פרטים נוספים

א, ב, ג, ד, ה, שישי, שבת 00:00-09:00
פתוח בשבת: כן
שמירת כשרות: לא כשר
חניה: נוחה
התאמה לנכים: גישה נוחה, אין שירותי נכים
ידידותי לילדים: מנות מתאימות, כסאות לילדים
אמצעי תשלום: אשראי, המחאות
אופציה צמחונית: יש
משלוחים: יש, בתשלום
( 29 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yaas

    yaas
    נקרא גם אבו ג'מאל פשוט וטעים|5 25.03.16
    אוכל טרי פשוט וטעים הקבב, הסינייה והפרגיות היו מצוינים הסלטים סתמיים..אבל הכל טרי מאד.נהנינו.
  • MotySahray

    MotySahray
    פשוט וטוב|4 12.03.16
    אוכל ערבי פשוט, טרי וטוב. החומוס הפתיע לטובה.
  • גוטי

    גוטי
    פשוט וטעים|5 21.08.15
    היינו עם שלושה ילדים קטנים - ישבנו בחצר, היה מאד נעים לכולנו, במיוחד לאור העובדה שיש מתקנים בחצר, כך שהילדים שיחקו ולנו היה גם קצת לעצמנו. האוכל היה טעים לכולנו ובמחיר הוגן. נהנו מאד - מומלץ!
  • דבורתבור

    דבורתבור
    אוכל טעים, שירות מצויין|5 03.03.14
    אני אוכל הרבה מאוד במסעדת הר תבור. האוכל טעים השירות מצויין והמחיר הוגן. המסעדה נמצאת במיקום מקסים, בתפריט תמצאו כל מה שאתם מצפים למצוא במסעדה מזרחית בקיצור מומלץ בחום
  • Seshtma

    Seshtma
    מתחת לממוצע ולמצופה|3 25.11.13
    קיבלתי המלצות לעבור דרך כפר כמה ולבקר במסעדת תבור. שירות רשלני, יחס ממש לא מתאים . סלטים מאוד סטנדרטי ולא מלהיב. מנת קובה מצויינת. סינייה אחת הגרועות שאכלתי ומושט מצוין. כנראה שלא נחזור על הטעות.
  • נירית1

    נירית1
    אוכל טוב שירות מצוין|4 05.11.11
    אוכל ערבי/מזרחי בסיסי וטוב. שירות מהיר אדיב ומחוייך. מחירים סבירים.אכלנו במקום פעמים רבות ותמיד יצאנו מרוצים
  • nisimbarda

    nisimbarda
    עוד מזרחית טובה על הדרך|4 13.07.11
    בשילוב של רעב ומיקום מתאים מצדיק בהחלט כניסה. סלטים טובים (מאד), בשרים סבירים, וכל השאר כרגיל. טעים טרי ואדיב.
  • yoavbp

    yoavbp
    מזרחית טובה|4 11.09.10
    סה"כ מסעדה מזרחית טובה עם מחירים סבירים. מג'דרה מעולה, מנות נדיבות ושירות מצוין. בונוס- פינת משחקים קטנה מחוץ למסעדה, מה שמאפשר למבוגרים לשבת קצת בנחת ולסיים את ארוחתם לאחר שהילדים סיימו לאכול ולאבד את הסבלנות
  • פרומה

    פרומה
    ארוחה טובה על הדרך|5 29.05.10
    סלטים טריים מאד מוגשים בנדיבות מנות בשר על האש עשויות טוב. שרות אדיב וזריז. זו לא מסעדה לבילוי ערב זו מסעדה לארוחה באיכות טובה ומחירים שפןיים על הדרך עם שירותים נקיים ומסודרים.
  • shakedidnn

    shakedidnn
    הפתעה טובה|4 24.04.10
    היינו רעבים, המתדלק בתחנה הצמודה המליץ מאוד על המסעדה. החלטנו לקחת סיכון וטוב שכך. האוכל היה מצויין, סלטים וחומוס טריים וטעימים, שיפודים טובים, שרות מעולה, מחיר שפוי ביותר. שווה לעצור
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד
מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד


מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד
מסעדת אל תנורמסעדת אל תנור מומלץ מפה8.7מסעדת "אל תנור" בנצרת עילית צמודה למסורת המטבח הערבי. מטבח בשרי, ערבי, נפלא בפשטותו ועשיר בטעמיו, המעלה אל השולחן ירקות ועשבים מקומיים עונתיים, לא מהונדסים או מועתקים - התגלמות כל מה שהוא אוכל ביתי אמיתי. במסעדת "אל-תנור" מגישים מבחר של סלטים: חצילים, עגבניות, קישואים ועשבים כמו עולש, חוביזה או ג'רג'יר. כמו כן מוגשים ממולאים למיניהם, ביניהם – עלי הגפן הנפלאים, תבשילי בשר כמו הקבב המתובל היטב, או מנת כתף הטלה המשובחת והמומלצת בחום. לסיום מוגשים קינוחים מסורתיים כמו הכנאפה. הקרבה המשפחתית למסעדת אל-באבור המהוללת מאום אל פאחם מורגשת היטב בתפריט ובביצועו המדויק. המסעדה גדולה ומרווחת, מעוצבת בסגנון מסורתי אותנטי. המסעדה היא בשרית אבל יש מנות גם לצמחונים. המסעדה פתוחה כל השבוע בין השעות 08:00-22:00, תפריט עסקי מוגש מדי יום, כמו גם הצעות למנות ילדים, ויש גם תפריט מיוחד לקבוצות. "אל תנור" היא תחנת חובה בצפון עבור כל מי שרוצה לחוות מטבח ערבי טוב.קרא עוד