מסעדת ננוצ'קה הפכה במרוצת שנותיה הארוכות למעין אב טיפוס לבליינות תל אביבית פרועה וחסרת מעצורים. זו שתושבי הפריפרייה אוהבים לחלום עליה או להשמיץ אותה ובדרך כלל שניהם גם יחד. בגלגולה הנוכחי כלל לא ברור האם המבלים בה הם אכן אותם תל אביבים נהנתנים וחסרי בושה או דווקא תושבי הפריפרייה עצמם.


כך או כך מדובר באחד המקומות הכי שמחים שיש, גם אם הוא כבר מאד ממוסחר. משנת 2014 הפכה ננוצ'קה לטבעונית, ומשהו מהקסם הפרוע של פעם פג, למרות נסיונותיה של שרייר לשמור על אווירת הארד קור טבעונית.


השירות - מעדות הטעים לכם/הכל בסדר? - מייגע, וטבעוּן המנות לא תמיד מצליח. מה שכן, ההמבורגר הטבעוני שלהם הוא בהחלט מהטוענים לכתר הטוב ביותר, ופלטת האנטיפסטי הגרוזינית, רוויית חצילים, שום וחומץ, נפלאה כמו תמיד.

( 47 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • noya1

    noya1
    טעיםםם|5 29.11.16
    לא הייתי חושבת שאני אתחבר למטבח מהסוג הזה, אבל האופציות הטבעונית סיקרנו אותי עוד בעבר אז הגעתי- והיה פשוט מדהים! הכי כיף שהמסעדה טבעונית מלאה עכשיו ;) תענוג!!
  • dalitdo

    dalitdo
    גרוזיני טבעוני |4 22.10.16
    היינו בננוצ'קה בעבר, והיינו סקרנים לחזור לטעמים הגרוזיניים בנוסח טבעוני, והופתענו לטובה. המסעדה עדיין יפה, צבעונית ומעניינת, השירות מצוין. המנות מעוררות תיאבון, בתפריט ובהגשה. בסה"כ היה טעים ומיוחד. מומלץ.
  • seth

    seth
    מומלץ !|5 05.06.16
    הגענו למסעדה בשעה עמוסה ביום חמישי. אווירה מצויינת . אנטי פסטי טעים מאוד. העלי גפן מעולים ! הסלט ירוק עם הג'אלה , שנשמע כמשהו רגיל, הוא פשוט מצויין ! כל הכבוד למסעדה ששומרת על רמה גבוהה לאורך שנים. נהננו מאוד.
  • רוט

    רוט
    טעיםםםם|5 03.08.15
    בצהריים המסעדה לא היתה מלאה, וקיבלנו שירות מעולה מהמלצרית שהיתה מקצועית מאוד. כמשפחה צמחונית / טבעונית נהנינו מאוד לא לבדוק את כל מרכיבי המנות, וחגגנו. הזמנו יותר מדי והרגשנו את זה גם בארנק וגם בבטן. אהבנו מאוד את השוארמה, ההמבורגר, החצילשווילי והאספרגוס. קצת פחות את הפחאלי (אנטיפסטי). המסעדה יפהפיה ונעימה מאוד.
  • chatool

    chatool
    חגיגה לא רק לטבעונים|5 02.06.14
    באנו לחגוג יום הולדת משפחתי. ביקור ראשון במסעדה. האוכל היה מפתיע וטעים מאד!! השירות היה נעים ומהיר. ממליצה בחום בזכות האווירה המקסימה במקום, האוכל המיוחד והשירות. נחזור
  • hwerner

    hwerner
    כייף להיחשף לטעמים אחרים|4 12.02.14
    ביקרנו במסעדה שהפכה למוסד ושמה יצא למרחקים. היה לי מאוד מגניב לטעום מנות עם שמות שקשה להגיד ושמעתי עליהם כל כך הרבה פעמים. לא יכול להגיד שהתעלפתי מרוב שהיה טעים, אוכל נחמד ולא יותר, משיחות עם אנשים שחזרו מגיאורגיה עולה שבמדינת האם עושים את זה טעים יותר, כנראה שנצטרך לבדוק את זה ;)/ העיצוב מיוחד והשירות מהיר.
  • avin

    avin
    כל כך רציתי להנות|3 29.12.12
    רציתי להנות. רציתי לטעום תרבות אחרת. אבל כשמגבילים אותך לשעתיים לשולחן, המסעדה מלאה עד אפס מקום, ולוקח שנים לכל הזמנה שלך להגיע... כשאתה רגיל לא לתבלן את האוכל שלך, וכל ביס שאתה מכניס לפה הוא או מלוח או פיקנטי... כשמגיעים כיסוני בצק (חינקאלי גבינות) חמים אך לא רותחים... כשאתה כל כך רוצה שזה יגמר שאתה - לקקן שכמוך - אפילו מוותר על קינוח. אז זה לא זה. מהצד השני: לא יותר מדי יקר. הפחאלי - אנטיפסטי המוגש למרכז השולחן - היה מעניין במובן הטוב של המילה. הפרשבנגי שאמי הזמינה (מניפת חציל במילוי גבינת עיזים) היה מדהים, והאיספנחיס קדה (מאפה במילוי תרד וגבינות) שאשתי אכלה היה טעים אף הוא.
  • אוהביהעיר

    אוהביהעיר
    אחר ואף פעם לא מאכזב|5 04.07.12
    בערבי הקיץ החצר כל כך מזמינה. לארח במקום אורחים ולחגוג בו חגיגות תמיד מוצלח, אוכל משובח , מושקע בטעם ובהגשה. שירות מתקתק והכל באריזה עם סטייל ושיק. כל כך מומלץ.
  • sasmic

    sasmic
    אחלה מקום ואחלה אווירה.|5 05.05.12
    אחד מהמקומות היותר מדליקים בעיר, אוכל מאוד טעים ולא שיגרתי, האווירה בפאב מדליקה ביותר, מוזיקה מעולה, אנשים רוקדים בכל מקום כולל על השולחנות, מגוון טיפוסים ובהחלט אווירה יחודיתת בהחלט מקום מומלץ.
  • peereran

    peereran
    טעים וצבעוני|5 05.05.12
    מסעדה צבעונית מאוד תרתי משמע. אוכל מגוון וטעים. אם מגיעים מספר זוגות שווה לקחת מספר מנות לכל השולחן, אנחנו כבר היינו לא הספקנו להגיע למנות העיקריות... זה יחכה לפעם הבאה. וכמובן שניתן לקנח בפאב\בר בחדש הסמוך.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות