לישון
אירוח דרוזי
לבבי ונעים
מול נוף נהדר
בעין אל אסד
לינה בצפון
לאכול
פאב ותיק
ומיוחד במינו
עם מגוון
סוגי בירות
בר מוזה
לבלות
סיור מודרך
בין אפרוחים
ועופות מים
בכפר ברוך





אטרקציה
לטייל
טיול רטוב
לכל המשפחה
כולל שחייה
ושפע צמחייה
הזכי
 

הטאטי מיהוד

בית הקפה-מסעדה- מאפייה המצליח והמוצלח מבית הורד בגבעתיים פותח סניף ענק ביהוד. למעלה מ-1000 מטר של מאפייה, מסעדה ועוד הפתעות ורעיונות. הלחם...
( 35 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו

טאטי

טאטי
רע ויקר|2 17.11.14
בכניסה היו לנו ציפיות גבוהות כי החלל מרשים ומיוחד. היה יום חול והגענו בצהריים. תפריט העסקיות מציע מנות די בנאליות מסוג הפסטה, המבורגר, שניצל וכד' במחירים גבוהים שמשתווים למסעדות העלית של תל אביב.האוכל היה זוועה. קלמרי רופס ספוג בשמן שרוף, חציל בטחינה סתמית ולא מתובלת, פסטה זוועתית שכנראה הוכנה זמן רב מראש וחוממה בתוספת הר של בצל, כמה קוביות בטטה סמליות וגבעול ארטישוק אחד, דקיק. אוכל ברמה כל כך נמוכה במחירים של 80-100 ש"ח לאדם לא כולל שתייה (אפילו מנות ראשונות כמו חציל בטחינה סתמית הן בתוספת תשלום) מדובר בחוצפה של ממש. רק פוקצ'ה בשרית, מין סוג של לחמעג'ון , היה סביר. מיותר לציין שלא נחזור לעולם. מיקום מוזר בין מוסכים, מחסור בחנייה, שירות אפאטי, ושירותים לא מספיק נקיים בוודאי שלא תרמו לחוויה. שני כוכבים רק בגלל העיצוב.
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


עוד מסעדות