2eat - קופון למסעדת פרונטו

כוס פרוסקו לסועד

מסעדת פרונטו מתכבדת להעניק לכם:
כוס פרוסקו לסועד
  • בכל שעות היום
  • בהצגת קופון
ההטבות באחריות אתר 2eat ט.ל.ח

פרונטו - שף דייויד פרנקל

מומלץ מפה
8.6
סוג: איטלקי
 

מסעדת פרונטו

מסעדת פרונטו פועלת כבר למעלה מעשרים שנים. בעידן שבו עיתונאות האוכל בארץ מצטמצמת בעיקר למבזקי יח"צנות על פתיחתן של מסעדות חדשות וסגירתן של אלו שנפתחו לפני שנה, 20 שנים הן הישג מרשים. רפי אדר – קולנוען ופטרון אמיתי מן האסכולה הישנה – הוא איש עם תשוקה אמיתית לאוכל ולמשקה, לא משנה כמה כדורי ארנג'יני או גושי פרמזן רג'יאנו עברו תחת ידיו במהלך שנות עבודה יומיומית במסעדה. פוקצ'ה טבולה בשמן זית משובח, סרדינים כבושים או בקבוק יין טוב מרגשים אותו כמו בפעם הראשונה.
איטלקית אמיתית
בשנים האחרונות הפכה פרונטו לאחת האטרקציות הקולינריות הגדולות ביותר של ישראל ואחת מטובות מסעדותיה. תחת הנהגתו של השף הצעיר דיוויד פרנקל, מציגה פרונטו טור דה פורס של אוכל עילי מוקפד ומשובח עם כמה מנות שנחרתות בזכרון לימים ארוכים. החל בגרסתו העדכנית של פרנקל לויטלו טונטו הנצחי של המקום שהופך תחת ידיו ליצירה אימרפסיוניסטית של ממש, דרך הפסטות הקלאסיות שהוא מפרש בדרכו הסוערת- אל תחמיצו את קפלטי זנב השור, מנה אירוטית כמעט בטעמיה העזים, וכלה במנות הבשר והדגים הקינוחים המעולים ובראשם קולקציית הגלידות המיוחדות. המעבר לרחוב הרצל הפך את פרונטו ליקרה יותר, יוקרתית יותר אבל גם, בעיקר בזכות האוכל של פרנקל, סקסית וצעירה מתמיד

( 63 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • arian

    arian
    מעוצבת ומיוחדת|5 24.03.14
    המסעדה מאוד יפה חייכו אלינו כמכניסי אורחים מושלמים אהבתי
  • hanahani

    hanahani
    מיקום נהדר, אוכל מעולה.|5 17.06.13
    ויש להוסיף גם אווירה נעימה ושירות טוב וחייכני. נכון - לא זול , אבל יש תמורה - אוכל קצת אחר טעים מאוד ועשוי היטב, כל מנה מיוחדת ונשארת בזכרון. ומי שלא מעוניין להוציא הרבה כסף - אפשר בהחלט להנות מהמקום גם עם מנת פסטה טובה.
  • noams

    noams
    שירות מעולה, אוכל מוקפד|5 26.01.13
    מפות ושירות מוקפד ברמה אירופאית שמזמן לא נראתה בארץ מייצרים אוירה מצוינת. פרושוטו סן דניאל מצויין, קפלוטי זנב שור שהיו החלק החלש בארוחה (בשר הזנב במילוי היה יבש), פסטה שצידה האחד שחור והשני לבן עם קלמרי הברקה, לוקוס עם רביולי שרימפס מיוחד ומפתיע, טליוליני טרטופו בניחוח חזק של טרטופו עשויים היטב. בקינוחים גלידת חמאה חומה מצויינת שכמוה לא טעמתי, עוגת שוקולד חמה עשירה עם מסקרפונה וטיראמיסו שאכלתי טובים ממנו. יין סואבה יבש התאים בדיוק. סה"כ אוכל מוקפד ושירות מצויין מעבר למקובל.
  • מיכליש

    מיכליש
    שלמות...!!!!!!!!|5 26.12.12
    האיטלקיה הכי טובה בתל אביב..!!!!! דיויד פרנקל השף עושה קסמים....אין אוכל משובח כזה...
  • שש2309

    שש2309
    דייוויד - תעשה לי פסטה !!!|5 14.10.12
    רפי אדר ופרונטו כבר חישבו את קיצם לאחור כשהשילוב בין מיזגו הסוער של בעל הבית, תעלולי גבייה ביזריים בחשבון ("קופרטו"?) ואוכל בינוני במחירים עיליים הצליחו להבריח את רוב הסועדים. דווקא ההכרח להחליף מיקום למסעדה הציל אותה- רפי מצא את דיוויד פרנקל, שף צעיר מאוד ומוכשר במיוחד שלאט לאט הפך את פרונטו שוב למסעדה איטלקית עילית. המנות היו מעולות (סטייק קצבים על פולנטה הצטיין במיוחד), השירות אדיב ויעיל במיוחד, הקינוחים מפילים (אל תוותרו על גלידת חיטה), ותפריט היין מכיל מציאות קסומות.
  • pilppel

    pilppel
    פרונטו - בליסימו !!!|4 07.08.12
    היינו לפני 15 שנה(!!), תבינו לבד כמה נהננו אז. שמענו שעברו, שינו שף, מתחו פנים אז החלטנו לנסות. עברנו חוויה מתקנת. האוכל, אף שאינו נוסק לגבהים, טעים ומדוייק, מנות נדיבות, חומרים גלם מצויינים (עם כי אם אין בשוק סלק יום אחד- חצי תפריט נופל...), אוירה מצויינת, שירות ממש ממש בסדר - בקיצור, כל מה שנדרש ממסעדה. הביקור הבא לא יהיה בעוד 15 שנה.
  • shefam

    shefam
    נהדר|5 11.12.11
    ארוחה עסקית מוצלחת ביותר: אנטיפסטי שמעיד על כישרון רב, דג ים מופלא במעטפת נייר, ועוד לא דיברנו על השירות ועל המלצריות שהן החינניות והטובות בעיר. לא הייתי מהמכורים לפרונטו במקום הישן, אבל נראה לי שפה נפתח סיפור אהבה חדש...
  • chupale

    chupale
    טובה אבל|4 08.12.11
    פחות טובה ממה שהייתי מצפה ממסעדת שף ותיקה. הלחם ובמיוחד הפוקציה מאלפים . המנות העיקריות טובות וזהו. הטירהמיסו מדהימה. שירות מקצועי. לא זול בכלל. העיצוב במקום החדש מרשים
  • סגלגלה

    סגלגלה
    מומלץ ושוב מומלץ|5 30.08.11
    הארוחה היתה חוויה מעולה. חוויה, כי לא רק האוכל היה מצויין אלא השהות במסעדה בכלל: מנה ראשונה של קנלוני עם ביצת שליו היתה לתפארת- עדינה ויפה, ריזוטו סלק מעדן, פסטה נפוליטנה מאכזבת אבל הכוכב יינתן בכ"ז בגלל העיצוב המקסים של המסעדה, הסרט עם סופיה לורן שהוקרן על מסך ענק כל הערב, השירות המוקפד וציוץ הציפורים בשירותים הבוהקים מניקיון.בנוסף המחיר לא כזה יקר: 328 ש"ח לשתי עיקריות, מנה ראשונה, כוס יין, אפריטיף ושני קינוחים.
  • טאטי

    טאטי
    מאכזב|2 11.08.11
    יצא לנו לאכול בפרונטו פעמיים השבוע. חלק מהמנות עדיף שלא היו מוגשות כלל. בביקור הראשון רביולי גבינות הגיע מבושל כמעט לדרגת דייסה ומלווה רוטב עגבניות גס ורע. נו באמת... במנת הקרבונרה הפסטה בושל מעט יתר על המידה והרוטב היה מימי. בביקור השני הוזמנה מנת פסטה עם ראגו בקר וכבש שכבר הייתה כל כך גרועה שהוחזרה למטבח. בצד החיוב אפשר לציין את המנות הראשונות שהיו טובות. במיוחד אהבנו את הקלמרי בגריל. עסיסי ועשוי היטב אך לא משתלב עם היוגורט איתו הוגש. במנות העיקריות פילה בס הים היה טוב אבל יקר. המסקנה: מי שיזמין מנה יקרה, יקבל תמורה נאותה בפרונטו. פסטה כדאי מאד לחפש במקום אחר.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מאפיית לחמים רחוב החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים רחוב החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.7בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים וקישקרא עוד
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות