לישון
מתחם אירוח
ירוק ופורח
למשפחות
מטיילות
נופי הבשן
לאכול
אוכל כשר
ומגוון בשוק
הפשפשים
ביפו
קפה יפו
לבלות
סיור חווייתי
לכל המשפחה
במרכז
המבקרים




תנובה
לטייל
מסלול קצר
בנווה מדבר
עם מים קרים
צמחיה וחיות

נחל דוד

מסעדת אפלוקה

 

מסעדת אפלוקה ביפו

אחת ממסעדות הדגים הוותיקות ששרדה על רצועת המסעדות שפעם שקקה חיים ברחוב קדם. כאן תמצאו את אחת התמורות הטובות ביותר לכסף שלכם כנראה בכל...
( 11 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו

גרסיאס

גרסיאס
דיל משתלם וטעים|4 06.10.13
הגענו לאפלוקה רגע לפני שהמקום התפקע מסועדים. לפני פילה הדניס הטעים שהזמנתי כמנה עיקרית, גדשו את השולחן אין ספור סלטים טובים וטריים ופיתות חמות ומיוחדות למראה. כל זה במחיר המצחיק של 69 ש"ח לאדם. בטוח אחזור, אבל לא בשבת בצהריים.
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד
מסעדת מול יםמסעדת מול ים מומלץ מפה9.5מסעדת מול ים היא אולי מסעדת היוקרה היוקרתית ביותר בישראל, וזאת למרות שהיא מעוצבת בצורה בלתי נסבלת כמעט, שילוב בלתי אפשרי בין סטקייה של פעם למסעדת יוקרה מול הים שלא רואים בה את הים. אבל כל זה נשכח ונסלח כמגיעים לדבר עצמו, האוכל. השילוב המושלם של שף יצירתי שנותן לחומרי הגלם לדבר ושל בעל מסעדה שבא מאהבה אמיתית לדבר ומספק לו את הטוב ביותר. הזיווג בין הטיפול המינימליסטי והעדין של יורם ניצן ובין הדגים, פירות הים והיין המובחר ששלום מחרובסקי מייבא באופן אישי מפינות שונות ברחבי העולם הופכים את מול ים למסעדת הדגים ובעיקר פירות הים - שמרכיבים את רוב התפריט - הטובה בארץ. מקצוענות אמיתית מייצרת גם יציבות, ולא משנה מתי תגיעו לכאן, תמיד תזכו בארוחה מענגת: אויסטרים גדולים ובשרניים שמוגשים בפשטות עם שמץ לימון וחומץ בן יין, מנה שכל מי רוצה להבין את טעמו של הים או מדוע יצא לאויסטר שם של מעורר תאווה חייב לטעום; מרק הסרטנים המוקצף, לנגוסטין על "ריזוטו אסור" , הלובסטר בגריל, מנת טעימות הים או כל מנה אחרת, ותיקה או חדשה שתבחרו כאן הן מופת של מקצוענות, יצירתיות ובעיקר חומרי גלם מובחרים באמת. המחירים גבוהים מאקרא עוד


עוד מסעדות