פאב ראש פינה

סוג: בר
 

בר ראש פינה

הבר היחידי כמעט ברמת אביב ממשיך לשמור על אווירת שנות ה-70 הזרוקה המאפיינת אותו כבר שנים. שום דבר לכתוב עליו הביתה אבל את צעירי השכונה זה מספק, עדיין, משום מה.

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • maya_rose

    maya_rose
    נחמד|3 01.07.11
    פאב שכונתי. סלט טעים, צ'יפס טעים (מומלץ עם בצל מטוגן או גבינה מותכת), מילקשייקים גרועים, הרבה יותר מדי רעש, צפיפות ועשן, הרבה יותר מדי יקר. אם היה זול יותר היינו שם יותר. חביב. מאוחר בלילה, לפעמים מבליח רגע קסום של רוקנרול. טיפ - בדוכן שמעבר לכביש מוכרים את אותו הטוסט בחצי מחיר, כמעט על השקל.
  • sasmic

    sasmic
    הפאב השכונתי שלנו|4 02.11.08
    מקום ותיקן, קטן ומיוחד שמהווה פינת מפגש לתושבי השכונה, האוכל סטנדרטי כמו בפאבים אחרים וכך גם השתיה אולם עדיין יש משהו מיוחד וקסום במקום הקטן הזה.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד