חומוס פאדי

מומלץ מפה
8.4
סוג: חומוס
 

חומוס של שף צרפתי

פאדי הוא איש נעים הליכות ועתיר זכויות בנוף הקולינריה החיפאית. לפני שפתח את החומוסיה הקטנה, הנקייה והנעימה שלו שימש כשף במסעדת ה'פיין קלאב' היוקרתית ביער בית אורן הסמוכה. עכשיו הוא כאן ולמרות שהוא מודה שהוא קצת מתגעגע ל'אקשן' של המטבח הגדול ההוא הרי ש ניכר בו שבדיוק כמו שאומר האיש בפרסומת, את החומוס שלו הוא עושה באהבה.

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • leornevo

    leornevo
    באתי בגלל הסוכן ביטוח ואחזור ב|4 03.12.15
    אז כמו שאומר הפתיח באתי למקום בזכות סוכן הביטוח שלי שהוא לקוח קבוע, בחרתי משוואשה בהמלצתו ובהמלצת שוש ואחזור בזכות הטעם והשירות, המנה הגיעה עם חמוצים והייתה מתובלת וטעימה ןאיתה הזמנו סלט קצוץ דק, הפיתות חוממו לבקשתי והיוו השלמה למנה הטעימה, לסיום הגיעה קפה והמחיר עממי ושווה את הארוחה, אין ספק שאחזור לשם בביקור הבא בסביבה, לצלם את המנה ולנסות גפ מנות אחרות - שוש תודה
  • savyon

    savyon
    מקום מצוחצח ונעים.שירות מצויין|4 06.08.09
    מביקורים חוזרים במקום עולה כי הרמה, לשמחתי הרבה, נשמרת בקפדנות. כל סקירת המערכת נכונה. המקום והאיש נעימים מאוד. המקום נראה הרבה יותר מסעדה מאשר חומוסיה. אנשים נכנסים ויוצאים ורובם מכירים את הבעלים, מקבלים את המנות הרגילות שלהם וממשיכים בדרכם. משאוושה מצויינת ותיבולה טוב מאוד. חומוס עם שבבי גרגרי חומוס ואינו מהסוג המשחתי המוחלט והוא טעים אך קריר. ציפיתי לחומוס חמים יותר. יש גם חומוס עם בשר. סלט ירקות נחתך עם קבלת ההזמנה והוא מצויין. המקום נעים מאוד לישיבה, המזגן מקרר החלל לטמפרטורה נעימה. מקום טוב מאוד ומתקתק בצורה יעילה.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
חומוס אבו מרון חיפהחומוס אבו מרון חיפה מומלץ מפה8.8כשמדברים על מעצמות חומוס, כולם זוכרים את עכו, ירושלים, נצרת ויפו ונוטים לשכוח שגם לחיפה יש מה להגיד בנושא. וזה חבל. מבין החומוסיות החיפאיות הנהדרות, הטובה ביותר לטעמנו היא אבו מרון. מרון, בנו של עוקלי ,המייסד שעדיין מגיע לכאן לפנות בוקר ומבשל את החומוס כבר 20 שנה, היה טכנאי צלחות לווין בארצות הברית אבל חזר והוא ממשיך את המסורת. וכשאוכלים את החומוס העדין שלו, מבינים למה חומוס הוא אוכל של בוקר, קליל, מתיישב בבטן בעדינות, כזה שמאפשר להמשיך אחריו את היום בלי תחושת הכובד המוכרת. החומוסייה של אבו מרון היא חומוסיית פועלים אמיתית שסוחרים מהשכונה, מוסכניקים ואורחים מזדמנים פותחים בה את הבוקר. בחוץ חנויות קטנות של פשפשים וענתיקות המציגות את מרכולתן על המדרכה, וקולו של המואזין מן המסגד שמעל מרעיד את הצלחות על השולחנות, מבלי שמישהו מן הסועדים, ערבים כיהודים, יפסיק לרגע את הניגוב. הפול מצוין, אבל את המשאוושה, אחת הטובות ביותר שטעמנו, פשוט אסור לפספס. רכה, חלקה, עם טחינה עדינה, גרגרים קטנים וזהובים של חומוס בלאדי ושמן זית טוב.קרא עוד


עוד מסעדות