בר אברקסס

האברקסס הוא ראשון הברים במתחם האופנתי של לילינבלום ואולי מי שהגדיר אותו ככזה. יש כבר אופנתיים ממנו, אבל הוא עדיין מקום בילוי איכותי למי שכבר עבר את גיל שלושים ומתעקש להמשיך לצאת מהבית. האברקסס מספק גם קולטורה, עם הופעות של הרכבים חדשים ומעניינים, ערבי די.ג'יי אורח ותערוכות מתחלפות של צילום וציור. מעבר לקיר פועל צפון אברקסס - הבר-מסעדה של השף אייל שני.

( 9 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • דליקטס

    דליקטס
    הזדקנו|3 26.01.14
    אבל המוסיקה שם מחכה לנו בדיוק כמו שאנחנו זוכרים משנות ה-80 וה-90. בערבי שישי גם רוקדים שם וזה מה שהחברים רצו. בירה+נשנוש ליד (כי מה כבר אפשר לצפות מאיל שני חוץ ממנות בגודל נישנוש ובמחיר מלא?)ולפזז מעט. מקום חביב אף אפוף עשן כי חוק העישון מדלג עליו
  • לוקסוס

    לוקסוס
    תמיד כיף|5 27.03.12
    לבוא לבר, לגלות שכולם גדלו אתנו בגיל והמוסיקה שה-DJ מנגן: הכי מתאימה לנו. יופי של בר ששומר לאורך השנים על האיכות.
  • שלום שבח

    שלום שבח
    לא|2 14.05.11
    חזרנו כעת מבילוי באברקסס. הזמנו שולחן לארבעה, ובמעמד ההזמנה הוסבר לנו שהמקום הוא ללא עישון, מלבד חדר המיועד לכך. הערב התחיל בכיף, עם שלל משקאות ואוכל טעים ומוקפד. ככל שהמקום התמלא, כך התרבו המעשנים סביבנו (שעשנו באין מפריע, מתחת השלט "אסור לעשן"), עד שנשבר לנו והערנו על כך למלצרית. לאחר כמה דקות, נגש אלינו מנהל המשמרת, והסביר לנו שהם משתדלים למנוע עישון בבר. לא ממש התרשמנו, ומאמציו לא הפסיקו לגמרי את העישון מסביב. בנוסף, המוזיקה עלתה לווליום כזה בו היינו צריכים לשוחח בצעקות, סביב שולחן די קטן, וגם כך בקושי שמענו את עצמנו. האווירה היתה שמחה והמוזיקה טובה, אבל בשלב מסוים היה בלתי נסבל לשבת שם.
  • bluman

    bluman
    נהננו מהאוכל והאוירה|5 14.03.11
    האוכל פשוט מרכיבים פשוטים - אבל טעים להפליא. ממש חגיגה מכל מרכיב. מי חשב שכל כך נהנה מחצי פיתה עם כבר עוף. החוויה היא בהתעקשות להגיש כל מנה ללא צלחות ( כן גם את הקינוח מוס שוקולד) מה שמחייב להתמרח קצת עם האוכל. אם תשתחררו מההרגל תמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות בלי בושה. נראה כי זאת ממש הכוונה
  • dj_tuti

    dj_tuti
    על אייל שני ופרפום עגבניה...|5 24.10.09
    אייל שני הוא גאון על גבול הפסיכוזה... התפריט פואטי וכולו שיר הלל לעגבניה, החציל והפרידה. הגענו אל המקום החדש של שני וסגל מעט ספקנים, נראה כי זהו מקום לראות ולהראות, צורת ההגשה הקונספטואלית מעט טרחנית. אך האוכל הו האוכל... אין ספק ששני הוא גאון קולינריה. הראשונות היו נפלאות מהכרובית השלמה, דרך הממליגה בעלת המעוף וכלה בפוקצ'ה עם קרם פרש וענני עגבניה... העיקריות היו בינוניות, השווארמה היא המנה היחידה הראויה להקרא עיקרית. הקינוחים היו אלוהיים. השירות היה אדיב ויעיל. והמחיר לא מצריך לקיחת משכנתא... שיפור המנות העיקריות יהפוך את המקום למקדש קולינארי אליו יעלו לרגל...אנחנו ללא ספק עוד נשוב.
  • דןחי

    דןחי
    מאכזב|2 09.11.07
    באנו בגלל ששמענו שרפי כהן עיצב את התפריט והאוכל והתאכזבנו. אוכל בינוני מאוד. הזהרו מהביסלי-שרימפס. מלא שמן!
  • ירקרקה

    ירקרקה
    אברקסס בלילה בלילה|5 14.05.07
    בכל יום בשבוע וכדאי רק בלילה בלילה לאברקסס להגיע, המבקרים הקבועים במקום רובם פליטי חיפה והסביבה. אברקסס עם ניחוח הפאבליק ז"ל מצליח להנעים את זמן הבליין, בשישי היה תענוג לראות את ה-dj שמגרד את שנות החמישים מקפיץ את כולם מסביב. המוסיקה, טובה. אלכוהול מגוון במחירים סבירים ופתוח עד אחרון המבקרים.
  • einyyoel

    einyyoel
    שמלה חדשה לגברת|4 07.06.03
    פתחו כאן מחדש לאחר שינוי עיצוב מבורך. בר משקאות עשיר עם ברמנית מתלמדת המשתמשת באלכוהול "עבודה" (גירסאות זולות) ולכן יש לציין את העדפותיכם עם ההזמנה. טאפסים טעימים, מחירים סבירים וספות התרגעות . המוסיקה, עכשוית ומתאימה לבאים ובעיקר לבאות. מקום כייפי לדפוק ת'ראש בכל יום בשבוע.
  • hilitory

    hilitory
    פאב מצויין עם אוכל טעים ביותר|4 13.08.02
    אני ממליץ לכם לאכול סנדביץ חזה עוף - זהו אחד הטובים ביותר שיש.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות