לאכול
אוכל צמחוני
טעים וטרי
משוק
מחנה יהודה
נגילה
לבלות
יין לבן
נפלא באמת
בלב המדבר
השומם
חוות ננה
לטייל
גבי הנחל
מלאים במים
בעקבות
השטפונות
נחל קינה
לישון
גסט האוס
נעים ומיוחד
בעיר העתיקה
נצרת
אל מוטראן

מסעדת סוהו

סוג: יפני
1 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת סוהו

מסעדת סוהו באזור התעשיה הישן של ראשון לציון היא אחת המסעדות הפופולריות ביותר בישראל. יש גם הטוענים בתוקף שהיא-היא המסעדה הפופולרית ביותר בארץ....
( 51 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו

shirleyh

shirleyh
נו טוב. שלוש וחצי בקושי|3 05.11.14
אחרי שבמשך שנים שמעתי שירי הלל ותשבוחות על סוהו, "הטובה בארץ" "מנצחת כל מסעדה תל אביבית" וכו', הגעתי סוף סוף לביקור. ומה אגיד לכם...נו טוב. הבנתי. לא הטובה בארץ, לא מנצחת. תפריט אינסופי, מבלבל מאד, מנות אימתניות בגודלן, שמכילות רכיבים "יצירתיים" ולא קשורים (שנות ה-80 מישהו?) מלצריות נאות בחוטיני בולט (הפרטנר שלי לארוחה היה מרוצה), שולחנות דביקים ואווירת אולם אירועים ב...ראשון לציון. אז עשיתי V גם על ביקור ב"סוהו", והבנתי.
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד
מסעדת מול יםמסעדת מול ים מומלץ מפה9.5מסעדת מול ים היא אולי מסעדת היוקרה היוקרתית ביותר בישראל, וזאת למרות שהיא מעוצבת בצורה בלתי נסבלת כמעט, שילוב בלתי אפשרי בין סטקייה של פעם למסעדת יוקרה מול הים שלא רואים בה את הים. אבל כל זה נשכח ונסלח כמגיעים לדבר עצמו, האוכל. השילוב המושלם של שף יצירתי שנותן לחומרי הגלם לדבר ושל בעל מסעדה שבא מאהבה אמיתית לדבר ומספק לו את הטוב ביותר. הזיווג בין הטיפול המינימליסטי והעדין של יורם ניצן ובין הדגים, פירות הים והיין המובחר ששלום מחרובסקי מייבא באופן אישי מפינות שונות ברחבי העולם הופכים את מול ים למסעדת הדגים ובעיקר פירות הים - שמרכיבים את רוב התפריט - הטובה בארץ. מקצוענות אמיתית מייצרת גם יציבות, ולא משנה מתי תגיעו לכאן, תמיד תזכו בארוחה מענגת: אויסטרים גדולים ובשרניים שמוגשים בפשטות עם שמץ לימון וחומץ בן יין, מנה שכל מי רוצה להבין את טעמו של הים או מדוע יצא לאויסטר שם של מעורר תאווה חייב לטעום; מרק הסרטנים המוקצף, לנגוסטין על "ריזוטו אסור" , הלובסטר בגריל, מנת טעימות הים או כל מנה אחרת, ותיקה או חדשה שתבחרו כאן הן מופת של מקצוענות, יצירתיות ובעיקר חומרי גלם מובחרים באמת. המחירים גבוהים מאקרא עוד


מסעדת בית תאילנדימסעדת בית תאילנדי מומלץ מפה9.4המסעדה התאילנדית הכי טובה בארץ, בעצם המסעדה האסייתית הטובה בארץ, מסתתרת בבניין תל-אביבי צנוע בדרך אל הים. יריב מלילי ואשתו התאילנדית לק מגישים אוכל תאילנדי אותנטי, בתפאורה שמזכירה את מסעדות החוף באיים. אפילו המנות המוכרות כמו מרק הטום יאם, הפתאיי ומגוון תבשילי האטריות המוקפצות בווק מצטיינות במגע מיוחד שמדגיש את שילובי הטעמים האקזוטיים בין חלב הקוקוס, הקארי הירוק והאדום, הכוסברה, עשבי תיבול והתבלינים מן המזרח. המנות המעניינות ביותר בתפריט מגיעות ממחוז איסן, שהמטבח שלו חריף במיוחד ומתאפיין בשימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים בלבד: אטריות שעועית שקופות, פירות ים טריים או פרוסות בשר לבן צלוי למחצה. כל מה שמגיע עם רוטב האיסן המסורתי של נענע, בצל אדום, כוסברה, פלפלים אדומים חריפים ולימון, פשוט נפלא. החריפות הותאמה לישראלים ולא לתאילנדים יורקי אש, אם כי בימי רביעי מוגשות מנות מיוחדות מחוץ לתפריט, שיכולות לאתגר גם אותם. מי שרוצה להתנסות בכל זאת, יכול להזמין מרק מסחוס של צוואר עגלה ואטריות שחורות או נקניקים מיוחדים. ולמי שבכל זאת מסיים את הארוחה בפה בוער יש קינוח מעודן ומרענן של אננס, טפיוקה וחלבקרא עוד
עוד מסעדות