מסעדת סוהו

סוג: יפני
1 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת סוהו

מסעדת סוהו באזור התעשיה הישן של ראשון לציון היא אחת המסעדות הפופולריות ביותר בישראל. יש גם הטוענים בתוקף שהיא-היא המסעדה הפופולרית ביותר בארץ. יכול להיות. סוהו היא בעצם בר - מסעדה ענקי ומעוצב (יש עצי קוקוס אמיתיים) ..מסביב לבר העצום יש גם לא מעט שולחנות ובערב אפשר לפגוש כאן לא מעט דוגמניות וכדורסלנים, ולהפך. סוהו מגישה בעיקר אוכל יפני , עם דגש חזק על סושי, וגם פסטות, למי שלא אוהב אוכל יפני.

( 49 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • פסולינה

    פסולינה
    טוב, יקר, טעים, נדיב|4 19.04.14
    ברגשות מעורבים כי נמאס לי ממסעדות שיש בהן הכל בכל מכל. מאידך, אלה המסעדות שבהן בן זוגי אוכל סושי איכותי והילדים שניצל עצום מיצגים שמספיק לשלושה ילדים.....
  • סיגלאב

    סיגלאב
    איזה כיף איזו אווירה|5 11.02.14
    לא להאמין. המקום מלא באווירה צעירה ותוססת, האוכל מצויין. כל מה שהגישו (סשימי סושי וגיוזה) היה פשוט מעולה. חוץ מזה היה איתנו זוג חברים שבחרו דוקא להזמין אנטריקוט וצלעות כבש.מעולה! הקינוחים והשירות השאירו בנו חשק לעוד.
  • hwerner

    hwerner
    לא ללכת|1 05.01.14
    המקום הכי סנובי ומתנשא שיצא לי לבקר בו: קודם כל זה מקומם בעיניי שמסעדה מתנה את הכניסה בגיל (ועוד גיל גדול יחסית כמו 23), אחר כך בכניסה זה נראה כאילו נותנים הנחייה למארחות להיות אנטיפתיות ולא לחייך. האוכל בפנים טעים אבל לא נפלתי מהכסא, ובעיקר מאוד יקר. לוותר.
  • שליאד

    שליאד
    לא ולא!!|1 22.09.13
    בשל מאמצי היחצנות העילאיים המושקעים במקום, משתרך תור תמידי בכניסה תתבקשו להמתין עד שיואילו להכניס אותכם למסעדה הכי פרובנציאלית בארץ. עיצוב ניו יורקי עאלק, תפריט אקלקטי מבלבל ולא קשור לכלום, שרות מחורבן ואוכל שסובל מהזנחה קשה כי כל המשאבים מופנים ללהטוטי יחצנות, כאמור. לגמרי מומלץ לוותר. מומלץ בחום. מר אברון, במיוחד בשבילך: טבעות קלאמרי מטוגנות לחות ורכרוכיות עם מרקם צמיגי דוחה, פילה סלומון סטנדרטי עם פירה מיימי ושוחה ברוטב שמנת בלתי מזוהה ובלתי טעים בעליל ושניצל בפרורי פנקו שהקטנה שלי לא רצתה לסיים כי היו בו חלקים ורדרדים ולא עשויים.קוביות ת"א שליוו אותו הוטבעו באכזריות בנוזל אדום מתוק.
  • avron

    avron
    סתם יום של חול, מלא בגדול|4 22.09.13
    את האזור אני מכיר היטב ומשום מה עד היום לא ביקרתי בסוהו.אני המום מכמות האורחים בצהרי יום ג' בלי חג ומחול.כשראיתי את גודל המנות הבנתי הכל.עם ישראל אוהב שמפטמים אותו.בחיים לא ראיתי כאלה מנות גדולות.לקחנו הביתה יותר מחצי ההזמנה.מבלי להכנס לפירוט,המנות היו טובות למדי,כגון נתחי פילה פורל על מצע איטריות אורז. שתי ארוחות עסקיות כולל שתי כוסות יין לבן סביר ושתיה חמה כ-170 ש"ח. בהחלט עיסקה משתלמת עם תמורה נדיבה.הערה כללית: איחור מהותי שמעל נניח 10 ד' מצדיק מסירת השולחן לממתינים בחוץ.אין זה יאה לדרג מקום שלא מתארחים בו.יש לציין כי למרות הקריאה להחרמה-מפוצץ שם וטוב שכך..כשקוטלים,רצוי לפרט המנות וליקויהן.
  • goodlife

    goodlife
    לא אחיד ברמת המנות|4 08.03.13
    הקהל מצביע ברגליו ואם לא הזמנת מקום מראש סבי רלהניח שלא תוכל לאכול.יש מינימום הזמנה. המנות לא אחידות. יש מוצלחות יותר ויש פחות. צריך לדעת מה להזמיו. המנות גדולות ואפילו מתאימות לשני אנשים. רוב האנשים אורזים את השאריות.הקינוחים היו מוצלחם.
  • gisack

    gisack
    מהומה על מה?|3 29.11.12
    האזור תעשיה ראשון מזרח אני מכיר היטב אבל עד היום לא ביקרתי בסוהו. המסעדה היתה מלאה בשעות בין ערביים שרות עניני . מנות שהתקבלו גדולות מאד אבל משהו חסר בטעם או יש משהוא שמודגש כגון המון סויה במנת הנודלס אורז עם עוף כמו כן כמו בהרבה מסעדות לא יודעים לטפל בעוף נכון והחתיכות העוף היו יבשות וחסרות טעם הסושי לא יותר מבסדר סנדביץ עם פרגית היה טוב והקינוח כל כך גדול שמספיק ל 4 אנשים.
  • shamirt

    shamirt
    אוכל ? תלוי במנה. שרות? גרוע!|3 16.11.12
    יום ו בצהרים, בקושי מצאו לנו מקום (באזור המעשנים). המחירים מבהילים אבל לא היה לנו כח לקום. המקום מגדיר עצמו יפני - סושי בר. אז ככה, הסושי ... הגרוע ביותר שאכלתי מזה זמן רב!!! ה-600 גר אנטריקוט עם שתי חתיכות כבד אווז מעליו היה מדהים. מנת שניצל שבשיגרה מספיקה לכל המשפחה ושרות איטי, אדיש, חסר חשק. אז נכון הם מקפידים על מלצריות חתיכות במיני שחור. אבל אני רוצה שרות טוב ולא אכפת לי לקבל אותו מגורילה מכוערת. וותרו על הסושי, לכו על הגריל ותדעו שהמנות הרגילות הן לפחות זוגיות. אגב, מוזיקת רקע נהדרת, חבל שאקוסטיקה גרועה גורמת לרעש מתמיד שמאד מפריע לחוויה. אנטריקוט, קומבינציה, שניצל ו-3 שתיה = 412 ש"ח
  • shots

    shots
    מסעדה מצויינת|5 05.08.12
    המסעדה הזו תמיד מלאה, זה מדהים. האוכל טעים ברובו פרט למנה ראשונה של פטריות שלא אהבתי אבל זה עניין של טעם. מנות עיקריות משובחות למשל מדיוני בקר וגם הסושי חוויה. הקינוחים הורסים לגמרי...(במיוחד את הדיאטה) וענקיות אז ראו הוזהרתם. יש גם המון גאדג'טים כמו תפריט על טאבלט ושירותים מפתיעים. השירות מצויין וכל המלצריות יפות וחתיכות. בקיצור, דיברתי מספיק. צאו ותחוו! בתאבון
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    פופולריות מוצדקת|5 21.07.12
    אוכל טוב טעים מאוד וכבר ציינו לפני את גודלן הנדיב של המנות. אוירה של סצנה מקומית, גם ביום שישי בצהריים(אין עסקיות ביום ו') חזרנו מפוטמים,אך מרוצים.אגב,בחרנו במנות בשריות חלומיות ולא באופציית הסושי ואחיו.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת בית תאילנדימסעדת בית תאילנדי מומלץ מפה9.6המסעדה התאילנדית הכי טובה בארץ, בעצם המסעדה האסייתית הטובה בארץ, מסתתרת בבניין תל-אביבי צנוע בדרך אל הים. יריב מלילי, אשתו התאילנדית לק והילדים מחלקים את הזמן בין חופי תל-אביב לחופי תאילנד ומגישים אוכל תאילנדי אותנטי, בתפאורה שמזכירה את מסעדות החוף באיים. אפילו המנות המוכרות כמו מרק הטום יאם, הפתאיי ומגוון תבשילי האטריות המוקפצות בווק מצטיינות במגע מיוחד שמדגיש את שילובי הטעמים האקזוטיים בין חלב הקוקוס, הקארי הירוק והאדום, הכוסברה, עשבי תיבול והתבלינים מן המזרח. המנות המעניינות ביותר בתפריט מגיעות ממחוז איסן, שהמטבח שלו חריף במיוחד ומתאפיין בשימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים בלבד: אטריות שעועית שקופות, פירות ים טריים או פרוסות בשר לבן צלוי למחצה. כל מה שמגיע עם רוטב האיסן המסורתי של נענע, בצל אדום, כוסברה, פלפלים אדומים חריפים ולימון, פשוט נפלא. החריפות הותאמה לישראלים ולא לתאילנדים יורקי אש, אם כי בימי רביעי מוגשות מנות מיוחדות מחוץ לתפריט, שיכולות לאתגר גם אותם. מי שרוצה להתנסות בכל זאת, יכול להזמין מרק מסחוס של צוואר עגלה ואטריות שחורות או נקניקים מיוחדים. ולמי שבכל זאת מסיים את הארוקרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


מסעדת מול יםמסעדת מול ים מומלץ מפה9.5מסעדת מול ים היא אולי מסעדת היוקרה היוקרתית ביותר בישראל, וזאת למרות שהיא מעוצבת בצורה בלתי נסבלת כמעט, שילוב בלתי אפשרי בין סטקייה של פעם למסעדת יוקרה מול הים שלא רואים בה את הים. אבל כל זה נשכח ונסלח כמגיעים לדבר עצמו, האוכל. השילוב המושלם של שף יצירתי שנותן לחומרי הגלם לדבר ושל בעל מסעדה שבא מאהבה אמיתית לדבר ומספק לו את הטוב ביותר. הזיווג בין הטיפול המינימליסטי והעדין של יורם ניצן ובין הדגים, פירות הים והיין המובחר ששלום מחרובסקי מייבא באופן אישי מפינות שונות ברחבי העולם הופכים את מול ים למסעדת הדגים ובעיקר פירות הים - שמרכיבים את רוב התפריט - הטובה בארץ. מקצוענות אמיתית מייצרת גם יציבות, ולא משנה מתי תגיעו לכאן, תמיד תזכו בארוחה מענגת: אויסטרים גדולים ובשרניים שמוגשים בפשטות עם שמץ לימון וחומץ בן יין, מנה שכל מי רוצה להבין את טעמו של הים או מדוע יצא לאויסטר שם של מעורר תאווה חייב לטעום; מרק הסרטנים המוקצף, לנגוסטין על "ריזוטו אסור" , הלובסטר בגריל, מנת טעימות הים או כל מנה אחרת, ותיקה או חדשה שתבחרו כאן הן מופת של מקצוענות, יצירתיות ובעיקר חומרי גלם מובחרים באמת. המחירים גבוהים מאקרא עוד
עוד מסעדות