בנדיקט - שדרות רוטשילד

מסעדה נוספת במועדון ארוחות הבוקר מרחוב בן יהודה בתל אביב. גם פה הנחת היסוד היא שאף פעם לא מאוחר לארוחת בוקר. פנקייק, בריוש, אומלט, גרנולה קפה טוב וכמובן אגז בנדיקט, כולם מוגשים כאן, ונותנים התחלה או תפנית חיובית ליום, תלוי מתי הוא מתחיל.

( 31 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ocp

    ocp
    מגוון וטעים|4 12.05.15
    אוכל טעים, מגוון גדול של ארוחות בוקר, רכיבים איכותים בביצוע טוב ולא מאוד יקר. שירות טוב. מאפשרים ישיבה בחוץ גם ללא מעשנים, בהפרדה טובה מהמעשנים (לצערי זה לא מובן מאליו בכל מקום). לצמחונים המגוון די מצומצם, גם אם יש ארוחת בוקר טבעונית (שהייתה נחמדה אבל לא ברמה של היתר) רוב המנות המעניינות מבוססות בצורה כזו או אחרת על בשר או דגים.
  • yanivli

    yanivli
    ללא יומרות|3 05.05.15
    באנו לצהריים רק כדי לסעוד. מסעדה ללא ייחוד וללא יומרות לאנשים הבאים לסעוד או לעשות ביזנס ולסעוד. חבל שהיא רועשת - אבל בזה אפשר להאשים רק את המיקום (ושעת הארוחה). ההאם סטייק היה טוב וה- benedict morning כמו בכל מקום. נבוא בערב.
  • mashyash

    mashyash
    מאכזב |3 15.10.14
    המסעדה מלאה באנשים - אין תחרות למיקום . השירות היה איטי , המנות היו טעימות אם כי התוספות לארוחת הבוקר היו מזעריות ובתום המתנה של 20 דקות קיבלנו פנקייק אחר ממה שהזמנו.ללא בקשה מיוחדת מאיתנו - זוכינו על מנה זו. המחירים יקרים . overrated .
  • hilu23567

    hilu23567
    כל ארוחה בהרבה צבע וכסף גם|4 08.05.14
    מגוון ארוחות הבוקר מאוד ייחודי - כך שבמובן הזה אין לה כמעט תחרות! מרכיבי המנות היו בסינכרון מושלם לחיך. ארוחת הבוקר הסטנדרטית שחברתי הזמינה איכזבה והגיעה במינון כמותי מצומצם ואנמי מעט. המחיר יקר מאוד. האווירה נעימה, מזמינה וצעירה. השירות טוב.
  • sasmic

    sasmic
    לא רק לבוקר|3 15.03.13
    מבחר לא קטן של מנות ייחודיות ושנראות מעניינות. אנחנו הלכנו על מנות סטנדרטיות של שקשוקה פטה וחצילים וסלט, שהיו מוצלחות. השירות אדיב אם כי קצת איטי אבל סה"כ לא רע.
  • omha

    omha
    נפלא! רק חבל...|4 21.12.12
    יום שישי, גשום, חיכינו המון זמן למקום (אי אפשר להזמין מקום בסוף השבוע) כמעט התייאשנו אך בסוף התיישבנו. על הבר. הצוות על הבר היה מקצוען, אדיב וחביב. הזמנו אגז בנדיקט מיקס ורויאל. ההגשה מעוררת תאבון והמנות מצויינות! בכלל המסעדה מעוצבת נעים והכל נראה מושלם עד שנכנסים לשירותים. למה להפסיק להשקיע שם? לחצן הניאגרה שבור וכתוב "לחץ" עם חץ בכתב יד על כפתור שבור. בכלל המראה לא אסתטי ולא נקי. ממש חבל!
  • tomiko

    tomiko
    סביר|4 08.08.12
    המקום יפה, התפריט עשיר האוכל טעים השירות איטי והמחיר יקר. אין חניה
  • avron

    avron
    למה בעצם לא מומלץ מפה?|5 13.05.12
    מוזר מאד שסניף בן יהודה מומלץ וסניף שד' רוטשילד לא. אין כל שוני ביניהם לא בתפריט ולא בשרות. אנו הזמנו אגז בנדיקט עם בייקון ובוקר בלקני שכלל שבלול בצק עלים ממולא כמובן גבינה בולגרית בתוספת ביצה קשה וסלט ירקות. שתינו מיץ גזר מוגדל ואייס קפה. בנוסף הוזמן קפוצ'ינו וסודה. נהננו מאד מארוחת הבוקר המאוחרת (12) ומשרות יעיל גם אם לא מאד סימפטי. התענוג עלה כ 130 ש"ח. לא ממש זול אבל לא בשמיים. החניה זה כבר סיפור קשה ומדכא.
  • yuvalkomba

    yuvalkomba
    בוקר טוב|4 16.03.12
    מסעדת ארוחת הבוקר לא מאכזבת. הלכנו על קרוק מדאם שהיה מעולה, ארוחת בוקר אנגלית טובה מאוד ושקשוקה צ'וריסוס שהייתה החלשה מבין המנות. השירות לא רע, למרות שמידי פעם צריך לחפש את המלצר בנרות.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    לא רק|4 29.02.12
    ארוחות בוקר אבל בעיקר. בערב גשום וסוער נכנסנו למקום. הפרנץ טוסט, נהדר וככה גם מגדל הפנקייקים שנעלמו כלא היו.טעים אך לא גורמה. המקום נעים והאוכל לא רע, עוד כוכב ייצטרף לאחר(אם בכלל) שיארגנו את השירותים לקצת יותר ראויים.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד