קפה בשוק הפשפשים

קפה יפו הוא מקום גדול החולש על הצומת המרכזי בשוק הפשפשים היפואי. במקום שהיה פעם חנות עתיקות כמובן, אפשר עכשיו להנות מתפריט איטלקי ברוחו הכולל פיצות, פסטות, כריכים, סלטים ומותג גלידה חדש בשם גלידה יפו. ברוח המקום ישמחו בעלי הבית ישמחו
למכור לכם לא רק אוכל אלא גם את הריהוט, והם גם מבטיחים יחס חם במיוחד לילדים כולל פסטה בלי רוטב ומיץ פטל. חוץ מזה יש גם ערבי מוסיקה מגוונים שלוש פעמים בשבוע לפחות ותו חברתי שהוא תמיד עניין מבורך.
תרמנו בקהילה
מקום זה משתתף בפרויקט החברתי "סיפור חוזר", שמטרתו לייצר תעסוקה שיקומית לאנשים עם קשיים תעסוקתיים וליצור הזדמנות לשימוש חוזר בספרים. הפרויקט מאפשר למסור ספרים לבתי קפה ומסעדות ולקנות ספרים חלופיים בהנחה.

( 9 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • talamit

    talamit
    ככה ככה|3 15.01.14
    מכיוון שאחת הסועדות שומרת כשרות, בחרנו במסעדה זו. השירות לא היה טוב במיוחד, אם בכלל היה. ישבנו בחוץ והיה קשה להשיג את תשומת לבם של המלצרים, וכשכבר השגנו אותה, הרגשנו שעושים לנו טובה. האוכל היה נחמד, אם כי לא משהו מסעיר.
  • danam_20

    danam_20
    חוויה נעימה וטעימה|5 18.12.13
    בניגוד לדירוגים הקודמים, אני דווקא רוצה לשבח את קפה יפו. במסגרת גיבוש ממקום העבודה, הזמנו חבילה של ארוחה + סיור מודרך ביפו העתיקה. כבר משלב האירגון, הורגש כי הקשר עם הבעלים (ניר גבעון) לאורך כל הדרך היה הדוק, אמין, הגון ומקצועי. הוגשה לנו ארוחה חלבית מצויינת (כשרה), שכללה מבחר סלטים טעימים, לחמים טריים שנאפים במקום, פסטות, דגים, שתייה וקינוחים - הכל טרי ובשפע, והשירות אדיב מאד וקשוב לכל צרכינו. מדריך הסיור (דורון צים המלבב) לקח אותנו לסיור בסמטאות העיר המוכרות אך עם "טוויסט" קצת שונה, מה שהפך את כל היום הזה למענג מכל הבחינות.
  • לנטנרצר

    לנטנרצר
    עלוב|1 15.08.13
    מתוך חמישה סועדים רק אחת ממש אכלה את המנה שלה (סלט כלשהו). האחרים הסתפקו בטעימה פלוס מינוס והשאירו צלחות מלאות. לא מדובר במנות שמשהו השתבש בהן ולא הצליחו, אלא פשוט בחומרי גלם גרועים, תיבול אפסי, ירקות לא טריים וכן הלאה. המלצרים היו אמנם נחמדים, אבל לקח המון זמן לקבל שירות ולאחר מכן את האוכל. גם האוכל וגם השתיה הוגשו בסדר לא נכון, למרות ששאלו ונענו מי הזמין מה. בקיצור, חובבים מכל הבחינות.
  • yigaljoffe

    yigaljoffe
    חובבני|2 25.08.11
    היינו שם להופעה של ג'ודי בכר. המקום לא כל כך נעים ויש אפילו ריח קל של טחב, הסאונד של ההופעה היה חובבני להחריד, המלצר ששירת אותנו היה חובבני עוד יותר, בקיצור כדאי להם ללכת ל זאפה ולראות איך עושים זאת נכון מכל הבחינות. אנחנו לא נחזור
  • תלתן

    תלתן
    שירות לא לעניין|3 27.11.10
    מה רצינו בסה"כ ? לשתות קפה ושוקו. לא הרבה. שישי בבוקר , שלושה מלצרים על כל הסועדים , הולכים , ממהרים אבל ממש לא קשובים. עשר דקות עד שניגשו אלינו. עוד עשר דקות עד שקיבלנו את הקפה. כשבאתי לשלם עם שטר של 200 ש"ח , הבן שלי תפס יאוש. "את יודעת כמה זמן יקח להם עכשיו לפרוט לך את השטר" ? את הפריטה הייתה יחסית מהירה. נהננו ? לא ממש. אולי האוכל טעים , אבל השירות נוראי.
  • miel1404

    miel1404
    תחפשו מקום אחר.....|2 22.10.10
    חיכינו המון זמן ל-4 סלטים מסכנים וממש לא טעימים, ואחר כך עוד הרבה זמן ללימון שביקשנו כדי לנסות לשפר את בסלט התפל..... לא טעים.שירות על הפנים.לא להכנס.
  • carlaw

    carlaw
    שירות חביב|3 03.06.09
    אין מה להגיע למקום בשביל האוכל. בצק הפיצה היה תפל והסלט שחה (או יותר נכון טבע) ברוטב הדרים. השירות חייכני והמיקום מעניין. אולי רק כדאי לשתות קפה?
  • hsh41

    hsh41
    פנינה חבויה ביפו|5 06.05.09
    בהתחלה חשבנו רק על קפה ולהמשיך להסתובב . הקפה היה משובח , חזק וסמיך. הרחנו פיצה נאפית והזמנו - הגיעה סיציליאנית טעימה על בצק דקיק מתפצח . אז הלכנו על פסטה ברוטב רוזה - הגיעה פסטה טריה עם רוטב מעלף עם המון צנוברים . נכנענו וניגשנו לבחור גלידה מהדלפק - היו שם טעמים מופלאים כמו בגלידריות של עיירות טוסקניות . איזה כיף !
  • goodlife

    goodlife
    נחמד ללא הרבה יומרות|4 18.07.08
    בית קפה נחמד וחדש בתוך שוק הפשפשים. ללא הרבה יומרות באוכל. ניתן לשבת בחוץ או בפנים עם מיזוג. שירות אדיב. נחמד אחרי שיטוט.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד