מסעדת אדום

מסעדת אדום היא אחד המקומות המצליחים בירושלים. אחרי שנים רבות בחצר פיינגולד, עברה המסעדה למתחם התחנה. האוכל חביב, לא כזה שנחרת בזיכרון, אבל הולך טוב עם מבחר היינות. בין המנות - שקדי עגל עם ארטישוק על מצע פירה כרובית, קדרת לחי עגל, שייטל ברוטב יין אדום ועוד. תפריט היין כולל לא מעט יינות ישראלים מבצירים ישנים.

( 39 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • sssharon

    sssharon
    בינוני|3 08.10.16
    מסעדה יפה ואווירה נחמדה חבל שמבחינת האוכל אין מה להתלהב. מנה ראשונה מיוחדת: 2 ברבוניות מפולטות עם סלט קטן. אחזור על זה: שתיים, מהסוג הקטן 60+ שח. ההמבורגר הוגש בלי תוספת, רק עם קטשופ ומיונז, שזה לא נחמד בכלל. ופסטה שחורה עם פירות ים בחלב קוקוס היתה על הגבול של להיות מגעילה. סמרטוטית בזירת הפסטה ואל-דנטה מידי בזירת פירות הים. גם לפני שנה היתה לנו חוייה מעורבת. חלק מהמנות נחמדות וחלק ממש לא. המטבח לא מחזיק את הרמה. קינוחים טובים. אז היה כיף, אבל לא נחזור בזמן הקרוב.
  • doronah

    doronah
    המסעדה הכי טובה בירושליים|5 12.09.15
    זוגתי ואני הגענו ב 11.9.15 לחגוג יום נישואין, למרות שלא אישרנו את ההזמנה מצאו לנו שולחן, כל הערב המארחת פינקה אותנו במנות חינם..והאוכל ליגה לאומית .אסור לוותר על : קציצות דגים בטחינה, ניוקי ערמונים, דג לברק ןאנטריקוט..מרוב שהיה לנו כיף בנו לאכול שוב למחרת וקיבלנו שוב יחס מעולה,פשוט תענוג!!!
  • avron

    avron
    רחוק מהציפיות וחיבוק התקשורת|3 26.08.15
    עוד כשהיו בחצר פיינגולד התרשמתי מאד מהכתבות והביקורות החיוביות, אבל לא יצא להתארח שם. היום הזדמנתי לעיר הקודש ושמתי פעמי למתחם התחנה לשם עברה המסעדה.חלל ענק מעוצב להפליא,קיר של מקררי יין,חדר פרטי ענק ובקיצור-מרשים ביותר.האוכל לעומת זאת לא המריא.במסגרת העיסקית 2 מנות פתיחה ללא חיוב:סיר חלקי פנים שהתגלו כמעורב ירושלמי של עוף בלבד מלווה ברוטב מלוח מדי וממול מנה שחוקה מרוב שימוש של חציל בלאדי בטחינה שהיה בסדר. בהמשך פרגיות בחריימה סתמיות ונתחי שייטל עשויים טוב עם פירה תפו"א מצויין ושיעועית מלוחה מדי.2 כוסות אדום עיסקי,אספםרסו כפול ותוספת כדור גלידת וניל.השרות חמוד אך מפוזר ושכחני.254 לפני תשר.
  • yoavbp

    yoavbp
    אופציה לא רעה |4 26.07.15
    מקום מעוצב ויפה במתחם התחנה בירושלים, בגלל היעדר אופציות ביום שישי בערב בירושלים, המקום הזה הוא אופציה לא רעה אם כי קצת יקרה. האוכל טעים, לא יוצא דופן אבל בסה"כ טעים, אוירה נחמדה.
  • gisack

    gisack
    מנות ראשונות טובות אבל|3 14.02.15
    אודם היא באמת מקום שכדאי להגיע מנות רישונות ואחרונות מעולות .אבל באנו ביום לא גרוע שבו לטבח במטבח או השיף כמו שקוראים היה יום נחס והוא רב אם העוזרים בקיצור הוא לא הצליח להוציא מנה אחת אומנם פיצו אותנו ןלכן אין לי תענות כל שהן למקום כניראה נגיה שיהיה יום יותר טוב
  • goodlife

    goodlife
    קצת מאכזב|3 13.02.15
    מקום מעוצב, אקוסטיקה לא משהו. גם האוכל לא משהו - התיאור יפה, הביצוע קצת פחות. שרות טוב ומחירים יקרים...
  • נירית1

    נירית1
    טעים אבל יקר|4 31.08.14
    אוכל מצויין, שירות אדיב, אבל מחירים בשמיים, 60 שח לארוחת ילדים למשל..
  • אייריס

    אייריס
    מסעדה טובה|4 08.06.13
    היינו קבוצה גדולה, יום שישי, האוכל מצויין , לכולם היה טעים, השירות מעט לוקה בזמני לחץ למרות שמשתדלים. מעט יקר ונשאר טעם טוב. נשוב כשנהיה בירושלים 
  • Seshtma

    Seshtma
    מנות מעולות בליווי מקצועי|5 14.07.12
    מסעדת אדום השוכנת בבנין אבן ירושלמית מהימים ההם מגישה בשרים ופירות ים או דגים ברמה גבוהה. יצא לי לטעום שם מנות ראשונות מעולות , פטה כבד, רביולי טלה, סביצ'ה וכן ניוקי ערמונים, ריזוטו טלה , דג מוסר עם טבעות קלמרי ואת המנה המיוחדת של פילה בקר ברוטב כמהין על עצם מח וכמובן קינוחים. שירות מקצועי. ליווי מקצועי של מדריך בקורדון בלו כל אלו עם השף אלרן בוזגלו והיינות המשובחים יוצרים יצירת מופת בטעמים על הצלחת שווה לעלות לירושלים
  • nir79

    nir79
    שומרת על המסורת|4 05.07.12
    התארחנות לארוחת ערב אמנם התפריט פחוט יצירתי מבעבר אך עדיין טעים מאוד האווירה על הבר נהדרת והשירות מצויין
- 1
עוד מסעדות