מסעדת עד העצם

מסעדת עד העצם היא מחלוצות מסעדות הסטייקים המודרניות בישראל. במשך למעלה מ20 שנה היא שומרת על איכות בשר טובה המתבטאת בסטייקים עבים, המבורגרים שמנים, ספיירריבס שמנוניים ותוספות קלאסיות כמו צ'יפס דקיק ופריך וחלת בצל בנוסח האמריקני. האחים
ירזין, בעלי הבית, שייכים לזן הנדיר של מסעדנים מקצוענים באמת והקהל שלהם שומר להם אמונים וממשיך לנדוד אחריהם גם למוסדות החדשים יותר שלהם כמו המסעדה האיטלקית קפה איטליה, פיצריית טוני וספה ועוד. מאז שקמה עד העצם כבר נוסדו לא מעט מסעדות בשרים כאלו ובחלקן אפשר כבר לאכול סטייקים לא פחות טובים, אם לא למעלה מזה, אבל לעד העצם שמורה עדיין זכות הראשונים.

( 37 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • l9901

    l9901
    איזה ותק..|4 03.12.13
    האמת, שבפעם האחרונה (לפני הנוכחית) אכלתי במסעדה הזו לפני 15 שנים! זה ממש מוסד בהרצליה. זכרתי שהתמחותם בבשרים השאירה עלי רושם כבר אז.. ניסינו את מזלנו שוב ולא התאכזבנו. במרוצת השנים היא שופצה ונעשתה נעימה יותר. כל מה שאכלנו היה טעים מאוד. השירות מחויך. בהחלט שווה ביקור ולא רק לשם הנוסטלגיה.
  • tree

    tree
    לא מומלץ|2 08.02.13
    זכרתי את המקום שהגיש בזמנו את הסלט המיוחד עם הצלפים. ואת הספריבס העסיסיים בשרון אך זה כבר ממש לא דומה חבל על הזמן והכסף. לא מגיע מומלץ מפה למקום זה.
  • vmagazin

    vmagazin
    מזעזע!|1 31.12.12
    היינו בשבת, האוכל היה מזעזע פשוט לא טעים ולקח לו הרבה יותר מידי להגיע. השרות הכי מזעזע שנתקלתי בו מאז הטירונות בשיריון - האמת הטעם של האוכל היה לא רחוק - פשוט רע (וגם לקח לו המון זמן להגיע)
  • avron

    avron
    כל הכבוד להשרדות|4 24.01.12
    פעם קודמת אכלתי כאן לפני אולי 20 שנים.כל מסעדה ששורדת זמן כה רב מגיע לה ציון לשבח.אכן המסעדה מנוהלת כיאות, השרות מעולה והמקום רחב ידיים ונוח.היינו שלושה והזמנו3 עיסקיות שונות:פרגיות על גריל (בסדר),נתחי סינטה לבנה שהכילו יותר מדי שומן וכבדים על מצע אורז עשויים היטב. עם בירות וקולה ותשר כ 250 ש"ח, כולל קרם ברולה אחד עיסקי. לסיכום-היה טוב אבל לא מצויין. אולי בערב בתחום הסטייקים וצלעות יעלה הציון.
  • gidi1947

    gidi1947
    חזרה למקורות|4 02.08.11
    בעד העצם אכלנו לראשונה מייד כשנפתחה לפני כך וכך שנים טובות ומזה זמן רב לא יצא לנו לבקר שם. שמחנו היום לגלות שעד העצם היא מסוג המסעדות שלא חשוב מתי תבוא-אף פעם אין הפתעות.ןמסעדות כאלו הן השורדות האמיתיות בג'ונגל הישראלי. ההמבורגר היה עסיסי ועשוי בדיוק כמו שביקשנו. הצ'יפס הוא אותו צ'יפס דקיק ופריך. המנות הראשונות לא משהו שצריך לרוץ ולספר לחבר'ה אך סבירות בהחלט והאספרסו-מעולה. בקיצור אפשר להתחיל ולהביא את הנכדים.
  • eyallivne

    eyallivne
    כך עוברת תהילת עולם|3 20.11.10
    נקודת הזכות: סטייק בסדר גמור ומידת העשייה מדוייקת להפליא. אבל זהו. כל השאר סתמי עד כדי כאב. כנפים ברוטב ברבקיו - טוגנו בלילה ועליהם שפכן, לא בנדיבות, רוטב ברבקיו שניה לפני ההגשה, למדליוני הבשר עשו בדיוק את אותו הדבר. הכל הרגיש (גם מבחינת המראה וגם מבחינת בלוטות הטעם) שנות השמונים. ייתכן שאז זה היה נפלא, היום זה מיושן באופן מיותר. ביציאה מהמסעדה בני חובב המסעדות הכריז " את המסעדה הזו הורדנו מסדר היום" לא נותר לנו אלא להסכים.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    עצם לעניין|4 16.07.10
    קליפות תפוחי אדמה למנה ראשונה (טובות מאוד), ספריבס (מעולות!)ורצועות פילה (טובות, אם כי עשויות מעט יותר מדי) לעיקריות, משהו מטופי, ששמו המדוייק נשכח,לקינוח (מיותר). שירות טוב מאוד ואווירת שנות ה-80' מבחינת עיצוב המקום וגם המראה של חלק מהמנות. מעט יקר אבל לא נורא. בסך הכל טוב.
  • amitd

    amitd
    ארוחה לעניין|4 03.08.09
    הבן שלנו בן השמונה היטיב לתאר: מנה ראשונה - כנפים מנה עקרית - עוף ולקינוח... ספריבס... אין ספק שהספריבס הם הלהיט וטעמם כקינוח ערב. אהבנו.
  • shlomo75

    shlomo75
    יקר עם תמורה סבירה|4 22.06.09
    השירות - מוקפד, בסטנדרט של המקום (מפיות ניר וכיו"ב). המלצרית היתה נחמדה מאד ושלטה בתפריט. קליפות תפ"א - טובות (לא מעבר), חציל בטחינה - מעולה, אנטריקוט ושיפודי פילה - מעולה, ביף סטרוגנוף - בינוני. נחזור אם כי מאד יקר!!
  • rmb

    rmb
    לא התלהבתי|3 12.05.09
    לא מהראשונות, לא מהבשר, אפילו לא מהספייר ריבס המפורסמים...
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות


עוד מסעדות