נושאים חמים: מבצעים לפסח 2017
 

חומוס גלילי ואוכל דרוזי

חומוס בלדי גלילי, ביתי ומצוין, המוגש במנות גדולות ונדיבות, עם המון שמן זית משובח. מלבד החומוס יש מאכלים דרוזיים אותנטיים שמכינה אשתו של הבעלים, סולימאן טריף. מומלצים גם הזיתים הביתיים.

( 5 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • harelr

    harelr
    מעולה למשפחות|4 08.06.11
    סאלימן איש מקסים אירח אותנו בנדיבות רבה. משפחה גדולה היינו.... אוכל פשוט מגוון וטרי, חומוס מעולה, סלטים בשפע, מקום נחמד ומרווח בחצר ו... מחיר כלכך שפוי שכל החוייה השאירה טעם של לחזור לשם.
  • ymhaim1

    ymhaim1
    טעים נעים ובמחיר מעולה|4 04.05.09
    מסעדה נפלאה על הדרך לצפון או לדרום, אוכל מצויין ומגוון, טעים, נקי, ובמחירים מעולים.
  • shabtay12

    shabtay12
    מצויין|4 01.09.08
    הגענו מישפחה עם ילדים חברתי גלית המליצה ואכן מקום חביב מאוד
  • chupale

    chupale
    טעים , נקי וללא יומרות|4 20.10.05
    מקום חביב . כל המנות שהזמנו היו נדיבות , טריות וטעימות ביותר . שירות מצויין ובעל הבית מאיר פנים ולסיום גם הנזק היה יותר מסביר . בסה"כ אופציה מומלצת למי שבאיזור
  • maya_a

    maya_a
    מומלץ בחום|4 14.08.05
    לכל הנופלים במלכודות נימר ויונס, מומלץ לסטות לעבר מרר ולהכנס לאל-ראזי. מטבח דרוזי טעים, חומוס משובח ובעלי בית מאירי פנים.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרהמסעדת סלע הנוטרים שקיף למניטרה מומלץ מפה9.3האוכל הגלילי הנפלא שמבשלת נג'את מרעב הוא רק תירוץ כדי לבוא בצל קורתה של המשפחה המקסימה הזאת, לשוחח, לשמוע סיפורים ולנשום עמוק את הנופים והאוויר של הגליל. נג'את ויוסף מרעב, שניהם מורים במקצועם, מארחים ומבשלים ישר מהלב, מאכלים מקומיים בפרשנות אישית ועם סודות שנג'את תמיד שמחה לחלוק: מרק פריקה סמיך בעל טעם מעושן עדין, עשוי על בסיס ציר כבש וחיטה ירוקה קלויה; עלי גפן זעירים ממולאים; במיה במיץ עגבניות; מנסף – אורז מבושל עם בשר כבש ועגל טחון ומעליו נתחי עוף או כבש, צנוברים ושקדים; וכמובן שפע מעדנים מעשבי בר מקומיים, פרי ליקוטו של יוסף: חובזה, עולש בר, עכוב, שומר בר המבושל עם עדשים, פטאייר ממולא בחמציץ, פלפל ובצל ועוד. אחרי הארוחה מומלץ גם להזמין טיול קצר בסביבה הקרובה: בכפר, במטע הזיתים העתיק של המשפחה, למעלה ממאתיים שנים גילו, או אל סלע המתנשא מול נופי בקעת בית הכרם, שם נהגו הנוטרים לארוב על סוסיהם לגנבי הזיתים. כדאי מאוד להצטרף ליוסף לשעה של שלווה מבושמת בריח מרווה ופיגם. מי שמתקשה להיפרד, יכול ללון בצימרים שבנה יוסף, ולהתעורר לחליטת צמחים מעשה ידי נג'את לצד ריבת תאנים תוצרת קרא עוד
מסעדת דיאנאמסעדת דיאנא מומלץ מפה9דוחול ספדי הוא אחד השפים הטובים בארץ. נקודה.הוא נותן לחומרים מקומיים טיפול מינימליסטי ועדין שמבליט את טעמם הטבעי. מנות כמו סלט באבא גנוש אביבי עם שקדים ירוקים ועגבניות בלאדי, לבנה נפלאה שדוחול מגבן עם ענפים של זעתר בר, חציל טבעי קלוי על האש שמגיע חם וטובל בשמן זית עדין ושום, או בטטה ממעוסה פשוטה וגאונית עם טבעות קטנות של בצל ירוק ופלפל חריף. את קבב הטלה שדוחול מכין בעצמו והפך לסמל המסחרי של המסעדה, קוצצים בסכין אימתנית מול עיני הסועדים וצולים על הגריל הגדול למידה מושלמת של רכות ועסיסיות. מהגריל מגיעות גם צלעות דקות וורדרדות עם טעם משכר של טלה בלאדי ויש גם תבשילים מתחלפים לפי העונה והשוק, כמו טחול ממולא, טלה בפול ירוק או קדירה של כבש וירקות, לצד מנות מתוחכמות הרבה יותר. אחרי כמה שנים במהלכן פתח דוחול את דיאנא החדשה בשכונת אל מוטראן, נסגרה ב-2014 דיאנא החדשה ודוחול חזר לכור מחצבתו ברחוב פאולוס השישי. לפחות עבורנו, שאהבנו הרבה יותר את המקום הישן, אלו הן בשורות טובות. האוכל נשאר נפלא כשהיה. תמצאו כאן את הקבבים, הצלעות והסלטים הוותיקים והנהדרים ולצידם את המנות החדשות שרקח קרא עוד


מסעדת תשריןמסעדת תשרין מומלץ מפה8.5בלב לבה של נצרת, בתוך בניין אבן עתיק ואותנטי מהמאה ה-19 ששימש בעבר כבית מגורים, ממוקמת מסעדת "תשרין". קרבתה לעיר העתיקה, לכנסיית הבשורה ולשאר האטרקציות התיירותיות באיזור, הופכת את המקום ליעד מבוקש מאוד על ידי תיירים ומקומיים שכבר מכירים אותו מקרוב. "תשרין" היא מסעדת פיוז'ן המשלבת בין אוכל ערבי גלילי, למנות עדכניות פרי יצירתם של השפים של המסעדה. יש לציין כי חלק גדול מהמנות המוגשות במקום נאפות בטאבון שנמצא בכניסה למסעדה, המעניק למנות טעם ייחודי. תפריט המסעדה מציע בעיקר מנות ים-תיכוניות של בשרים ופירות-ים, כאשר חלקן ייחודיות למקום דוגמת סלט "שנקליש" - הכולל גבינת שנקליש עגבניות נענע ובצל, "מוחמר" - מנת פרגיות עם בצל, סומק וצנוברים על פיתה מסורתית הנאפית בטאבון המקומי ומנה מיוחדת של נתחי עוף בקפה, רוטב שזיפים ופירות יבשים. נוסף על כך, התפריט העשיר כולל פסטות ופיצות, בשרים טריים ואיכותיים, מנות עונתיות עונתיות נוספות ומנות צמחוניות. גם היצע הקינוחים רחב ומגוון, וכולל מנות אחרונות ייחודיות למטבח כמו חלוות אלג'בן וכנאפה בטאבון. ניתן לחגוג במקום אירועים חברתיים ומשפחתיים של עד 6קרא עוד
עוד מסעדות