מסעדת אידי דגים

מומלץ מפה
8.4
 

מסעדת אידי

לא מעט סועדים מתעקשים שימיה הגדולים של אידי כבר מאחוריה. רעי לב אמיתיים מתעקשים שאף פעם לא היו לה כאלה. יכול להיות. אבל מה שבטוח הוא שמעטים המקומות בישראל המודרנית שעדיין משדרים משהו חם ואמיתי כמו המסעדה של אידי. החלל הגדול ספון העץ המקושט בעוגנים, הדגים המפוחלצים ושלל האבזרים שאסף אידי במהלך שנותיו על הים, כל אלו, יחד כמובן עם הדגים טריים והסלטים טובים, השירות נעים ומיומן יוצרים משהו נעים למדי. אם מקפידים לקחת מנות שמצטיינות בפשטות ים תיכונית, סלט דודו, שמורכב מעגבניות, פלפל חריף והרבה שמן ארגן, מחבת רוחשת של שרימפס וקלמארי בשום, או דגים בתיבול מינימליסטי על הגריל, לא מתאכזבים.

( 42 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    ותיק וטוב|4 15.10.15
    היתכן שאכלתי שם לפני כ-30 שנה כאילו אכלתי בה היום? כמובן שיש מנות חדשות. אבל סלט העגבניות (סלט דודו) עדיין היה זכור לי... פתחנו (זוג) בסלט דודו רחב הלב וטעמיו המותאמים (שום בצל ופלפל חריף במידה) התעמקנו בפילה בורי על מצע פירה אפונה נהדר. ניסינו את דג היום (אלדמינה?) והוא הוריד את מפלס הנוסטלגיה: הזכיר לנו את הבקלה ה"פושטית". סיימנו בכנפה עתירת מתיקות אבל עם אספרסו כפול לא ממותק היא היתה "בול"... בנוסף ל2כוסיות שרדונה - ניפרדנו מ366 ש' (ללא הטיפ) גם מהמלצרית החדשה(?) שעוד תלמד...
  • משה דרור

    משה דרור
    לא כל הדברים משתבחים עם הזמן|3 26.09.15
    מכיר את המסעדה כמעט מאז הקמתה ונאלץ להסכים שהזמן אינו מיטיב עמה. ועם זאת, לפי התפוסה - כנראה לא כולם חשים בכך. הדקורציה והתפריט לא השתנו אבל הנדיבות ותשומת הלב לפרטים אינם כשהיו. ראש שום אחד לחמשה סועדים ... נו באמת. נכון שכל בקשה נענתה בחיוב אבל למה צריך לבקש? וכשמבקשים מים - האם אין זה ברור שהכוונה לכל השולחן ולא לכוס בודדת? גם המנות. או שטעמנו התעדן או שאיכות הבישול נפגמה. למשל - בסלמון טרטר מליחות הסויה השתלטה וטעם הוואסבי כמעט לא הורגש. השרימפס והקלאמרי בושלו / טוגנו כהלכה אבל היו חסרי טעם והקדאיף בקינוח שכח פריכות מהי. עדיין בסדר אבל לא מה שהיה.
  • avron

    avron
    היה ונשאר מעולה|5 13.06.15
    בעיקבות דירוג מאד נמוך שבעיני אינו סביר, שמתי פעמי מיד לאידי הזכור לטוב מאד. אז הנה החדשות - הוא עדיין מצויין מכל ההבטים: איכות האוכל , צורת ההגשה, כלי האוכל והשרות. הכל עילא דעילא. הסלטים לפתיחה חריגים בטיבם ותצויין במיוחד האיקרה שאינה דומה למה שמגישים אחרים והלבנה, פורל בלתי נשכח בשקדים וחמאה ומרק דגים בנוסח בויאבז בסיר מלא עד גדותיו שלא ניתן לסיימו. 2 כוסות שרדונה טוב ב 22 ש"ח ולסיום לימונצ'לו למזיגה חופשית. התפאורה - מוזיאון ימי והמחיר סביר ביותר 220 ₪ לפני תשר. היחס בין התמורה לאגרה - דוז פואה. ביקור חוזר 11.6.15 - הרמה והרף נשמרים בקפדנות. רק שבמרק דגים חסר טוסטים ורוי. כדאי היה להוסיף.
  • assifeli

    assifeli
    גם אוכל וגם שרות|5 09.04.15
    החלטתי לבקר לראשונה בחיי באשדוד, ולא הצטערתי. בחרנו באידי לארוחת הצהריים וגם כאן לא הצטערתי. הזמנו שלוש מנות עסקיות של דגים ואחת של שרימפס בשמן זית. סלטי הפתיחה היו מצוינים וגם העיקריות. לא נשאר לנו מקום לקינוח. השרות היה מצוין, כולל תשומת הלב של בעל הבית במסעדה מלאה לכך שהיה חסר לנו משהו. מומלץ, גם אם המחיר לא שווה לכל נפש.
  • hwerner

    hwerner
    מסעדה שהיא מוסד|5 30.01.14
    נכון שכיום כשפירות הים נהיו קצת יותר נפוצים ומקובלים בחברה הישראלית אז מסעדת אידי הופכת להיות עוד מסעדה, אבל צריך לזכור שזאת מסעדה עם מסורת שהגישה כאן פירות ים כשמרבית הישראלים עדיין שלובסטר ושרימס זה מילים שאומרים רק בסרטים אמריקאיים. אז אני שומר למקום חסד נעורים , ונהנה כל פעם מהשרימפס הגדולים והעסיסיים וגם מהשרות הטוב.
  • itsapir

    itsapir
    בינוני ויקר|2 23.07.13
    לחם הבית מצויין, סלט דודו עם עגבניות שהיו קצת מעוכות (כששאלנו מסרו שנחתכו בבוקר ולא במקום) ופטריות חמות בשמנת, לא יותר מנחמדות. פאיה זוגית (מספיקה ל-4) עם הרבה פירות ים ומלא מלא אורז אבל ללא טעם. שילמנו יחד עם בקבוק יין קטן כמעט 400 ש"ח והבנו שלכאן כבר לא נחזור. (ככל הנראה אנחנו במיעוט כי המסעדה מלאה)
  • amitpaz

    amitpaz
    נוטה לבינוניות.|3 20.07.13
    הלכנו המשפחה לסעוד את ליבנו. מנות הפתיחה - סלט איקרה,חומוס ולבנה - הרגישו כמו סלטי קופסה קנויים וכך גם טעמם סלט הדודו היה נחמד מאוד והלחם היה חם והרגיש טרי. בסה"כ מנות הפתיחה היו בינוניות. הזמנו את המנות העקריות - סטייק אנטריקוט - שהיה עשוי כהלכה והיה טעים ספגטי פירות ים בשמנת - הספגטי לא טרי ועושה רושם שמדובר בפירות ים קפואים - בכל זאת המנה עדיין לא רעה וטעימה. פלטת ברבוניות - המנה לא מוצלחת ולא טעימה השירות בסה"כ מקצועי - לא סופר נחמדים. קצת יהירים ונוטים לפלצנות יתר ובניתוק לרמת האוכל המוגשת שם. תמיד חשבנו שאידי דגים הוא שם דבר למסעדת דגים. לסיכום: נחמד ונוטה לבינוניות
  • egoshen

    egoshen
    נעים טעים|5 01.06.13
    אנרגיות טובות בפנים מפתיעות לאחר הכניסה מאזור תעשייתי. השרות אדיב ,ונעים בצורה מדוייקת. שרות חם וטוב ללא התחנחנות. והאוכל , פשוט, נקי, טרי, ומשאיר בחך רצון לחזור.
  • Seshtma

    Seshtma
    מסעדת הדגים מס 1|5 14.02.13
    סלט דודו, חברים תשכחו כל מה שחשבתם על סלט דודו וכל הסטריאוטיפים שהצמדתם לו זה סלט פשוט, אבל טעים ביותר.אל תבצבצו את כל הפיתה הגרוזינית שהיא הלחם כאן על הסלט שיש בו עגבניות פלפל חריף מעודן ושום, שמן זית ולימון. כי יש כאן סלט איקרה שכדאי לבוא לכאן מכל קצוות הארץ לטעום. בקרבת מקום יש את המעדניה , תבואו עם צידנית ותקנו. זו האיקרה האמיתית כמו שהייתם אוכלים לפני 40 שנה כשלא היו זיופים! מנה איקרה תעלה לכם 35 ₪ ומנה סלט דודו 30 ₪ . וכן יש גם שום קונפי אפוי שלם שמוגש כל שולחן לטעם וגם מזל לא לפספס את הברבוניות... המלצה לכו על לוקוס זו חוויה אפשר גם מוסראו לברק בסגנון מרוקאי ללקק ת'אצבעות
  • sasmic

    sasmic
    מוסד אמיתי|5 21.12.11
    הרבה מאוד זמן רציתי להגיע לאידי אך עד היום זה לא ממש יצא ואני יכול לאמר שבהחלט היה למה לחכות. שירות מקצועי ואדיב, מנות פתיחה שמוגשות ברוחב לב ומוצלחות מאוד, דג הלברק היה עסיסי מאוד ועשוי בדיוק כפי שצריך, בקיצור כל מה שאפשר לבקש ממסעדה ברמות הגבוהות. מוצלח מאוד.
- 1
עוד מסעדות