מסעדת אידי

לא מעט סועדים מתעקשים שימיה הגדולים של אידי כבר מאחוריה. רעי לב אמיתיים מתעקשים שאף פעם לא היו לה כאלה. יכול להיות. אבל מה שבטוח הוא שמעטים המקומות בישראל המודרנית שעדיין משדרים משהו חם ואמיתי כמו המסעדה של אידי. החלל הגדול ספון העץ המקושט
בעוגנים, הדגים המפוחלצים ושלל האבזרים שאסף אידי במהלך שנותיו על הים, כל אלו, יחד כמובן עם הדגים טריים והסלטים טובים, השירות נעים ומיומן יוצרים משהו נעים למדי. אם מקפידים לקחת מנות שמצטיינות בפשטות ים תיכונית, סלט דודו, שמורכב מעגבניות, פלפל חריף והרבה שמן ארגן, מחבת רוחשת של שרימפס וקלמארי בשום, או דגים בתיבול מינימליסטי על הגריל, לא מתאכזבים.

( 39 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • hwerner

    hwerner
    מסעדה שהיא מוסד|5 30.01.14
    נכון שכיום כשפירות הים נהיו קצת יותר נפוצים ומקובלים בחברה הישראלית אז מסעדת אידי הופכת להיות עוד מסעדה, אבל צריך לזכור שזאת מסעדה עם מסורת שהגישה כאן פירות ים כשמרבית הישראלים עדיין שלובסטר ושרימס זה מילים שאומרים רק בסרטים אמריקאיים. אז אני שומר למקום חסד נעורים , ונהנה כל פעם מהשרימפס הגדולים והעסיסיים וגם מהשרות הטוב.
  • itsapir

    itsapir
    בינוני ויקר|2 23.07.13
    לחם הבית מצויין, סלט דודו עם עגבניות שהיו קצת מעוכות (כששאלנו מסרו שנחתכו בבוקר ולא במקום) ופטריות חמות בשמנת, לא יותר מנחמדות. פאיה זוגית (מספיקה ל-4) עם הרבה פירות ים ומלא מלא אורז אבל ללא טעם. שילמנו יחד עם בקבוק יין קטן כמעט 400 ש"ח והבנו שלכאן כבר לא נחזור. (ככל הנראה אנחנו במיעוט כי המסעדה מלאה)
  • amitpaz

    amitpaz
    נוטה לבינוניות.|3 20.07.13
    הלכנו המשפחה לסעוד את ליבנו. מנות הפתיחה - סלט איקרה,חומוס ולבנה - הרגישו כמו סלטי קופסה קנויים וכך גם טעמם סלט הדודו היה נחמד מאוד והלחם היה חם והרגיש טרי. בסה"כ מנות הפתיחה היו בינוניות. הזמנו את המנות העקריות - סטייק אנטריקוט - שהיה עשוי כהלכה והיה טעים ספגטי פירות ים בשמנת - הספגטי לא טרי ועושה רושם שמדובר בפירות ים קפואים - בכל זאת המנה עדיין לא רעה וטעימה. פלטת ברבוניות - המנה לא מוצלחת ולא טעימה השירות בסה"כ מקצועי - לא סופר נחמדים. קצת יהירים ונוטים לפלצנות יתר ובניתוק לרמת האוכל המוגשת שם. תמיד חשבנו שאידי דגים הוא שם דבר למסעדת דגים. לסיכום: נחמד ונוטה לבינוניות
  • egoshen

    egoshen
    נעים טעים|5 01.06.13
    אנרגיות טובות בפנים מפתיעות לאחר הכניסה מאזור תעשייתי. השרות אדיב ,ונעים בצורה מדוייקת. שרות חם וטוב ללא התחנחנות. והאוכל , פשוט, נקי, טרי, ומשאיר בחך רצון לחזור.
  • Seshtma

    Seshtma
    מסעדת הדגים מס 1|5 14.02.13
    סלט דודו, חברים תשכחו כל מה שחשבתם על סלט דודו וכל הסטריאוטיפים שהצמדתם לו זה סלט פשוט, אבל טעים ביותר.אל תבצבצו את כל הפיתה הגרוזינית שהיא הלחם כאן על הסלט שיש בו עגבניות פלפל חריף מעודן ושום, שמן זית ולימון. כי יש כאן סלט איקרה שכדאי לבוא לכאן מכל קצוות הארץ לטעום. בקרבת מקום יש את המעדניה , תבואו עם צידנית ותקנו. זו האיקרה האמיתית כמו שהייתם אוכלים לפני 40 שנה כשלא היו זיופים! מנה איקרה תעלה לכם 35 ₪ ומנה סלט דודו 30 ₪ . וכן יש גם שום קונפי אפוי שלם שמוגש כל שולחן לטעם וגם מזל לא לפספס את הברבוניות... המלצה לכו על לוקוס זו חוויה אפשר גם מוסראו לברק בסגנון מרוקאי ללקק ת'אצבעות
  • sasmic

    sasmic
    מוסד אמיתי|5 21.12.11
    הרבה מאוד זמן רציתי להגיע לאידי אך עד היום זה לא ממש יצא ואני יכול לאמר שבהחלט היה למה לחכות. שירות מקצועי ואדיב, מנות פתיחה שמוגשות ברוחב לב ומוצלחות מאוד, דג הלברק היה עסיסי מאוד ועשוי בדיוק כפי שצריך, בקיצור כל מה שאפשר לבקש ממסעדה ברמות הגבוהות. מוצלח מאוד.
  • ocp

    ocp
    ארוחת טעימות במחיר מצחיק|5 16.10.11
    הגענו הפעם במסגרת מבצע לאומי קארד- ארוחה זוגית של 8 מנות ב-199 ש"ח. לא, לא 4 מנות ל-2 אנשים, אלא 8 מנות לכל אחד... האוכל עצמו טעים מאוד, חומרי הגלם מצוינים וטריותם מורגשת אבל פרט לקלמרי הממולאים אין הברקות. שורה תחתונה- לרוץ! עסקה משתלמת ביותר. הכי מפתיע- הערנו למלצרית שלא חייבו אותנו על היין... נעננו שזה בכוונה- היינו אמורים לקבל שתייה שלא הזמנו(אנחנו אנשי המים) 12.3.08 אכלנו ארוחת פינוק מ-ד-ה-ימ-ה, כל מנה הייתה יותר טעימה מקודמתה, וסיבה להפסיק הייתה רק כי כמה אפשר לאכול? (ואצלנו התשובה בדרך כלל היא הרבה מאוד). ובכל זאת לא עמדנו בפיתויים ובשכנועים של הצוות המקסים, וטרפנו וטעמנו עוד ועוד...
  • boazhovav

    boazhovav
    ארוחת טעימות מנצחת|5 10.10.11
    חזרנו לאידי בעקבות מבצע של לאומיקארד, שמציע ארוחת טעימות זוגית ב- 199 ש"ח. הארוחה מציגה את כל הטוב של הים התיכון - דגים, שרימפס, קלמארי, סרטנים ומולים. המנות כולן היו גדולות בהרבה מהמקובל בארוחות טעימות, ואכן, בסביבות המנה השישית או השביעית נאלצנו לשחרר כפתור בחגורה, ובקושי סיימנו את הקינוח. מומלץ בחום.
  • avron

    avron
    היה ונשאר מעולה|5 17.02.11
    בעיקבות דירוג מאד נמוך שבעיני אינו סביר, שמתי פעמי מיד לאידי הזכור לטוב מאד. אז הנה החדשות - הוא עדיין מצויין מכל ההבטים: איכות האוכל , צורת ההגשה, כלי האוכל והשרות. הכל עילא דעילא. הסלטים לפתיחה חריגים בטיבם ותצויין במיוחד האיקרה שאינה דומה למה שמגישים אחרים והלבנה, פורל בלתי נשכח בשקדים וחמאה ומרק דגים בנוסח בויאבז בסיר מלא עד גדותיו שלא ניתן לסיימו. 2 כוסות שרדונה טוב ב 22 ש"ח ולסיום לימונצ'לו למזיגה חופשית. התפאורה - מוזיאון ימי והמחיר סביר ביותר 220 ₪ לפני תשר. היחס בין התמורה לאגרה - דוז פואה.
  • l9901

    l9901
    משלמים בעיקר על השם...|3 17.02.11
    אז מה עדיף? שם טוב או שמן טוב? במקרה שמדובר במסעדה, רצוי ששניהם יהיו משובחים. לאחר שספגנו תשבוחות אין קץ, שמנו פעמנו לאידי באשדוד. נוכחנו לדעת במהרה כי המנות מתהדרות בכלים נאים, אך גודלם ביחס למחיר הנקוב אינו עושה שכל.. שלמנו הרבה יותר מידי על פילה דג טונה, שאיך נאמר בעדינות, היה רחוק מלהפיל אותנו מהכיסא.. גם שאר המנות לא הצטיינו בהברקה מיוחדת. בקיצור - מחירים גבוהים מאוד ואין תמורה הולמת.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות