1 הגדל תמונה
באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
צילום: אשלי פירסון. באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
צילום: אשלי פירסון. באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
8 הגדל תמונה
צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
9 הגדל תמונה
ארוחת שבועות במסעדת הדגים. באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
10 הגדל תמונה
ארוחת שבועות במסעדת הדגים. באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
11 הגדל תמונה
צילום באדיבות המקום
הועלה על ידי מערכתמפה
12 הגדל תמונה
באדיבות תיירות עין גב
הועלה על ידי מערכתמפה
 

המסעדה סגורה לרגל שיפוצים. במקומה פתוחה מסעדת "מפגש הדייגים".



מסעדת הדגים החלה דרכה בראשית שנות ה-40 של המאה הקודמת, אז גם נוסד קיבוץ עין גב, השוכן על השפה המזרחית של הכנרת.


ה"מסעדה" – שהייתה אז שולחן ערוך עם כריכים, דגים טריים, בננות וכוסות חלב – נוהלה על ידי החבר גרשון כהן ז"ל אשר היה פותח שולחן כשהבחין בספינת תיירים מתקרבת מכיוון טבריה.
עם הזמן הוקם למען המטיילים מזנון בו טיגנו אמנונים וסרדינים טריים שדגו בבוקר דייגי הקיבוץ מהכנרת. לימים, הפך המזנון ל'מסעדה של גרשון', בה ביקרו גם בן גוריון, טדי קולק (חבר עין גב), שגרירים מחו"ל ואורחים רבים שהגיעו לכנרת.


מסעדת הדגים נמצאת לחופה המזרחי של ימת הכנרת, בנמל עין גב, ממש על קו המים, צופה להרים סביב, אל נוף הגליל ומורדות העיר טבריה. המסעדה נהנית מרחש הגלים המתמיד והסועדים יכולים לצפות בדייגי עין גב החוזרים עם שללם בספינות המצוידות ברשתות דייג גדולות.

בתפריט המסעדה החדש מגוון רחב של מנות דגים, אשר המושט המקומי מככב בהן: מושט מטוגן, פילה מושט עם פריקי ותבשיל אפונה ואפילו שווארמה מושט על טחינה וגרגרי חומוס. תמצאו גם מנת סרדיני כנרת מטוגנים ואפילו פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר או נגיסי דג עם צ'יפס, לילדים.

( 23 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • קרןהפוך

    קרןהפוך
    סביר|4 31.12.16
    נוף לכנרת. מנת פיש אנד צ'יפס מלאה שמן כמעט נזל שמן על הסנטר. הסרדינים טעימים אבל גם מלאי שמן. תפוחי אדמה מצויינים. שרות מצויין. מרק טעים.
  • shai_y

    shai_y
    הכנרת מקסימה האוכל טוב|4 25.10.16
    לא גורמה... אבל לא רע, ובתוספת נוף מקסים לגמרי שווה.
  • danam_20

    danam_20
    הפתעה לטובה|5 25.08.16
    חיפשנו איך להעביר שעתיים במתחם התיירות המקסים, מגמר הנסיעה ברכבת הקטנה ועד לשייט. בדרך כלל מסעדות כאלו חשודות בעיניי כמלכודות תיירים, מה גם שהקבוצות שלא הפסיקו להישפך מהאוטובוסים הרבים בחניון אל תוך המסעדה די הרתיעו אותי. אך לא כך!! המסעדה גדולה מאוד, מרווחת, ממוזגת היטב (חשוב מאוד בחום הזה) צוות עובדים גדול מאוד וקשוב. מנות לכל אחד במחירים מצחיקים. לילדים הבררנים לקחנו פיצה עסיסית שחוסלה במהירות ואני הסתפקתי בסלט נפלא. המנות נדיבות ומגיעות במהירות. בתל אביב היינו משלמים פי 2 ונהנים פחות.
  • פסגת מתת

    פסגת מתת
    היה טעים ונעים|5 10.07.16
    הגענו משפחה מורחבת-24 מבוגרים ילדים ונוער. כשתכננו את החופשה ברמת הגולן חיפשנו מקום לאכול בשבת בצהריים. אבא שלי, זקן השבט, בן 74 רצה שנאכל כאן במסעדה-הוא היה לפני כמה חודשים עם חבר ומאוד נהנה. אני, שקראתי את כל הביקורות הלא כל כך מפרגנות וראיתי שיש במסעדה מקום ל 700 סועדים די חששתי. כשהגענו היו הרבה אנשים במסעדה אבל לא היתה תחושת צפיפות,ההזמנה היתה מהירה וזורמת, המנות הגיעו מהר, כולן ביחד.כולם נהנו מהמנות-סרדינים מטוגנים,סטייק סלמון, מושטים, וגם לצמחונים היו מנות טעימות-פסטה ברוטב שמנת פטריות,קיש בטטה, תפו"א אפויים ואפונה, פיצות לקטנטנים. בקיצור- היה טעים ונעים מאוד. מעכשיו גם אנחנו ממליצים!
  • fellersh

    fellersh
    פעם שניה ואחרונה|1 03.07.14
    הדבר הטוב היחד במסעדה הוא הלוקיישן שלה, מעבר לכך האוכל לא טעים, לא הצלחנו למצוא סלט אחד טעים ממגוון המזטים, הטונה הגיעה קפואה, דג אחר היה לא אכיל, הג׳וקים רצו על השולחנות מול אפטיות המלצרים, השירות היה איטי ולא סמפטי, המקום מרגיש לא נקי, גם לפני שנתיים החוויה היתה דומה, על טעות חוזרים רק פעם אחת....
  • inbaldror

    inbaldror
    התמורה הגרועה ביותר לכסף |1 31.03.13
    יקר, מנות קטנות, לא טעים. פשוט מלכודת תיירים. כפי שנאמר כאן - עדיף לטייל בטיילת היפה עם סנדביץ מהבית. לא להתקרב.
  • אוריתודורון

    אוריתודורון
    אנחנו אוהבים|5 15.12.12
    אנחנו תמיד אוהבים לחזור למסעדה הזאת. מאוד נעים לנו לשבת בחוץ אל מול הכנרת ולאכול. כמובן שצריך לשבת רק בחוץ ולהזמין רק מה שהמסעדה מתמחה בו - דג אמנון מטוגן.
  • noaa

    noaa
    חבל על הזמן|2 14.07.10
    עדיף לקחת סנדוויץ ולשבת על המזח.
  • ocp

    ocp
    מלכודת תיירים|1 30.03.10
    אם כי במלכודת אמור להיות משהו שישמש כפיתיון, לא? אין שום דבר שניתן לזקוף לטובתה של המסעדה- שירות: איטי וגרוע. "עיצוב"- המסדרון המלוכלך שמוביל לשום מקום. "אווירה" -חדר אוכל של קיבוץ, במובן הרע של המילה. והכי הכי נורא- האוכל. זוועת אלוהים. מתי לאחרונה אכלתם "רביולי" ברוטב שהורכב מאבקת מרק שלא נמסה מספיק? ספגטי ברוטב עגבניות עורר כמיהה למטבח הצבאי בכלא שש. האורז שהביאו כתחליף למשהו אחר טבל בתועפות שמן. הדגים היו סבירים (הכל יחסי) אבל בודאי לא מצדיקים 83 ש"ח. לסיכום, במילותיו של בן התשע- "בואו נצא כבר מהחור הזה"
  • נירית1

    נירית1
    מסעדה סבירה אם לא מפתחים ציפיו|2 20.10.08
    אוכל סביר במחיר בינוני. נוף יפה. מתאים גם לילדים. לא מדהים אבל אם לא מחפשים משהו מיוחד אפשר להסתפק. בביקורנו השלישי במקום התאכזבנו מאד מהדגים שהיו יבשים ולא מוצלחים.
- 1
עוד מסעדות מומלצות


מסעדת 1910מסעדת 1910 מומלץ מפה8.31910 היא מסעדת שף ים תיכונית בדגש איטלקי, של השף המנוסה והמוערך עודד שוורצברד. התפריט מציע מבחר מנות פתיחה שאפשר להזמין גם בגרסת חצי מנה, לשמחת הגרגרנים, ביניהן: סינטה שנכבשת במקום לכדי ברזאולה נהדרת; ניוקי ישראלי - מנה שלבטח תהפוך ללהיט של המסעדה, ודי בצדק האמת; וכמובן פוקצ'ה שיוצאת מתנור האבן שחומה ופריכה ורכה. עוד מתנור האבן - מבחר פיצות המבוססות על אותו בצק פוקצ'ה, מה שלא תמיד עושה איתן חסד (הפיצה נוטה לסמרטוטיות מה בואכה המרכז), אבל עדיין התוצאה משמחת למדי. בעיקריות - מבחר מנות מבוססות בקר וטלה, דגים ופירות ים, ואפילו נוכחות מפתיעה של פרודוקטים כדוגמת אויסטרים, לובסטרים ומני שרצים מסוגה עלית. תפריט הקינוחים - שנבנה על ידי ערן שוורצברד, אחיו של השף וקונדיטור מהולל - יצירתי ובלתי שגרתי. מומלץ במיוחד קינוח של קרם לימון ונוגט - שילוב שלא פוגשים כל יום ומצליח להפתיע לטובה. המסעדה שוכנת במבנה ההיסטורי היפה בחצר הראשונים בדגניה א', שמזמינה שיטוט נינוח לאחר הארוחה.קרא עוד
עוד מסעדות