בליקר בייקרי פתח תקווה

סוג: בית קפה
 

בליקר בייקרי בפתח תקווה

במאפייה שביכין סנטר מוכרים עוגות אישיות או גדולות, קראנץ שמרים, עוגות בחושות, כארבעים סוגי עוגיות ומאפי בוקר. אפשר לקחת הביתה או לאכול במקום עם קפה, ויש גם תפריט מצומצם של סנדביצ'ים, סלטים וקישים, למי שצריך משהו מלוח לפני המתוק.
תרמנו לקהילה
מקום זה משתתף בפרויקט החברתי "סיפור חוזר", שמטרתו לייצר תעסוקה שיקומית לאנשים עם קשיים תעסוקתיים וליצור הזדמנות לשימוש חוזר בספרים. הפרויקט מאפשר למסור ספרים לבתי קפה ומסעדות ולקנות ספרים חלופיים בהנחה.

( 9 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • עומר-ג

    עומר-ג
    נחמד, אבל לא מדהים|4 30.10.16
    סניף פתח תקווה של רשת בליקר בייקרי יושב בלב המרכז המסחרי יכין סנטר. המקום נחמד, לא מדהים. קפה טוב, שקט, שירות נעים ונחמד. כל מה שצריך להפסקת צהריים נעימה.
  • alain33

    alain33
    מושקע|5 23.05.14
    ארוחת בוקר יום ו'. עמוס, אבל האווירה נעימה עד מאד, החלל מעוצה יפה, אפילו הכסאות הדקורטיביים נוחים לישיבה. קהל רגוע. מה גם שלא מעשנים כולל במרפסת המקורה. ארוחת הבוקר הישראלית הסטנדרטית כמו גם השקשוקה בגרסה איטלקית משולבת במוזרלה, זיתים וחצילים היו מוצלחות וטעימות ומוגשות בצורה יפה .לחם הבית פריך וטרי.כל מנה בעצם מסוגלות להשביע זוג של רעבים. הצוות קשוב וסימפתי. לא מתקצנים בשתיה, גם מיץ סחוט טרי מצוין וגם קפוצ'ינו מעולה. שווה כל גרוש, אנחנו נחזור
  • gilslovik

    gilslovik
    נחמד|4 23.06.10
    עיצוב נחמד, קפה סביר, מאפים מצויינים. לא מתעלה ולא נופל בשום תחום. בסך הכל חווייה חיובית.
  • Jeannaw

    Jeannaw
    שווה|5 11.01.09
    קפה טוב, קרואסון שקדים מ-ע-ו-ל-ה! למרות שקפצתי רק לדקותיים, התרשמתי מאוד מהעיצוב, באמת פריזאי משהו... לא יודה לגבי טעמם של הקינוחים, אבל הם נראים מאוד מפתים ומגרים. חבל רק שהם כשרים וסגורים בערב שישי ובשבת.
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    אוירה טובה אפילו|4 30.07.08
    פריזאית משהו...אבל בפ"ת.שרות קשוב.ארוחת בוקר נחמדה(לא יותר)
  • avx1

    avx1
    לא "נפלנו" מהכסא|3 20.02.08
    מקום מעוצב בקפידה, עם הרבה מרחב בין השולחנות. השירות בסדר גמור. וכאן נגמר מבחינתי החיוב. העוגה שלקחנו בינונית (גבינה אפויה) גם הקפה לא היה משהו. אם אין ציפיות גבוהות - לא מתאכזבים
  • amosha

    amosha
    בית קפה מצויין|5 11.10.07
    הבסיס הוא מאפייה (בסגנון עדות הפטיסרי) טובה מאד, ועל בסיס זה מתנהל במקום בית קפה מצויין. השרות קשוב, מהיר, נעים מאד ומאפשר לבקש כל דבר. התפריט מצומצם אבל ממוקד בדברים שיודעים להכין ולא מתיימר להציע הכל. כתוצאה, כל מה שאכלנו היה טעים מאד וניכר שהוכן מהחומרים הטריים ביותר. המחירים סבירים מאד ויחסית לאיכות, נמוכים להפליא. מומלץ בחום רב!
  • shargil1

    shargil1
    נקודת האור|4 25.08.07
    אווירת המרכז המסחרי מאד לא מעוררת השראה, אבל בליקר בהחלט מהווה מקום מפלט ל''''תל אביבי'''' שנקלע לפתח תקווה. קפה מצויין. מאפים טובים. נעים לשבת. אכלתי ארוחת צהריים ונהניתי. ממליצה!
  • gisack

    gisack
    בית קפה ומאפה|5 14.07.07
    ארוחות בוקר טובות מחיר שפוי. עוגות מאפים פשוט מהממים גם בתימחור וגם טעימים. מקום שנעים מאוד לשבת במרכז יכין לשתות קפה . המאפיפ והעוגות נאפים במקום.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד