1 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת דגים 206

דגים 206 היא אחת ממסעדות הדגים הוותיקות והיציבות בתל אביב. התפאורה פשוטה ופונקציונלית, האלמנט העיצובי היחיד כמעט הוא אקווריום מרשים ויפהפה, עם דגי ים סוף ואצות שנעות בקצב הנשימה. האווירה נעימה ולא מחייבת, גם בזכות השירות המקצועי של הצוות הוותיק והאדיב. את המטבח הפתוח והמרשים מנהל השף איציק הראל והוא ממשיך להגיש תפריט צרפתי קלאסי וטוב המבוסס על דגים ופירות ים טריים שבטריים, בלי שום התחכמות ופירוטכניקה, עם רטבים כמו חמאה ביין אדום, חמאת לימון או דוגלרה. תוכלו להזמין מרק בויאבס עשיר וטעים, פרח קישוא ממולא סרטנים, שרימפס וצנוברים או טליאטאלה טרייה עם שרימפים שמנמנים, טבעות קלאמרי דקיקות ורוטב שמנת עדין. לאורך כל שעות הפעילות מוצעת עסקית משתלמת מאוד, הכוללת גם קינוחים מצוינים מתוצרת המקום. התפריט העסקי והחניה הנוחה הופכים את המקום לאטרקטיבי במיוחד דווקא בשעות הערב.

( 19 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • sssharon

    sssharon
    ממש נהננו|5 30.10.14
    באופן משמח המציאות נתנה נוקאוט לסטיגמות. אמנם המסעדה נראית קצת כמו מזללה של שנות ה 80 (סטייל 'מי ומי'), ואמנם היא ממוקמת מעל 'בשרים 206' שהיא בכלל מזכרת חיה משנות ה 70, אבל גילינו מקום עם אוכל מצויין מחומרים מעולים. רחוק מאוד מסצנת הפוזות. בנוסף, בעל בית חביב אמיתי, מלא כבוד-עצמי מהסוג הטוב ושבהתאם מכבד את הלקוחות. עושה חשק גדול לעוד.
  • danam_20

    danam_20
    יקר מדי|3 19.10.14
    אין מה לאמר, המנות היו טעימות ומוקפדות מאוד, כך גם העיצוב, הניקיון והשירות. א-ב-ל לגבות 110 ש"ח מינימום לארוחה "עסקית" (לא ברור מה "עסקי" בזה), כשלצד לא מעט מנות נדרשת תוספת של 12-15 ש"ח (למה?) - זה כבר גובל בגרידיות יתר. ועל כך ירדו 2 כוכבים.
  • avron

    avron
    206 מחמאות|5 24.09.14
    לא הגענו עם ציפיות גבוהות אבל יצאנו בחיוך בשחקים. קודם כל המקום מעוצב באיפוק ראוי לציון, מרווח מאד. השרות של מבוגרים אחראים מעולה ומאד ידידותי לסביבה. הוזמנו: מרק טרטור מגבינת עיזים בתוספת חומוסים,נתחי טונה אדומה,פילטים של פורל בתנור ושרימפס בטמפורה.לקינוח מוס שוקולד וסורבה לימונצ'לו ותפוח.הכל נשטף בחצי בקבוק ריזלינג מבית גמלא.על השולחן הושמו זיתים, מלפופונים במלח,לחם שיפון וחמאה. הנאה גדולה מהכל,הכל כלול. אוכל רחוק משעמום ומסטנדרטים מקובלים של דגיות קונצפט. המחירים סבירים בכל קני מידה ואם בכינו זה אולי בגלל הבצל. עד כה חזרנו לשם שלוש פעמים לפחות ועוד ידינו נטויה.
  • ILANBH20

    ILANBH20
    רע מאוד|1 12.09.14
    באנו. אכלנו. בכינו פעמיים- אחד על המחיר ושניים על האוכל המשעמם.............
  • dshenhav

    dshenhav
    מצויין|5 13.04.14
    אמנם לא נשארה טונה למנה עיקרית, אך המוסר שקיבלנו היה עשוי נפלא והירקות מתחת היו מעולים, וזאת לאחר שטעמנו את המנה הטרטר הטונה היחידה שעוד נשארה (כמנה ראשונה), ושהיתה טרטר הטונה הטוב שטעמנו מעולם. נחזור כשנוכל.
  • yanivli

    yanivli
    אין תוכו כברו|5 06.07.11
    המסעדה מבחוץ נראית כמו המזרחיות שעל אם הדרך. וכשנכנסים לחלל (הקטן) המודרני והקר, ובעיקר כשמכניסים את המנות לפה - עולם קסום. הלכנו על העיסקית. סלט דג מעושן מעולה, טונה צרובה מיוחדת, והשיאים: בס בגריל (המנה הטובה ביותר שאכלתי השנה) והמולים הכחולים ברוטב יין עדין מצוינים. הפעם גם הקינוחים שמרו על אותה רמה. הכל פלוס סן פלגרינו, כוסית קברנה של סגל ושני אספרסו 300 שקל (ללא טיפ)=שווה כל
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    יקר בלי הצדקה|3 09.03.09
    מסעדת דגים שנראית מפוארת ומגישה דגים ברמה טובה, אבל לא מצדיקה מחירים כל כך גבוהים (למשל, מנת ברבוניות בגודל סטנדרטי ב 128 ש'). קלמרי ממולא בפרשוטו למנה ראשונה נראה מבטיח אבל זכה לתגובה: "טעים, אבל לא ואו". דג בורי טעים. השירות מסביר פנים אבל איטי להחריד. בקיצור, היחס בין המחיר לתמורה מאוד לא מאוזן.
  • lfrdzn

    lfrdzn
    מסעדת דגים מעולה|5 07.02.09
    מסעדת דגים מעולה,ממש שווה להגיע למקום ולהנות מכול סוגי הדגים שנעשים בצורה הכי מדויקת לא אכלתי במסעדה כל כך טובה הרבה זמן
  • danaeiland

    danaeiland
    טרי וטעים|5 03.10.07
    עסקית יקרה אך משתלמת (למרות שהמוס שוקולד היה אכזבה)
  • uri_ravzin

    uri_ravzin
    טעים ונעים|4 20.06.07
    העסקית אפילו במחיר טוב. מומלץ תמיד. נ.ב. השירות בשעות אחר הצהריים המתות טעון שיפור.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


מסעדת מאנטה ריימסעדת מאנטה ריי מומלץ מפה9.1מאנטה ריי היא כבר מוסד של ממש אצלנו. היא כזו בזכות המיקום הנהדר ממש על שפת המים, והמבט אל ים כחול ונוף ישראלי כל כך של חוף טיפוסי: כיסאות פלסטיק צהובים, שמשיות קוקה קולה אדומות ושחקני מטקות כרסתניים. היא כזו גם בזכות תפריט ים תיכוני מוצלח של דגים ופירות ים ששומר בעקביות לאורך שנים על רמה טובה ויציבה. לפעמים קצת יותר טעים, לפעמים טיפה פחות, אבל תמיד מדובר בחוויה נעימה גם בזכות השמש המלטפת, הבירה הקרה והאופק הפתוח. הארוחה נפתחת במגש של מזטים טובים כמו בורי כבוש בבצל וסומאק, סרדינים כבושים נהדרים וחציל קלוי טבעי עם לבנה, שמגיעים עם לחם טורקי טרי וחם ולצידו מלח ים גס ושמן זית. במנות העיקריות פילה דניס בלימונים כבושים על מצע ניוקי ואספרגוס, סקלופס ושרימפס בויניגרט עגבניות וסיר ברזל כבד של פירות ים – אופציה נהדרת ללילה חורפי וזועף כשהגשם ניתך על חלונות המסעדה. במאנטה ריי יש גם ארוחות בוקר מצוינות ורומנטיות של ערימת פנקייקים, פרנץ' טוסט או פריטטה ואין מקום טוב ממנה לפתוח יום חופש עצל. כדאי להזמין מקום מראש כי בלתי אפשרי כמעט להשתחל לפה באופן ספונטני.קרא עוד
עוד מסעדות