מסעדת פרנג'ליקו מוריה חיפה

סוג: בר * יפני * סושי
 

פרנג'ליקו סניף מוריה חיפה

סניף שדרות מוריה בחיפה הוא הסניף הראשון של מה שהפך ברבות הימים לרשת הברים צפונית המתמחה בסושי ואלכוהול. במשך השנים הוסיפו אנשי הרשת עשרות פריטים לתפריט ועכשיו אפשר כבר למצוא כאן משהו בשביל כל אחד. מסושי ועד רביולי בטטה דרך נודלס, אגרולס, מנות טמפורה, פריות ים, המבורגרים, סטייקים, מנות ילדים, קינוחים, בקיצור הכל. במקום גם חדר V.I.P בו אפשר לקיים אירועים מיוחדים.

( 4 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    טוב לזוגות|3 07.11.12
    צומת מוריה-מאפו הפך למוקד מסעדות עד כיכר קרית ספר. פרנג'ליקו היא בין הראשונות שנפתחה שם. המקום נעים המלצרית יעילה ביותר ובשעה 1830 המקום ריק ולא מקבל פנים... אכלנו סאטה עוף מצוין אבל מרק התירס אכזב, ופוטו דאבל תאילנדי ניצל בגלל המטבלים שליו אותו. הואפל "לוטי" היה אפוף טעמים של מקרר... עם בירה מאלט, תה סיני ואספרסו ארוך שילמנו (זוג) בסופה של הארוחה - 155 שקל בלבד (ללא הטיפ).
  • קרןהפוך

    קרןהפוך
    אכזבה|3 21.12.11
    שמעתי הרבה מחמאות על הרשת אך זה הסניף השלישי או הרביעי שאני אוכלת בו ואין הפתעות: מרק מגיע קר, אוכל מטפטף לאט לשולחן, סושי בינוני. האוירה כן נעימה ויש מסכים על השולחנות שהופכים את ההזמנה למעניינת.
  • hst

    hst
    יחס אישי במנה גדולה, אוכל בקטנ|4 28.02.10
    אכן טעים, במנות קטנות באופן מפתיע. הגענו בשבת בצהריים. רגע לפני שהתחיל 'ארוע'. לקחנו צאנס ונשארנו. היה רועש וצפוף וקצת איי. קיבלנו זיכוי ע"ס 100 ש"ח, לפעם הבאה. הרגשנו שאכפת להם מאיתנו. שמחנו.
  • motibr2

    motibr2
    שווה לאכול תמיד,קטן ויקר וטעים|4 26.11.05
    במשפט אחד אמרתי הכל. גם הקוקטיילים ברמה, ואם יש בעיה - משנים מוסיפים רק שיהיה טוב. מנות סושי מהטובות בארץ. סלט עוף קטן משגע. כדאי להזמין מהמומלצים ולא מהסנדוויצ''ים
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
בר העוגן 1942בר העוגן 1942 מומלץ מפה8.9יוסק'ה פינקוס ("חביבי, יש דוקומנטים. זה לא צ'יזבאטים!") כבר בן למעלה משמונים. ועדיין, בכל בוקר, מוקדם מאד, הוא מתייצב במטבח ומתחיל את היום. לקראת הצהריים יגיעו רעיו הותיקים והוא ינהל ביד רמה את פרלמנט המלחים הזקנים שעוד נותרו ויש להם כח להגיע וללגום איתו בפאב העוגן 1942. כן, מ-1942 עומד כאן בר המלחים הנהדר הזה. הקירות מכוסים צילומים, מסמכים ומזכרות וכשאתה עושה סיבוב ומסתכל אתה מרגיש כאילו הגעת למוזיאון הימיה וההעפלה ולא לסתם בר, ותיק ככל שיהיה. לקראת ערב מגיע לכאן גילי, בנו של יוסק'ה, ומשתלט על העיניינים. המקום משנה אז את פניו והופך לבר צעיר ושוקק חיים. אבל לפנות בוקר שוב יגיע יוסק'ה לעוד יום של זכרונות במקום שכבר לא מייצרים מקומות שכמותו. מזל שהוא עוד כאן. הקירות עמוסים בתמונות של זאב הים וקברנטים אגדיים, ובמזכרות מהאוניות בהן שירת יוסק'ה כציף קוח - טבח ראשי. אחרי הצהריים ילך יוס'קה לנוח וגילי בנו יחליף אותו. הקהל יתחלף לצעירים, המוסיקה תתגבר ואת האקסטרה פיין יחליף מן הסתם איזה סינגל מאלט טוב. אבל אם אתם רוצים לחוות משהו באמת יוצא דופן, שעוד מעט מן הסתם ייעלם, בואו באחת עשרה בבוקקרא עוד


עוד מסעדות