1 הגדל תמונה
מסעדת מיטבר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
[דמסעדת מיטבר. וגמה: מנת פלאפל. צילום: ליאור שלוש]
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת מיטבר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת מיטבר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת מיטבר. צילום: אייל טואג, מפה
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת מיטבר סניף הרצליה

מסעדת מיטבר הוותיקה נפתחה ב-1994 והפכה למוסד יציב של ממש בתל-אביב. 14 שנים אחר כך נחנכה האחות הקטנה בהרצליה. מי שהיה רגיל לטרוף סטייקים עסיסיים בצניעות ובצפיפות של המאורה התל אביבית, יכול לעשות זאת עכשיו במרחב מעוצב ואינסופי. תקרות גבוהות, קירות שחורים, ואלגנטיות מוצלחת ולא מעיקה.
טעם שנשאר
מיט בר היא מומחית אמיתית לבשר ונדמה שסוד ההצלחה של המלכה האם בשדרות חן דבק גם במסעדה בהרצליה פיתוח. מי שמפנזט על סטייק אנטרקוט או המבורגר עסיסיים ועשויים כהלכה, ימצא כאן את מבוקשו. אפילו התוספות הקטנטנות והמחירים הגבוהים לא מצליחים לקלקל את הטעם.
כפתיח תוכלו למצוא מנות כמו טרין כבד עוף או קרפצ'יו פילה בקר. לטובת המורעבים מיט בר מציעה מה שבמבט ראשון נראה כמו פרה שלמה; נתח פריים ריב 700 גרם – משתלם יחסית במחיר אבל לא מפוצץ. את הארוחה כולה כדאי ללוות בבקבוק יין משובח ולרשום לעצמכם שקיבלתם שירות שלא תמיד רווח במחוזותינו – וחבל שכך.

( 14 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • peereran

    peereran
    לא נפלתי|3 18.03.13
    המסעדה ממוקמת במקום מצוין ומעוצבת יפה אבל המחירים לא זולים ולפי דעתי האוכל לא ברמה שמצדיקה זאת. אכלתי חזה עוץ במרינדה ואכלתי הרבה יותר טובים במחירים יותר סבירים. המסעדה מתאימה לפי דעתי יותר לארוחות ערב מאשר לצהריים.
  • amnonto

    amnonto
    מסעדה למעשנים בלבד|1 04.06.12
    במיט בר הרצליה כל האזור בחוץ הוא למעשנים. יש מאפרה על כל שולחן. כשהפניתי את תשומת לב מנהלת המשמרת לכך שחוק העישון מחייב הפרדה מלאה גם בחוץ, היא ניסתה בנימוס להעביר אותי לשולחן אחר, שגם לידו עישנו, או לשבת בתוך המסעדה. במהרה, אי אפשר היה לשבת בחוץ מבלי שעשן סיגריות ייכנס לך לסטייק. מי שאינו אוהב שיעשנו לו לתוך הבשר, כדאי שיתרחק ממיט בר הרצליה.
  • מרקעוף

    מרקעוף
    נחמד וטעים אבל|4 10.03.12
    לא בטוח שהמשכנתא בסוף מוצדקת..
  • dafnag

    dafnag
    טעים- קצת יקר ליום עבודה|4 30.11.11
    אכלתי מניפת שייטל ברוטב. טעים
  • yanivli

    yanivli
    עד המנה האחרונה (לא כולל)|5 09.03.11
    הלכנו "לבדוק" את ההבדלים בין האחות הבכורה (בשד' חן) לבין הצעירה. לא נעים להגיד אבל הצעירה השאירה בנו רושם ייחודי. הטיפול שעובר הבשר משאיר טעם יחודי (מצטער על החזרה..), הסתערנו על 800 גרם אנטריקוט ולא הפסקנו להוציא אנחות תענוג במהלך ההסתערות.. גם הקרפציו ומרק העדשים שקדם היה טוב מאד. רק הקינוחים הורידו אך במיט את החויה.
  • amitaip1

    amitaip1
    בשר גרוע|1 19.10.10
    לקחתי עיסקית. המנה הראשונה - אין תלנות. למנה עיקרית הזמנתי מדליוני פילה לבן. קיבלתי ארבעה נתחים בצורה לא מזוהה, בטח לא מדליונים, עם שומן, בטח לא פילה, כאשר חלקי בשר גם לא עשויים. זה העה הנתח הכי גרוע שאני ראיתי ואני לא בטוח שזה בכלל פילה לבן. החזרתי. לא בקלות. הייתי צריך להסביר שוב ושוב לשלושה מלצרים שונים עד שהועילה אחראית משמרת לאשר החלפת מנה. לקחתי נקניקיות איטלקיות. הגיעו זוג נקניקיות שמנות וחסרות כל טעם. אפילו נקניקיות ביס של יחיעם טובות מאלה. השארתי יותר מחצי ואף אחד לא התעניין מה קרה שגם את האוכל הזה אני משאיר בצלחת. יותר אני לא נכנס לשם.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    מעולה עד העצם|5 28.06.10
    מקום בעיצוב מעט מפואר והמבחר של הבשרים ממש נההדר. רצינו לשבת בחדר פרטי אך ויתרנו כי לא רצינו להתחייב על מינימום 250 ש"ח לסועד (היינו 11 אנשים). פרסנו כנפנו על השולחן הגדול המרכזי וכקרניברים חובבים נהיננו מכל מנה ומשירות מדהים. יופי של מקום לחגוג את הסעודה הממש לא אחרונה
  • dani299

    dani299
    סטייק ברמה|4 24.04.10
    משביע וטוב, נחזור שנית!
  • proshuto

    proshuto
    מצויין אך יקר|4 15.02.10
    הבשר מאיכות מעולה ועשוי כמו שצריך. גם המבחר יותר מסביר. אבל בטח לא בטווח מחירים שמצויין כאן. עם שתי מנות עיקריות, מנה ראשונה אחת וקינוח אחד יצאנו ב-400 ש"ח.
  • sagyi

    sagyi
    מסעדת בשר מקצועית|5 01.12.09
    הבשר איכותי ומוגש נכון,המנות מסביב טעימות והמבחר מגוון , השרות יעיל , האויריה נעימה וגם המחיר סביר טוב אז מה צריך יותר - בהחלט שווה
- 1
עוד מסעדות מומלצות


עוד מסעדות