנחנו אוהבים לחזור אליה. אין מתחרה לשניצל העצום ולפירה הנלווה. אחרי שחיסלנו את המנה עד תומה, שירה המלצרית המקסימה הגישה לנו סורבה בשלושה טעמים על חשבון הבית. סיפתח מוצלח לקיץ
  • ביאליק

    ביאליק
    מסעדה מעולה|5 15.11.12
    שרות נקי מטבח נקי ושרותים נקיים
  • אוהביהעיר

    אוהביהעיר
    איכות לאורך השנים|5 18.07.12
    טיב האוכל, חומרי הגלם, השירות, הניקיון, האוירה. הכל, הכל מתוקתק שם. 16 שנים של שמירה על היופי שבמקום. והשניצל, אוי השניצל שגם הוא אחת המנות הכי שוות לצהריים בעיר.
  • yairgil

    yairgil
    מוסד, לטוב ולרע|4 26.02.12
    אכלנו ארוחת בוקר בשבת. למרות החמימות במיקום ובעיצוב ניכר שהמקום מודע היטב למעמדו ולא עושה מאמצים חריגים לטובת הלקוחות - כמעט כאילו עושים לך טובה כשמסכימים לארח אותך. ארוחת הבוקר הקלאסית מדוייקת אך פשוטה למדי בלי ניסיון מיוחד לגוון או לצ'פר. החריג היחידי הוא מנה נדיבה של סלמון מעושן איכותי ולא תעשייתי שכלולה בארוחה. השרות קורקטי בהתאמה.
  • debyroay

    debyroay
    מסעדה מדהימה|5 25.12.11
    במסעדה יש אווירה טובה אוכל ברמה גבוהה מאוד מחיר אטרקטיבי ושירות טוב
  • אבקסיס2

    אבקסיס2
    למה אין כוכב ששי?|5 07.03.11
    ארוחת בוקר מאוחרת בשבת. טעים מאד, נעים מאד והשירות מדוייק. אירופה הקלאסית בשעה וחצי. מומלץ מאד.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד