קפה נמרוד

קפה נמרוד הוקם ב-2007 ונקרא על שמו של נמרוד שגב ז"ל, אחיו של אהוד וחבר של דוד בעלי המקום, שנהרג במלחמת לבנון השנייה. המקום הוקם בהשראה גלילית שמורגשת בתפריט ובמידע שיש בו אודות אתרים ומוקדי תרבות ובילוי גליליים כמו גם מוצרים מחוות התבלינים של שירי חבקין בראש פינה. תושבי הגליל העליון זוכים פה ל-10% הנחה קבועה. במקום תוכלו לאכול ארוחות בוקר המוגשות לאורך כל היום, פסטות, כריכים וטוסטים, סלטים ומנות עיקריות כמו מוסקה, סטייק אנטריקוט, קבבוני טלה, פיצה וקינוחים. כשקריר בחוץ, בקפה נמרוד מחלקים לסועדים שאלים צבעוניים.

( 25 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • נדבעדן

    נדבעדן
    מומלץ מאוד|5 03.11.18
    אכלנו ארוחת בוקר כפרית. מנות טעימות, טריות ונדיבות. מלצרים אדיבים ונחמדים למרות שמדובר ביום שישי בבוקר שעמוס מאוד.
  • רוט

    רוט
    רק אם אתם בסביבה|3 29.07.15
    אוכל סביר - סלטים, פסטות, אפשרויות טבעוניות. ההמבורגר הטבעוני היה טעים וגם הסלט. שירות משתדל למרות העומס. היין (שרדונה) היה בלתי ניתן לשתיה. בסך הכל - מקום סביר לאכול אם אתם בסביבה.
  • dalitdo

    dalitdo
    ארוחה נחמדה בחופשה|5 06.04.15
    הגענו בחופשת הפסח, הושיבו אותנו לבקשתינו במקום שטוף שמש אביבית עם מבט לים.השירות מהיר ומקצועי. כל מה שהזמנו היה טעים. פלאפל הפטריות היה מעדן...מחירים סבירים ואווירה כייפית.
  • Itamarkr

    Itamarkr
    ארוחת בוקר מפנקת|4 27.08.14
    היינו אשתי ואני היום, רביעי בבוקר. המקום היה מלא אך לא שכמו ביום שישי לא היה בעיה לקבל שולחן. הזמנו ארוחת בוקר זוגית. אני מאד נהניתי הן מהמגוון של המזטים, הפינוקים והסלטים והן מהשירות האדיב רחב הלב. אשתי, היותר אנינת טעם ממני, פחות נהנתה ומבחינתה הארוחה היתה סטנדרטית. שכלול של שנינו נותן דירוג של 4 מ 5. והמלצתי - אם אתם בעניין של ארוחת בוקר ישראלית קלאסית זה המקום, אם אתם רוצים מנות יותר מקוריות לכו למלון עדן או לריפובליקה האיטלקית. cheers!!
  • avital167

    avital167
    ארוחת בוקר נהדרת|4 15.01.14
    באתי בלי הרבה ציפיות והופתעתי לטובה . ארוחת בוקר מושקעת מפתיעה בהגשה מגוונת וטעימה . שרות מהיר ואדיב . סוף סוף קבלנו תמורה בעד המחיר
  • gisack

    gisack
    בית קפה בנמל תל אביב|3 11.09.13
    סלט נתחי עוף והשקשוקה היוטעימים, הלחמים היו טעימים. השירות נהדר, המלצרים מסבירי פנים ויודעים את מלאכתם למרות העומס הרב כל דבר שביקשנו נענינו מייד
  • rabany

    rabany
    טוב באמצע|4 13.07.13
    הגחנו לארוחת ערב לאחר אירוע קבלת שבת של בית תפילה ישראלי. למרות העומס וההמולה, הצוות מתקתק. ארוחה נעימה מאוד במחיר אפשרי.
  • lnira

    lnira
    המנות העיקריות טעימות, אך...|4 10.07.13
    סלט נתחי עוף והשקשוקה היו נהדרים, גם הלחמים היו חמים וטעימים. במנת הילדים השניצל שרוף וקשה. שאר מנות הילדים בסדר גמור. רגילות. למיץ התפוזים היה טעם מוזר, וגם החמאה לא ברורה. כנראה גליליות.... השירות נהדר, המלצרים נהדרים למרות העומס הרב. כל דבר שביקשנו קיבלנו מייד.
  • ilaneden

    ilaneden
    ארוחת בוקר נחמדה|4 10.05.13
    שרות טוב וידידותי, אפילו בבוקר שישי עמוס במיוחד. ארוחת הבוקר טובה אבל חסרת יחוד, לחמים קצת יותר מושקעים היו משפרים את המצב. בסה"כ אופציה טובה בנמל.
  • l9901

    l9901
    מעל המצופה|5 21.03.12
    באזורי תיירות הציפיות שלנו יורדות.. כאילו נאמר לנו מראש - תסתפקו בבקשה רק בנוף.. אבל הפעם החוויה היתה דווקא מפתיעה לטובה. ארוחת הבוקר הייתה טרייה, רעננה, טעימה ומגוונת. שירות מהיר וקשוב. גם סיפורו של המקום מרגש. נחזור בהקדם.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד