1 הגדל תמונה
שישברק
הועלה על ידי Seshtma
2 הגדל תמונה
מסעדת ג'סקלה
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת ג'סקלה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת ג'סקלה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת ג'סקלה
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת ג'סקלה
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
.
הועלה על ידי אותהגברת
8 הגדל תמונה
.
הועלה על ידי אותהגברת
 

מסעדת ג'סקלה-הארזים

מסעדת ג'סקלה - הארזים הוותיקה, תחת בעלות ושם חצי חדשים, ממשיכה להציע מטבח ערבי גלילי: עכוב מבושל עם בשר; מנה נפלאה של שִיש בּרק – כיסונים ממולאים בפטריות בר ומבושלים ביוגורט; תבשילי מלוחיה וחוּבֶּזָה; מרוות יהודה ממולאת באורז ובשר טחון; שייח אל-מחשי - קישוא ממולא בבשר ושקדים קלויים ברוטב יוגורט מעודן ועוד הרבה הפתעות. יש גם חומוס טוב מאד ונוף מרחיב דעת אל עבר הר מירון, שירות ידידותי ובקיצור, יופי של מקום, בעיקר כשנופלים עליהם ביום טוב, מה שלא תמיד קורה. כזה מצליח, זה מצוין.

( 53 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • דרור וינוגרד

    דרור וינוגרד
    נהנינו|4 07.05.17
    5/5/2017 - בערב, אחרי קטע 3 של שביל ישראל ולפני קטע 4, אכלנו ארוחת ערב במסעדת הארזים. שירות נעים, יעיל ומהיר. היינו רעבים, אז הזמנו חוץ מהמנה העיקרית גם "פלטת סלטים" למנה ראשונה, אלא שהפלטה התבררה כמספר בלתי נגמר של סוגי סלטים וסוגי פיתות, דבר שהיה יכול למלא עד אפס מקום גם בטן רעבה של כמה וכמה סועדים (ואנחנו היינו רק זוג..). בתור צמחונים - למסעדה היה לא מעט מה להציע. לא מסעדת יוקרה, אבל בהחלט שווה.
  • ירמיהש

    ירמיהש
    חויה רעה מאוד 2|1 01.03.15
    הגענו המסעדה הייתה די ריקה והמלצרים פשוט לא התייחסו אלינו. ממש הרגשנו שאנחנו גורם מפריע. לקח המון זמן עד שקיבלו מאיתנו את ההזמנה ואז במשך כל הארוחה לא נגשו. רמת "הפינוק" לסועד הייתה בייחס הפוך למחיר. הם אפילו לא טרחו לפנות שולחן שסיים לפנינו. האוכל היה בסדר ממש לא יותר. בקיצור לא לא לא לא......
  • amhalp

    amhalp
    חויה רעה מאוד|1 10.08.14
    הזמנו מספר מנות, מתוכן רק הדג היה טעים. השירות, אם אפשר לקרוא לו שירות היה נוראי ובנוסף אחת המנות הוחזרה למטבח והם התעקשו לחייב. התעקשנו חזרה והחיוב בוטל. לא חוזר לשם שוב!
  • Seshtma

    Seshtma
    מקום לחזור אליו|4 27.07.13
    אמנם יש כאן ביקורות לא מחמיאות גם אמרו לי שהיא לא מה שהייתה פעם, על כל פנים בחופשת הקיץ שלנו בגליל נכנסנו ( רמדאן) 17 סלטים שפתחו לנו שולחן ( 60 שקל לזוג) מילאו אותנו ורובם היו מצוינים, כמו סלט סרטנים, חומוס,פאטוש, חצילים פיקנטי, ציזיקי, טאבולה וכוד, סלטים מצחיקים של שנים עברו היו סלט תירס.. בעיקרת טעמתי את השישברק המפורסם ונהניתי ורעייתי הזמינה חזה עוף שהיה מתובל טוב אבל יבש. 178 ש"ח עם שתיה , סביר לדעתי
  • liorm39

    liorm39
    סתם ומעצבן|2 02.10.12
    הסיפור על כלב הנחייה במסעדת אל ליאלי קרע אותנו ןג'סקלה קבלה דירוג דומה אז היה קל לבצע בחירה מוסרית. לגבי שיפודים - נפצה עצמנו ב"לב הרחב" בכרם התימנים שם גם במסעדה מלאה אין מצב שהשיפודים יהיו יבשים ושרופים. ולגבי האוכל הלבנוני - הבנו שהבעלים הוא מכפר ראמה. חבל שהוא לא עבר השתלמות אצל חביב מעזבה. היינו חוזרים מג'סקלה שבעים סתם. אבל התמחור הצליח להפוך את הכל לחוויה מעצבנת 22 שח לדיגמית חומוס ו10 שח לבקבוק קולה. מזל שלמחרת אכלנו בעזבה. המלאכים ממשיכים לנשק את הידיים של מינרווה וחביב.
  • shlomo75

    shlomo75
    אהבנו!|4 17.04.12
    האוכל היה טעים מאד, סלטים טריים, בשר עשוי טוב! אכלנו מ"המיוחדים"- היו כולם מעולים! (סלט עולש, פטוש,במיה באורז, נתחי חצילים בחומוס) - אבל....יקר מאד לטעמי (50 ש"ח למנת במיה עם אורז! השירות היה קשוב ונעים.
  • noamzipory

    noamzipory
    לא לדרוך!!!|1 01.04.12
    ישבנו זוג בצהריים של יום שישי. החומוס בינוני גם הסלט פתוש. סמבוסקים קטנים טעימים אבל לא מצדיק מחיר של 7 ש"ח לביס. ועכשיו לפישול הגדול: המלוכיה הגיע קר בחלקו אחרי שחומם גרוע מאד במיקרו וגם לא היה טעים בכלל. תבשיל העולש שהחליף אותו גם היה שוב קר והגיע כגוש עולש ללא תוספת ועם שלוש פרוסות עגבניה בצד. בושה!! הפעם כבר לא החלפנו את המנה ורק ביקשנו חשבון ויצאנו. לא מומלץ בכלל לא מבין איך לעזאזל זה מומלץ מפה?? תתרחקו יש מסעדות טובות אחרות באזור.
  • barakceizler

    barakceizler
    לא מומלץ|2 14.01.12
    השירות מתנשא, החומוס סביר לא יותר, מחכים המון זמן לאוכל!! שכחו מנה מההזמנה. הזמנו מנה לאחר רבע שעה מודיעים שאין... בקיצור לא חוויה חיובית
  • ענתנוסן

    ענתנוסן
    מתובל היטב|5 12.12.11
    הגענו ב20:00 בערב יום חול. חיכו לנו כאילו זו שבת בצהרים. שרות מעולה ואוכל מצוין. מזמן לא היינו ומזמן לא נהנתי כך במסעדה.
  • gasaf

    gasaf
    יוצא מהכלל..|5 01.10.11
    כול מה שאכלנו היה טעים, גולת הכותרת היא סלט הפתוש הנפלא, עתיר הסומק, אבל גם יתר הנות היו נהדרות, שיך אלמחשי (קישואים ממולאים בבשר ברוטב יוגורט, סניה, וגם משוואשה ומג'דרה ברמת ליגת העל. השרות מצוין ומסביר פנים והמחיר סביר יחסית לז'אנר. מומלץ בחום.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד