מסעדת קפה איטליה - בראסרי באיטלקית

האחים ירזין עומדים מאחורי לא מעט מסעדות מצליחות, מעד העצם הוותיקה ועד מוזס האופנתית. קפה איטליה, המסעדה האיטלקית שהם, היא אולם גדול מעוצב בפשטות כובשת, עם שולחן אנטיפסטי עמוס כל טוב ועם מטבח פתוח עליו מנצח ארי ירזין עצמו. האווירה רוחשת חיים, יותר עממית מאלגנטית.
כזה הוא גם האוכל. איטלקי קלאסי. כולל מנות יומיות מתחלפות כמיטב המסורת. פסטות שונות כולל ניוקי . סלטים רעננים, מנות הבשר ועוד. המנות גדולות. אבל, וזה אבל גדול, יותר משיש כאן פשטות מנצחת וקלאסיקות מבוצעות היטב, יש כאן הרגשה של בינוניות ואוכל נטול השראה. שום דבר לא ממש מצוין או מלהיב, להוציא הקינוחים הטובים - כמו הטירמיסו ומנה של פירות יער טריים ועסיסיים מונחים על קציפת מסקרפונה.

( 37 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • luly

    luly
    תענוג...תנוג..תענוג|5 05.06.15
    חגננו יום הולדת, הגנו למקום נעים ומעוצב בטוב טעם. כל המנות שהזמנו היו ערבות לחיך..נהננו מכל ביס. אבל מבחינתנו גולת הכותרת היתה השירות שלא פוגשים כל יום בארצנו הקטנטונת. חוויית שירות מקצועית, נעימה, אדיבה, מתוזמנת היטב. כל הכבוד!!! מומלץ בחום אנחנו נגיע שוב...זה בטוח!!!
  • חיפושתמידי

    חיפושתמידי
    מתכון ידוע מראש|4 14.10.14
    אוכל איטלקי לא ממריא אבל טעים מנות עיקריות לא גדולות קינוחים נדיבים.נחמד.
  • sigsag

    sigsag
    אווירה מצוינת וטעמים מאיטליה|4 19.08.14
    בילינו אתמול חמש חברות במסעדה שהייתה אמנם מלאה אבל חיכה לנו שולחן פינתי, קצת רועש אבל נחמד. האווירה במקום נעימה, השרות היה חביב ומקצועי. המנות חלקן ממש טובות וחלקן פחות. אין רמה אחידה. לדוגמה מנת השף היומית הייתה מצוינת: סלט פטריות חם, אבל הספגטי (אין לי מושג איך קראו לו) הירקות היו טעימים אבל אין קשר לשילוב עם הספגטי. למה אין רביולי למה? המנות האחרונות היו מצוינות: טירמיסו, מוס שוקולד ופולנטה לימון ושקדים. לכו על זה!
  • guyeran

    guyeran
    כבוד איטלקי|5 16.10.13
    מסעדה איטלקית טובה עם כבוד ל"נטול גלוטן", זה, כבוד! ריגטוני רוזה והאם, פטוצ’יני תרד עם גורגונזולה, ואיזו חגיגה אחרת עם פטריות היו מצויינות! אילו רק היו מגישים גם לזניה נטולה - זה כבר היה veramente perfetto!
  • tomika

    tomika
    Nothing to write home about|3 01.04.13
    הגענו ביום שישי. המסעדה מאוד גדולה ומלאה לקוחות. נאלצנו להמתין למרות שהזמנו בגדר הסביר. בסך הכל היה בסדר. מנות ראשונות טריוויאליות וחביבות וכך גם מנות הפסטה, העיקריות והאחרונות. הולכים על בטוח. לדעתי יקר מדי וחסר אווירה. השרות היה טוב ומקצועי. אין פה שום WOW, שום ריגוש או חוויה. יש כאלה שזה יספק אותם וזה בסדר. אנחנו נעדיף לחפש ריגושים במקומות אחרים.
  • dafnag

    dafnag
    פסטה ללא גלוטן מצוינת|4 22.02.13
    הרמה קצת ירדה מביקור קודם ב-2009. התלהבנו מריבוי האפשרויות ללא גלוטן ומפסטה פטריות ללא גלוטן- מעולה. בסדר: שרימפס בזוקיני. בינוני- טליאטלה דל מנזו. בעבר, מעולה: שרימפס בכרובית ותבלינים, מבחר פטריות באלי אולי צ'ילי, אפרסק במסקרפונה. טוב: פטוצ'יני אספרגוס, בורי בעגבניות וצלפים. כסאות איטלקיים אותנטיים.
  • פאשה

    פאשה
    איטלקיה כמו שאני אוהב|5 29.01.13
    ביקרנו 2 זוגות במסעדה, האוכל מצויין, השירות נהדר והתמחור הגיוני. אכלנו 4 מנות ראשונות מעולות (כדורי מוצרלה במילוי גבינה חובה), 4 מנות עיקריות (פטוצ'יני תרד וגורגונזולה מומלץ ביותר), בקבוק יין ו - 2 קינוחים. שילמנו בערך 800 כולל שירות. עוד משהו חשוב זה האפשרות לקבל את הפסטות בגרסה ללא גלוטן מה שמאפשר לחולי צליאק לשבת במסעדה ולהינות.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    מהומה על לא מאומה|3 20.07.12
    הרבה רעש ובלגן בקפה איטליה ביום ששי בצהריים. למעט מנת פסטה אחת, ברוטב רוזה והאם, שאר המנות היו סטנדרטיות פלוס מינוס, לא מעניינות ולא טעימות במיוחד. השירות היה איטי להחריד ולווה בהרבה התנצלויות על כך.המחיר די יקר יחסית לתמורה. בסך הכל לא רואים סיבה מיוחדת להמליץ או לחזור.
  • GULZOHAR

    GULZOHAR
    פשוט מצויין|5 01.07.12
    ה אווירה ״איטלקית״ והומה בנעימות. המלצרים קשובים והאוכל מגיע טרי, בנדיבות ועשוי היטב. מלבד מנות הפסטה המתבקשות שהיו טובות מאד, כדאי לשמור קצת מקום לקינוחים מצויינים בפשטותם. חזרנו ועוד נחזור.
  • gildonid

    gildonid
    9 בסולם מפה|5 21.05.12
    היה כיף! ממש טרטוריה אמתית. השירות היה מצוין כמו גן האווירה וכמובן האוכל הפשוט והלא מתיימר.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד
מאפיית לחמים החשמונאים תל אביבמאפיית לחמים החשמונאים תל אביב מומלץ מפה9.6בכל לילה קרוב לחצות מגיעה משמרת חדשה של אופים למאפייה ועבודת היום מתחילה. אופים לפעמים חיים הפוך, במיוחד במאפייה שפתוחה רצוף 24 שעות ביממה. בשעות הבוקר המוקדמות מתמלאת המאפייה של אורי שפט, שף-קונדיטור שהתמחה בדנמרק ובצרפת והיה הקונדיטור הראשי של רשת ארקפה, בניחוח המופלא של לחם טרי, עוגות שמרים עשירות בשוקולד ופאי תפוחים זהוב. רשימת האוצרות במקום הזה גדולה מאוד. קודם כל הלחמים: כיכרות שחומות של לחמי שאור נהדרים, באגטים עם קרום פריך, פוקצ'ות וחלות חמאה מתוקות שנמסות בפה לקראת סוף השבוע. באגף המתוק קְרַאנְץ' רִיקוֹטָה, טארטים של פקאן, אגסים ואפרסקים, טָרְטְלֶט קטן של בצק פריך ושקדים שחומים ועוגיות ג'ינג'ר. מכיוון שהמאפייה פתוחה, יש כאן ערבובייה נעימה של מגשי בצק בדרכם לתנורים, תבניות ענק שבדיוק יצאו מאותם תנורים והרבה לקוחות שמצטופפים בשקיקה אל מול הדלפק. לא להילחץ, הצוות גדול, מקצועי ומסביר פנים. נכון שיש מעט דברים ששווה לחכות בתור עבורם, אבל הלחמים של אורי בהחלט נמנים עליהם. למי שיבחר לאכול במקום, מחכים שולחנות קטנים על המדרכה ובתוך המאפייה יש גם קפה ומבחר נחמד של סנדוויצ'ים קרא עוד


עוד מסעדות