1 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
צילום: אייל טואג, מפה.
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת קימל

אחת המסעדות הוותיקות והפופולריות ביותר בתל אביב. למעלה מ 15 שנים מגיש כאן השף שאול בן אדרת במקום המעוצב בפשטות ובנעימות, אוכל צרפתי כפרי-פרובנסיאלי. למסעדה הוותיקה חוג לא מבוטל של סועדים נאמנים, והיא מן הסנוניות הראשונות של האוכל בנווה צדק.
המנות הן בחלקן מעין פרשנות מקומית למטבח הצרפתי הקלאסי ובחלקן קלאסיות צרפתיות ממש.וכך אפשר למצוא בינהן פטה כבד אווז מפוטם (פואה גרא) המוגש בשמן זית ובלסמי, שרימפס בחמאת רוקפור ואגוזים, כבד אווז חם ברוטב פירות יער, רוסטביף לשון ברוטב עגבניות, קינמון והל, שאטו בריאן, זנב ביין אדום ועוד.

( 73 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • hilu23567

    hilu23567
    מחיר מאכזב|3 04.05.14
    הגענו עם כרטיס זוגי למסעדה שקיבלתי כמתנת יום הולדת מטעם מקום עבודתי ע"ס 200 ש"ח ונאלצנו להוסיף עוד 300!!! המחיר אכזב. בנוסף, המנות אמנם טעימות אך לא יוצאות מגדר הרגיל, אינן גדולות במיוחד ולא מצדיקות את המחיר.
  • Morrissey

    Morrissey
    שומרים על רמה גבוהה|4 03.09.13
    לא היינו כאן שנים, מאז ארוחת צהריים קסומה ביום שישי חורפי לפני כמה שנים. הפעם הגענו במסגרת מבצע ואני מודה שקצת חששתי כי בדרך כלל במסגרות האלה האוכל והשירות פחות טובים. אבל לא בקימל: מנות ראשונות מצוינות, עדינות ומרעננות (אם כי נדמה לי שיותר איטלקיות מצרפתיות), נתח קצבים משובח ופילה בקלה שזכה לשבחים בצד השני של השולחן. גם הקינוחים היו מצוינים, האווירה נעימה והשירות מקצועי כתמיד. המינוס היחיד היה צפיפות יתר, אבל בשורה התחתונה, מומלץ.
  • gadpol

    gadpol
    טוב בהחלט|4 24.12.11
    המסעדה מעוצבת יפה, אך קצת צפופה. השירות מהיר ואדיב. מרק הבצל שהזמנו כמנה ראשונה היה בינוני בטעמו, אך סלט הסלק שהוזמן ע"י אחת מאתנו היה מעולה. המנות העקריות היו סלמון - מעולה, קבבונים - טוב מאד. בתחום הקינוחים רם ברולה היה נפלא, אך עוגת גבינה לא היתה יותר מבינונית. בסך הכל טוב
  • nir_e

    nir_e
    (כמעט) כבר לא|3 02.10.11
    זה זמן רב שאני רואה את הדירוג של המסעדה הולך ויורד, ואתמול הבנתי למה. הייתי במסעדה בארוחת טעימות מאכזבת משהו. זה לא שלא היה חביב, אבל ממסעדה עם עבר מפואר ציפיתי ליותר השקעה במנות ובעיקר בחומרי הגלם שלא היו טריים. בנוסף, הריצות של המלצרים המסכנים ממקום למקום השרו אווירה מלחיצה והשולחנות הצפופים לא עזרו יותר מדי. מילה טובה על העיצוב של המקום, שאלמלא הוא אולי הייתי מסתפק בדירוג של 2 כוכבים...
  • yairgil

    yairgil
    טעים!|4 11.09.11
    זה הביקור הראשון במוסד הוותיק שנעלם קצת מעין הציבור וחזר לאחרונה עקב הפיכת השף לסוג של סלב קולינרי. אכלנו במסגרת דיל הטעימות שהביא למקום סועדים רבים וגם ביקורת לאו דווקא חיובית. בשורה התחתונה מאוד נהנינו מהאוכל, חלק מהמנות - בעיקר הצרפתיות-קלאסיות - מעולות ממש (סלט כפרי מושקע מהטובים שאכלנו, סלט סלק מתקתק ופריך, פטה כבד בריבת גזר, ריזוטו נהדר, נתח קצבים משובח, פירה מדהים עם גבינה מותכת). גיחות לכוון הים תיכוני (קבבונים בטחינה ועגבניות) והאסייתי (סשימי עם אטריות ופרגיות בקארי) פחות מוצלחות ולא משתלבות באופי הכללי. השרות נעים גם אם קורקטי וקצת "יעיל מדי" במהירות ההגשה. חוויה חיובית בסך הכל.
  • elad0000

    elad0000
    אנא קחו לתשומת ליבכם|3 30.04.11
    הדג מוסר (מנת היום) היה יבש. והשירותים במצב שלא מתאים למסעדה ברמתה - האם מעיד על רמת האכפתיות ?
  • viner_adi

    viner_adi
    אווירה כפרית ואוכל טעים|5 25.02.11
    ביקרנו היום ב"קימל", אכלנו את המנות מהעסקית של יום שישי , הריזוטו והפטה היו מעולים, כך גם העיקריות (נתח קצבים ו"ים יבשה" - מנה מדהימה לטעמנו. עם שתייה קלה 220 ש"ח. אהבנו את האווירה במסעדה, מוסיקה טובה ברקע, שירות אדיב ומהיר מאד.
  • l9901

    l9901
    מוסד תל אביבי !|5 18.02.11
    על הרבה דברים נאמר, הזמן יעשה את שלו.. וכאן הזמן הוא עד לאיתנות המוסד התל אביבי הותיק הזה שאינני בטוחה שיש עוד הרבה מסעדות המחזיקות בדגל ובכבוד כל כך הרבה שנים. שאול בן אדרת הוא איש מוכשר. ואני מעריצה של כל מה שהוא רוקח תחת ידיו. כל מה שאכלתי עד היום (והיו הרבה ביקורים במסעדה החמימה הזו) היה פשוט מעולה. לא זול! אבל באירועים חגיגיים בהחלט שווה. שאפו.
  • עמוסטפר

    עמוסטפר
    גן עדן של טעמים|5 18.12.10
    האוכל מעדן ומאוד מיוחד. האנטריקוט חלום. ופילה בזעפרן עם שרימפסים מיוחד מאוד. מנה ראשונה רביולי די סתמית. קינוח קרם בורלה בטעמים מאוד מיוחד וטעים. האווירה קצת צפופה לטעמי.
  • assifeli

    assifeli
    צריך לדעת מתי לבוא|5 09.02.10
    באנו לעסקית באמצע השבוע. לא הרגשנו את הצפיפות, אבל הבנו במה מדובר. המנות שניסינו: מרק סוגי פטריות לא היה לטעמי, אבל הריזוטו פטריות היה מצוין. ים-יבשה אכן מעולה וגם הפורל בשקדים. השרות היה מצוין.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת אמורה מיומסעדת אמורה מיו מומלץ מפה9.1כמו במין סרט טוב על המאפיה האיטלקית, יש במסעדת אמורה מיו תחושה של עסק משפחתי מתקתק ומשומן היטב שיש לו קשרים טובים עם הקוזה נוסטרה. יש רגעים בהם אתה ממש מחכה שיכנס מישהו עם טומיגאן וירסס. למזלנו הטוב זה כמובן לא קורה. אין כאן גנגסטרים, רק טראטוריה עממית עם מיטב להיטי פסטיבל סן רמו כפסקול ואיזה שמץ של ניחוחות זרים מאיטליה ומניו יורק, ותחושה של מסורת חזקה בתחום האוכל והמסעדנות. לא דבר נפוץ כשמדובר באוכל איטלקי בארצנו. המנות שמגישים באמורה מיו לא מחדשות ולא מתכוונות לחדש: מבחר מצומצם של סלטים ואנטיפסטי, פסטה מאיכות סבירה ומספר מנות בשריות. הפיצות היא מאבני היסוד של המקום הזה, שאותו הקימו בעלי פיצה פצה הסמוכה, והן דקות וטובות. מנות מומלצות במיוחד הן הסינטה הצרובה, ומנת פטוצ'יני ברוטב עגבניות ותרד שמזכירה כמה טעים לאכול סתם פסטה פשוטה וטובה ברוטב עגבניות טרי. הרמה הסולידית והאחידה נשמרת גם בקינוחים כמו מילפוי, פנקוטה וטירמיסו. יחד עם הצוות הזריז והמנוסה, ששולט במצב גם בערבים עמוסים, נוצר כאן שילוב מוצלח של עממיות וביתיות לצד מקצוענות, שמושך צעירים, זוגות ומשפחות שלמות לדורותיהן. המחירים הנוחקרא עוד
עוד מסעדות