בית הקפה השכונתי מציע ארוחות בוקר, סלטים, סנדביצ'ים וקינוחים שהשטרויזל, אותם פירורי בצק פריך שנהוג לפזר על עוגות, ממלאים בהם תפקיד ראשי.

( 4 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • galiavu

    galiavu
    שכונתי חביב בצל שקמים|4 03.07.10
    המרכז המסחרי שבו שוכן בית הקפה הוא לגמרי "כמו פעם": קטן, חד קומתי, מוזנח מעט אך לא נטוש. פלאפל (טוב מאוד), חנות צעצועים, קיוסק, דואר ושטרויזל. בשטרויזל שקט ורגוע. אין בשורות קולינריות אבל הסלט טרי מאוד, הכריך מושקע והקפה טוב. נעים.
  • gil_berman

    gil_berman
    היה טעים ונעים|5 30.09.09
    בית קפה 'שכונתי' בצפון תל אביב האוכל מעולה השירות ברמה גבוהה במיוחד ממש היה כיף להיות שם בטוח שנחזור
  • naor01

    naor01
    כגודל הציפיות...|2 10.09.09
    קראתי באחד האתרים שהבעלים של שטרוייזל הוא מומחה לבארים ובתי קפה ואף מעביר סדנאות ויעוץ בתחום. אז נסעתי וחיפשתי את המקום ובתחילה די התלהבתי מהקטע השכונתי. אבל..זה עבר לי כאשר: 1. .קיבלתי את האספרסו בהגשה המתאימה לפיצוציה 2. הזמנתי ארוחת בוקר מקסיקנית וקיבלתי אוכל תפל עמוס מיונז ( והדגשתי למלצרית שאינני אוהב מיונז אך היא ציינה שזה בצד עם צ'ילי ולא כל כך מורגש )- אז קיבלתי טורטיה עם ביצה תפלה עמוסת מיונז +מינז עם צ'ילי בצד. 3. לפני הארוחת בוקר ( 42 ש"ח ) - לא נשאלנו מתי להגיש את הקפה. 4. סביבת החצר לא מסודרת ולא נקיה. לא שווה לטרוח מרחוק
  • savyon

    savyon
    שכונתי|3 23.10.08
    מקום חביב עם כסאות חצי נוחים ואוירה ביתית של אנשים המכירים זה את זה
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד