מסעדת סוהו

סוג: יפני
1 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
מסעדת סוהו. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת סוהו

מסעדת סוהו באזור התעשיה הישן של ראשון לציון היא אחת המסעדות הפופולריות ביותר בישראל. יש גם הטוענים בתוקף שהיא-היא המסעדה הפופולרית ביותר בארץ. יכול להיות. סוהו היא בעצם בר - מסעדה ענקי ומעוצב (יש עצי קוקוס אמיתיים) ..מסביב לבר העצום יש גם לא מעט שולחנות ובערב אפשר לפגוש כאן לא מעט דוגמניות וכדורסלנים, ולהפך. סוהו מגישה בעיקר אוכל יפני , עם דגש חזק על סושי, וגם פסטות, למי שלא אוהב אוכל יפני.

( 53 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • Plstplus

    Plstplus
    אוכל מעולה!|5 26.09.16
    מנות יפות, גדולות וטעימות מאוד. האווירה של המקום היא נהדרת. השירות אחלה. מומלץ מאוד לבלות שם!
  • טאטי

    טאטי
    המקום התדרדר מאד|1 07.12.15
    פרט לסושי שהיה בסדר, האוכל היה פשוט רע. פד טאי בטופו עם פירורי טופו בלתי מורגשים, טבעות קלמארי שמנוני וסמרטוטי מלווה ברוטב תמוה, אגרולס יבשים כמו קרש, וכך הלאה. המנות מתומחרות ברמה של המסעדות הטובות ביותר בעוד הרמה היא של דוכן אוכל בקניון סתמי. השירות מיישר קו עם האוכל. מבולבל ואפאתי. עוד מקום שנמחק מהרשימה שלנו.
  • alonchen

    alonchen
    אני אהבתי|4 08.04.15
    מקום מעוצב למשעי, אמנם קצת רועש אבל.... הסושי פשוט מצוין, השירות יעיל, וגם בסופו של דבר אתה לא נופל מהכסא כשמגיע החשבון. בסך הכל, אחלה מסעדה, שומרת על רמה ותפוסה מטורפת כבר שנים וזה אומר דרשני.
  • shirleyh

    shirleyh
    נו טוב. שלוש וחצי בקושי|3 05.11.14
    אחרי שבמשך שנים שמעתי שירי הלל ותשבוחות על סוהו, "הטובה בארץ" "מנצחת כל מסעדה תל אביבית" וכו', הגעתי סוף סוף לביקור. ומה אגיד לכם...נו טוב. הבנתי. לא הטובה בארץ, לא מנצחת. תפריט אינסופי, מבלבל מאד, מנות אימתניות בגודלן, שמכילות רכיבים "יצירתיים" ולא קשורים (שנות ה-80 מישהו?) מלצריות נאות בחוטיני בולט (הפרטנר שלי לארוחה היה מרוצה), שולחנות דביקים ואווירת אולם אירועים ב...ראשון לציון. אז עשיתי V גם על ביקור ב"סוהו", והבנתי.
  • dornaveh

    dornaveh
    לא כצעקתה|2 26.08.14
    הגענו בעקבות המלצות של חברים. המקום רועש והמנות סתמיות עד לא טעימות. השירות סביר. לא נחזור.
  • פסולינה

    פסולינה
    טוב, יקר, טעים, נדיב|4 19.04.14
    ברגשות מעורבים כי נמאס לי ממסעדות שיש בהן הכל בכל מכל. מאידך, אלה המסעדות שבהן בן זוגי אוכל סושי איכותי והילדים שניצל עצום מיצגים שמספיק לשלושה ילדים.....
  • סיגלאב

    סיגלאב
    איזה כיף איזו אווירה|5 11.02.14
    לא להאמין. המקום מלא באווירה צעירה ותוססת, האוכל מצויין. כל מה שהגישו (סשימי סושי וגיוזה) היה פשוט מעולה. חוץ מזה היה איתנו זוג חברים שבחרו דוקא להזמין אנטריקוט וצלעות כבש.מעולה! הקינוחים והשירות השאירו בנו חשק לעוד.
  • hwerner

    hwerner
    לא ללכת|1 05.01.14
    המקום הכי סנובי ומתנשא שיצא לי לבקר בו: קודם כל זה מקומם בעיניי שמסעדה מתנה את הכניסה בגיל (ועוד גיל גדול יחסית כמו 23), אחר כך בכניסה זה נראה כאילו נותנים הנחייה למארחות להיות אנטיפתיות ולא לחייך. האוכל בפנים טעים אבל לא נפלתי מהכסא, ובעיקר מאוד יקר. לוותר.
  • שליאד

    שליאד
    לא ולא!!|1 22.09.13
    בשל מאמצי היחצנות העילאיים המושקעים במקום, משתרך תור תמידי בכניסה תתבקשו להמתין עד שיואילו להכניס אותכם למסעדה הכי פרובנציאלית בארץ. עיצוב ניו יורקי עאלק, תפריט אקלקטי מבלבל ולא קשור לכלום, שרות מחורבן ואוכל שסובל מהזנחה קשה כי כל המשאבים מופנים ללהטוטי יחצנות, כאמור. לגמרי מומלץ לוותר. מומלץ בחום. מר אברון, במיוחד בשבילך: טבעות קלאמרי מטוגנות לחות ורכרוכיות עם מרקם צמיגי דוחה, פילה סלומון סטנדרטי עם פירה מיימי ושוחה ברוטב שמנת בלתי מזוהה ובלתי טעים בעליל ושניצל בפרורי פנקו שהקטנה שלי לא רצתה לסיים כי היו בו חלקים ורדרדים ולא עשויים.קוביות ת"א שליוו אותו הוטבעו באכזריות בנוזל אדום מתוק.
  • avron

    avron
    סתם יום של חול, מלא בגדול|4 22.09.13
    את האזור אני מכיר היטב ומשום מה עד היום לא ביקרתי בסוהו.אני המום מכמות האורחים בצהרי יום ג' בלי חג ומחול.כשראיתי את גודל המנות הבנתי הכל.עם ישראל אוהב שמפטמים אותו.בחיים לא ראיתי כאלה מנות גדולות.לקחנו הביתה יותר מחצי ההזמנה.מבלי להכנס לפירוט,המנות היו טובות למדי,כגון נתחי פילה פורל על מצע איטריות אורז. שתי ארוחות עסקיות כולל שתי כוסות יין לבן סביר ושתיה חמה כ-170 ש"ח. בהחלט עיסקה משתלמת עם תמורה נדיבה.הערה כללית: איחור מהותי שמעל נניח 10 ד' מצדיק מסירת השולחן לממתינים בחוץ.אין זה יאה לדרג מקום שלא מתארחים בו.יש לציין כי למרות הקריאה להחרמה-מפוצץ שם וטוב שכך..כשקוטלים,רצוי לפרט המנות וליקויהן.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד
מסעדת בית תאילנדימסעדת בית תאילנדי מומלץ מפה9.3המסעדה התאילנדית הכי טובה בארץ, בעצם המסעדה האסייתית הטובה בארץ, מסתתרת בבניין תל-אביבי צנוע בדרך אל הים. יריב מלילי ואשתו התאילנדית לק מגישים אוכל תאילנדי אותנטי, בתפאורה שמזכירה את מסעדות החוף באיים. אפילו המנות המוכרות כמו מרק הטום יאם, הפתאיי ומגוון תבשילי האטריות המוקפצות בווק מצטיינות במגע מיוחד שמדגיש את שילובי הטעמים האקזוטיים בין חלב הקוקוס, הקארי הירוק והאדום, הכוסברה, עשבי תיבול והתבלינים מן המזרח. המנות המעניינות ביותר בתפריט מגיעות ממחוז איסן, שהמטבח שלו חריף במיוחד ומתאפיין בשימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים בלבד: אטריות שעועית שקופות, פירות ים טריים או פרוסות בשר לבן צלוי למחצה. כל מה שמגיע עם רוטב האיסן המסורתי של נענע, בצל אדום, כוסברה, פלפלים אדומים חריפים ולימון, פשוט נפלא. החריפות הותאמה לישראלים ולא לתאילנדים יורקי אש, אם כי בימי רביעי מוגשות מנות מיוחדות מחוץ לתפריט, שיכולות לאתגר גם אותם. מי שרוצה להתנסות בכל זאת, יכול להזמין מרק מסחוס של צוואר עגלה ואטריות שחורות או נקניקים מיוחדים. ולמי שבכל זאת מסיים את הארוחה בפה בוער יש קינוח מעודן ומרענן של אננס, טפיוקה וחלבקרא עוד


מסעדת מאנטה ריימסעדת מאנטה ריי מומלץ מפה9.1מאנטה ריי היא כבר מוסד של ממש אצלנו. היא כזו בזכות המיקום הנהדר ממש על שפת המים, והמבט אל ים כחול ונוף ישראלי כל כך של חוף טיפוסי: כיסאות פלסטיק צהובים, שמשיות קוקה קולה אדומות ושחקני מטקות כרסתניים. היא כזו גם בזכות תפריט ים תיכוני מוצלח של דגים ופירות ים ששומר בעקביות לאורך שנים על רמה טובה ויציבה. לפעמים קצת יותר טעים, לפעמים טיפה פחות, אבל תמיד מדובר בחוויה נעימה גם בזכות השמש המלטפת, הבירה הקרה והאופק הפתוח. הארוחה נפתחת במגש של מזטים טובים כמו בורי כבוש בבצל וסומאק, סרדינים כבושים נהדרים וחציל קלוי טבעי עם לבנה, שמגיעים עם לחם טורקי טרי וחם ולצידו מלח ים גס ושמן זית. במנות העיקריות פילה דניס בלימונים כבושים על מצע ניוקי ואספרגוס, סקלופס ושרימפס בויניגרט עגבניות וסיר ברזל כבד של פירות ים – אופציה נהדרת ללילה חורפי וזועף כשהגשם ניתך על חלונות המסעדה. במאנטה ריי יש גם ארוחות בוקר מצוינות ורומנטיות של ערימת פנקייקים, פרנץ' טוסט או פריטטה ואין מקום טוב ממנה לפתוח יום חופש עצל. כדאי להזמין מקום מראש כי בלתי אפשרי כמעט להשתחל לפה באופן ספונטני.קרא עוד
עוד מסעדות