מסעדת המחבוא של אדי - נוסטלגיה אילתית

הבית הבודד בו נמצאת המסעדה אכן ראוי לשם "מחבוא". אם אינכם אילתיים מלידה לא תגיעו למסעדה המשפחתית הזו, שנחשבת לוותיקה ביותר בעיר, בטח שלא לפי הכתובת הרישמית.


מאז 1979 מציע אדי, וכוס יין אדום בידו, תפריט עשיר באופן מסחרר ממש. מבחר של מנות בשר, דגים, שרימפס, חלקם באופני הכנה מאוד לא שגרתיים למחוזותינו. למשל מולים ניו-זילנדיים אפויים עם בייקון ורוטב ווסטרשייר, או שרימפס קוקטייל - מנת פתיחה צוננת נהדרת מהמטבח הבריטי.


המנות עשויות כהלכה, השירות מצוין ולא אופייני - לא לאילת ולא בכלל - ואולי מוטב שיישאר המחבוא של אדי חבוי. שלא תיגע בו יד הזמן ההרסנית.

( 48 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • einav2810

    einav2810
    מסעדה מעולה|5 14.11.15
    ראשית יש לעדכן: התיאור שלמעלה כבר לא מדוייק, כי לא הגישו לנו לחם אחיד וחמוצי הבית. הזמנו מנת דג דניס ומנת פירות ים. המנות היו עשויות בדיוק במידה וטעימות להפליא. הן לוו בקערית סלט מוצלחת, והזמנו גם פוקצ'ה שחשבנו שתגיע כמנת פתיחה אבל היא הוגשה יחד עם המנות העיקריות. זו היתה פוקצ'ה מדהימה, וטבלנו אותה ברוטב החמאה של הדג לתענוג צרוף. השירות היה נעים והכל היה פשוט מעולה!
  • avron

    avron
    קשה לאתר, אבל שווה להתאמץ|5 14.08.14
    תפריט מאד מגוון ולמרות זאת בביקורנו המרובים מצאנו את רוב המנות מספקות מאד.השניצלים בעיקר הקורדון בלה מעולים, הסטייקים עשויים כהלכה ללא עיקבות סוכרים.בעל הבית האנגלי ידידותי מאד ובעל וותק ארוך באילת.כל הכבוד לשרות הנהדר שהנהיג במסעדה, ממש בלתי לבנטיני בעליל.תמיד מלא כאן ויש לכך כנראה סיבה טובה, למרות שתמיד יהיו אנשים לא מרוצים,אולי קוטרים כרונים...בהתחשב בירידה המתמדת באיכות הדור (כולל הקפדה על הפרטים הקטנים וכתיבה נאותה),בועה בזמן יכולה להיות מאד חיובית ובמקרה דנן זה אכן כך.רק שלא יחליטו חלילה על שינויים.ואת הביטוי "מופע האימים של שנות ה80" מומלץ להוריד מהפוסט של מפה על המסעדה. ממש לא לעינין.
  • shamirt

    shamirt
    חפש את המטמון|5 16.04.14
    אם היה כזה מחבוא בתקופת הבריטים הם בחיים לא היו תופסים מעפילים. אבל כשמוצאים אז המטמון שווה. על מנת לקבל אינדקציה בחרנו גם מנות מוכרות. קרפציו ומרק בצל מדהימים, פטה כבד טוב מאד וטריו ... מנה ב-3 שכבות, אנטריקוט, פילה וכבד אווז עשויים מדיום, נימוחים בפה, ולבקשתי הופיעה מיד צלוחית עם מלח גס ... מדהים. מחיר? סביר. מסעדה טובה באילת? המקום בהחלט בשלישיה הפותחת
  • slonmap

    slonmap
    טיים מאוד|5 29.06.13
    אכלנו ביף סטרוגנוף ושרימפס בפרמזן. נהננו. אבירה נעימה.
  • yashfe

    yashfe
    מסעדה מצוינת. נחזור|5 29.06.13
    השרות והאוכל היו יוצאים מן הכלל. נתנו מענה מעולה לצליאק. נחזור
  • gititv

    gititv
    איכותי!!!|5 18.12.12
    החיצוניות והמיקום אינו מעיד על התוכן. באמת קצת קשה למצוא , אבל לאחר מכן עולם אחר. מנת הדגל הן על בסיס פילה והן מעולות (סטייק פילה דיז'ון וסטייק פילה אילת). ההגשה נעימה ומזמינה. לא זול אבל שווה את החוויה.
  • sagyi

    sagyi
    שווה להתאמץ ולמצוא את המחבוא|5 25.06.12
    הכניסה מרח' אילות יש שלט לבן. שווה להתאמץ ולהגיע למסעדה המגישה אוכל מצויין עם שרות אדיב ומקצועי ובמחירים שפויים (ביחס למרכז הארץ). חובה להזמין מקום מראש.
  • zalnir

    zalnir
    מעולה!|5 31.10.11
    רחוק ככל הניתן ממלכודות התיירים שעל החוף. אוכל טוב באוירה לא פורמאלית, תמורה מצוינת למחיר בעיר העושקת את מבקריה
  • norak

    norak
    תמורה הולמת|5 14.12.10
    האוכל טעים ומושקע, המנות נדיבות ומעל הכל שירות אדיב וקשוב!
  • נירית1

    נירית1
    בהחלט מומלץ|5 30.10.10
    למרות שכבר מזמן רצינו לאכול כאן ולא הזדמן לנו והציפיות היו בשמיים, לא התאכזבנו. כל המנות היו מצוינות - בראשונות כבד אווז בתמרים ופטריות ממולאות, ובעיקריות - דניס עם שרימפס וקוקטייל פירות ים בחמאה ושום. גם השירות אדיב ןלבבי. בקיצור, למרות המחיר הלא נמוך (800 ש"ח לארבעה מבוגרים כולל שתי כוסות יין וקינוח אחד), היה בהחלט שווה לבוא.
- 1
עוד מסעדות מומלצות


פונדק נאות סמדרפונדק נאות סמדר מומלץ מפה8.4מסביב מדבר צהוב ופתאום בוסתן עצי פרי, ורדים ססגוניים עם ריח כמו שפעם הדיפו פרחים, ומבנה נעים ומוצל עם חלונות מקושתים. את הפונדק מפעילים אנשי הקיבוץ הקטן נאות סמדר שמנסים לחיות בהרמוניה עם הטבע ומגדלים עדר עיזים, מטעי פירות נשירים כמו משמש ושזיפים, וכרמי זיתים וענבים, הכל על טהרת הגידול האורגני. על המדפים שמן זית תערובת של הזנים סורי ונבאלי, זיתים כבושים, ואפילו יין לבן של היקב הקטן. אפשר לשבת ולנוח מתלאות הדרך על כוס קפה מצוין, שקשה למצוא כמותו גם בעיר הגדולה, לצד עוגת תפוחים ביתית וטעימה. צלחת גבינות מקומיות מלווה בלחם ביתי, או גרנולה עם יוגורט חמצמץ של עיזים הן גם בחירות מוצלחות, אבל הכי טעים ומרענן בחום הלוהט: גלידות יוגורט נפלאות, שגדולתן בפשטותן, המבוססות על פירות אורגניים טריים מן המטע. מלקקים שם ומצטערים שאי אפשר להביא הביתה. כדאי להצטייד להמשך הדרך המדברית גם בלדר האורגני הנהדר, אותם דפי פרי מיובשים שחלקנו זוכרים עוד מילדותם.קרא עוד
עוד מסעדות