מסעדת אפלוקה

 

מסעדת אפלוקה ביפו

אחת ממסעדות הדגים הוותיקות ששרדה על רצועת המסעדות שפעם שקקה חיים ברחוב קדם. כאן תמצאו את אחת התמורות הטובות ביותר לכסף שלכם כנראה בכל מסעדות הדגים של תל אביב-יפו. תחילה יעמיסו על שולחנכם סלטים מכל הסוגים, בלי לוותר על סלט ירקות, טבולי, חצילים, גזר ועוד דברים טובים שמתנגבים יפה עם פיתות חמות וממכרות מהטאבון. הדגים עשויים היטב ובדרך כלל המבחר הרב שכתוב בתפריט אכן זמין במטבח. למעוניינים יש גם בשר על האש כמובן. ציורי הקיר של דייגים בנמל יפו רק מוסיפים לאווירה הים-תיכונית ומי שלא מסתפק בציור ורוצה באמת לחוש את הים יכול לפסוע בתום הארוחה כמה צעדים בין בתי שכונת עג'מי ולהגיע אל החוף.

( 11 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • גרסיאס

    גרסיאס
    דיל משתלם וטעים|4 06.10.13
    הגענו לאפלוקה רגע לפני שהמקום התפקע מסועדים. לפני פילה הדניס הטעים שהזמנתי כמנה עיקרית, גדשו את השולחן אין ספור סלטים טובים וטריים ופיתות חמות ומיוחדות למראה. כל זה במחיר המצחיק של 69 ש"ח לאדם. בטוח אחזור, אבל לא בשבת בצהריים.
  • nachsht

    nachsht
    מסעדת דגים סבירה|4 15.01.11
    מסעדה גדולה, למרות העומס הרב - הכל תיקתק. מגוון גדול של סלטים- סבירים ולא יותר, דגים פשוטים וטובים, מחיר שווה לכל נפש והים ברקע- בהחלט אופציה טובה לארוחה משפחתית סבירה ולא יקרה
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    ארבע זה קצת יותר מדי|4 08.07.10
    אבל שלוש זה קצת נמוך מדי. משהו באמצע. נתחיל דווקא במחיר הזול להפליא. ארוחה לשניים של סלטים, פעמיים שתיה ושתי מנות דג גדולות ומשביעות עלתה לנו 156 שקלים, שזה בעינינו מחיר מציאה. הסלטים נעו על כל הסקאלה - בין מצויינים לסתמיים. אבל היו כל כך הרבה שהיה קל להתעלם מהסתמיים ולהתמקד בטובים. מהדגים לא נפלנו, אבל היו סבירים בהחלט. שירות טוב. הנוף המשקיף לים והבריזה שהגיעה איתו גם בצהרי יום לוהט מקרבים את הדירוג ל-4.
  • גוטה

    גוטה
    היה דווקא מצויין|5 03.05.09
    הסלטים היו טובים מאוד, החומוס - לא צבר, לא שמיר ולא פרס אלא חומוס טעים שהם עושים במקום. פיתות חמות מהטאבון ודג מוסר על הגריל בדיוק כמצופה. מחיר הוגן מאוד ואפילו זול באופן יחסי, יצאנו שבעים ומרוצים עם טעם טוב של קפה שחור בפה
  • joavs

    joavs
    לא כל דייג אוהב דגים|2 01.01.08
    לא אלאה אתכם בפרטים: יש ביפו חומוס צבר והוא מוגש באפלוקה. זה מספר הכל על המסעדה הזו. הסלטים היו בינוניים ומטה כשהדגש על למטה. דג מוסר הוא בסיס ים תיכוני לא רע אבל כנראה שגם אותו אפשר ליבש. הלימון לא עזר הרבה לשיפור מצבנו. הרבה הבטחות שלא קוימו יש באפלוקה. ממליץ לכם לחפש מקום טוב יותר לדג הים תיכוני הנכסף.
  • eichler

    eichler
    עוד מסעדת דגים סתמית|3 02.11.07
    סלטים עלובים וחסרי טעם , הדגים קצת יותר טובים. אז מי שמאוד רעב , אפשר. למי שמעוניין בקצת יותר , לחפש מקום אחר.
  • יסמיןא

    יסמיןא
    מסעדה חמודה|4 22.08.07
    הינו שני זוגות ואכלנו דגים והיו כאלה שאכלו שיפודי פרגיות האוכל בסדר גמור השרות אדיב וממש נחמדים שם סלטים שמוגשים בפתיח ממש בסדר ובכמויות כמו כן הפיתות טובות חמות ומתובלות בקיצר שילמנו 259 שקל ל4 איש ואכלנו טוב כולל שתיה לכל אחד פלוס קנקן מיץ לימון עם נענע
  • itsapir

    itsapir
    זול - ובצדק|3 22.01.06
    מסעדת הזקן והים הייתה עמוסה לעייפה אז הלכנו לאפלוקה ליד. הסלטים היו בינוניים ומטה. הדגים היו בסדר, גם הקפה והתה. השרות היה לא טוב. לפלאפלים מהמנות הראשונות חיכינו המון, מפיות לניגוב הידים לאחר הדגים רק ראינו איך מקבלים בשולחן אחר, בקלוות הבטיחו ולא קיימו, וחשבון של כ- 150 ש"ח לשתי מנות עיקריות ומנת סלטים נוספת אינו זול. מסקנה - לכו לזקן והים
  • aaod

    aaod
    מעולה|5 19.07.05
    מסעדת הדגים אחת הטובות בארץ- חובה לנסות- הכל טרי והאירוח מכל הלב
  • avi1

    avi1
    אוכל בינוני פלוס|4 25.11.04
    אבל המחיר והשירות מעולים,לא מי יודע מה מעוצב ,יותר למשפחות מאשר לזוג שמחפש אוירה רומנטית
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


מסעדת מאנטה ריימסעדת מאנטה ריי מומלץ מפה9.1מאנטה ריי היא כבר מוסד של ממש אצלנו. היא כזו בזכות המיקום הנהדר ממש על שפת המים, והמבט אל ים כחול ונוף ישראלי כל כך של חוף טיפוסי: כיסאות פלסטיק צהובים, שמשיות קוקה קולה אדומות ושחקני מטקות כרסתניים. היא כזו גם בזכות תפריט ים תיכוני מוצלח של דגים ופירות ים ששומר בעקביות לאורך שנים על רמה טובה ויציבה. לפעמים קצת יותר טעים, לפעמים טיפה פחות, אבל תמיד מדובר בחוויה נעימה גם בזכות השמש המלטפת, הבירה הקרה והאופק הפתוח. הארוחה נפתחת במגש של מזטים טובים כמו בורי כבוש בבצל וסומאק, סרדינים כבושים נהדרים וחציל קלוי טבעי עם לבנה, שמגיעים עם לחם טורקי טרי וחם ולצידו מלח ים גס ושמן זית. במנות העיקריות פילה דניס בלימונים כבושים על מצע ניוקי ואספרגוס, סקלופס ושרימפס בויניגרט עגבניות וסיר ברזל כבד של פירות ים – אופציה נהדרת ללילה חורפי וזועף כשהגשם ניתך על חלונות המסעדה. במאנטה ריי יש גם ארוחות בוקר מצוינות ורומנטיות של ערימת פנקייקים, פרנץ' טוסט או פריטטה ואין מקום טוב ממנה לפתוח יום חופש עצל. כדאי להזמין מקום מראש כי בלתי אפשרי כמעט להשתחל לפה באופן ספונטני.קרא עוד
עוד מסעדות