מסעדת האם נבילה

מסעדת הפועלים הנעימה והנקייה שניהלו נבילה וג'ורג' ביד רמה הפכה למוסד ידוע ותחנת חובה לבאי בית-המשפט הסמוך. היום, תחת בעלות אחרת, ממשיכים להגיש בה את אותו התפריט: כל מה שהתבשל בשעות הבוקר המוקדמות בסירים ערוך על הדלפק והסועדים מוזמנים להתרשם בעצמם מן המבחר הגדול והרב עדתי של ממולאים טעימים, אוֹסוֹבּוּקוֹ מרגל חזיר, מוסקה, לחמה בעג'ין, סינייה, ירקות מאודים, קבב סורי, ופטאיר - משולשי בצק במילוי תרד, בשר או תפוחי אדמה.

( 8 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • gadi_ziv

    gadi_ziv
    עדין מצוין|5 14.02.16
    בעלות חדשה אבל עדין טעים וזול. נסו את הסיניה...
  • bel011

    bel011
    שישה אנשים טעמו מהכל ונהנו מכל|5 19.01.14
    ביום שישי בצהרים בעיקר מגיעים לקחת הביתה אבל אנחנו ישבנו לאכול, הופתענו מכמה טעים היה הכל וגם הטבעונית נהנתה מאד..שפע של אוכל נטול בשר/חלב/ביצים אוכל ביתי מצויין וזול אז גם לקחנו הביתה
  • yairgil

    yairgil
    אוכל ערבי משובח ולא יקר|5 13.03.10
    המסעדה נמצאת בפינה מאובקת בפאתי העיר התחתית, במרחק הליכה קצר מהמושבה הגרמנית. האזור סואן באמצע השבוע אבל נטוש בשבת. היינו בסביבה בשבת בצהריים, נכנסנו ולא הצטערנו. מזנון ובו מבחר גדול של תבשילים ערביים לא שגרתיים, ממולאים, תוספות וירקות. הכל טעים מאוד. בשבת במחיר קבוע של 50 שקל, מקבלים צלחת גדושה של מנה בשרית (ניתן לשלב מספר תבשילים) ושתי תוספות. במחיר כלולים גם חומוס-טחינה-סלט חביבים לפתיחה וגם הקפה והקינוח. לילדים שחוששים ממנות לא מוכרות ניתן לקבל גם שיפודים וצ'יפס. לחובבי הז'אנר - לא חייבים לעמוד בתור ולשלם מחירים מופקעים באל באבור או בדיאנא.
  • ritovs

    ritovs
    מעולה ולא יקר|5 17.09.09
  • yuditr

    yuditr
    נבילה כבר לא שם|3 08.05.05
    נא לבדוק שוב את הציון הגבוה. כעת סתמי וחביב, לא יותר מכך. לטובתם יאמר שאינם מסתירים את העובדה שהם חדשים.
  • odonio

    odonio
    למביני עניין|5 21.03.05
    מקום מיוחד וצנוע, ללא שיק או פאר, אליו באים לאכול מי שבאמת מבינים אוכל פשוט וטוב מהו. האוכל טעים; השירות חביב; התמורה לכסף טובה. מומלץ בחום!
  • stavmlm

    stavmlm
    זה כבר לא נבילה|1 01.08.04
    אתם לא מעודכנים 1 סתמי , לוותר !!!
  • ganot

    ganot
    מה המחירים האלה ?|3 13.04.03
    אוכל ביתי טעים אבל המחירים ???
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת מעיין הבירהמסעדת מעיין הבירה מומלץ מפה9.1בית מרזח ישן בעיר התחתית, ליד השוק הטורקי. אזור של פועלים, דייגים, סוורים ומלחים, וגם סתם אנשים - כולם מעריצים גדולים של הבירה הצוננת והנפלאה שנמזגת פה במומחיות. לברז הגולדסטאר הוותיק והמפורסם היתוספו במרוצת הזמן גם ברזים של הייניקן, טובורג וקרלסברג, לצד גינס, וולווט, לף ובירות צ'כיות מרירות כהות ובהירות. המלצריות הצעירות יעילות ונחמדות, הקהל צבעוני וקולני, ובזכות השחקנית הראשית - הבירה המקציפה - תמיד שמח ועליז פה. לצד הבירה, מוגש כאן אוכל שמלווה אותה בצורה מושלמת: כבד קצוץ, טוגנים עבים וזהובים שנחתכים ביד, הרינג כבוש, קרעפלך שמנמנים מטוגנים בשפע בצל, מלפפונים כרסתניים כבושים למחצה וכמובן מעושני הבית המפורסמים - קוסטיצה שמנה, שוק אווז, ופסטרמה מעושנת של בשר לבן או בקר עם חזרת חריפה. מעיין הבירה אולי לא מה שהיה פעם, אבל גם ככה, בגירסתו המורחבת והמשופצת ותחת ניהולו של ראובן, בנו של נחום המייסד, כשהדברים קצת יותר ממוסחרים וקצת פחות אותנטיים, אין עוד אף מקום כמוהו בישראל.קרא עוד
מסעדת סינטה ברמסעדת סינטה בר מומלץ מפה8.9מסעדת סינטה בר היא ביסטרו-בר עירוני, המגיש דגים, פירות ים ובשר, ונחשבת לאחת המסעדות הפופולאריות ביותר בחיפה. על המטבח בשדרות מוריה מנצח השף רם לסרי, אשר דואג להגיש לאורחיו מנות בשרים באיכות גבוהה הכוללות שילובים מיוחדים. מלבד הביפבורגרים המפורסמים (200 גרם או 400 גרם), אנטריקוט וסינטות (כמתחייב משמו של המקום), תוכלו למצוא כאן גם קציצה מבשר עגל עם גבינת בושה, חזה אווז וריבת בצל, סטייק טרטר ופסטות בעבודת יד שנעשות במקום. בנוסף, תוכלו ליהנות כאן גם ממנות דגים טובות כמו טורטליני שרימפס, צלחת ים (שרימפס, קלמרי סגול, מולים, סרטנים כחולים המוגשים עם ניוקי וציר ים), לברק שלם אפוי בתנור אבן, ומנות דגים ופירות ים טעימות. בסמוך למסעדה נמצא סניף ה'אקספרס' בו תוכלו למצוא את הביפבורגרים המפורסמים לצד כריכים מקוריים ומנות שלא ניתן למצוא בתפריט המסעדה. בנוסף, תוכלו להנות במסעדות נוספות של קבוצת סינטה בר בסניף האקספרס (הכשר) בקרית אתא ובששון בר ברחוב אחוזה.קרא עוד


חומוס אבו מרון חיפהחומוס אבו מרון חיפה מומלץ מפה8.8כשמדברים על מעצמות חומוס, כולם זוכרים את עכו, ירושלים, נצרת ויפו ונוטים לשכוח שגם לחיפה יש מה להגיד בנושא. וזה חבל. מבין החומוסיות החיפאיות הנהדרות, הטובה ביותר לטעמנו היא אבו מרון. מרון, בנו של עוקלי ,המייסד שעדיין מגיע לכאן לפנות בוקר ומבשל את החומוס כבר 20 שנה, היה טכנאי צלחות לווין בארצות הברית אבל חזר והוא ממשיך את המסורת. וכשאוכלים את החומוס העדין שלו, מבינים למה חומוס הוא אוכל של בוקר, קליל, מתיישב בבטן בעדינות, כזה שמאפשר להמשיך אחריו את היום בלי תחושת הכובד המוכרת. החומוסייה של אבו מרון היא חומוסיית פועלים אמיתית שסוחרים מהשכונה, מוסכניקים ואורחים מזדמנים פותחים בה את הבוקר. בחוץ חנויות קטנות של פשפשים וענתיקות המציגות את מרכולתן על המדרכה, וקולו של המואזין מן המסגד שמעל מרעיד את הצלחות על השולחנות, מבלי שמישהו מן הסועדים, ערבים כיהודים, יפסיק לרגע את הניגוב. הפול מצוין, אבל את המשאוושה, אחת הטובות ביותר שטעמנו, פשוט אסור לפספס. רכה, חלקה, עם טחינה עדינה, גרגרים קטנים וזהובים של חומוס בלאדי ושמן זית טוב.קרא עוד
עוד מסעדות