מרגוזה בר

עכשיו כשיש כבר מסעדה טובה כמו שרקוטרי, קפה ותיק ומוצלח כמו פועה, מספרה אופנתית כמו שאפה, וחמארת בירות ותיקה כמו גבריאל, אפשר סופית להכריז על שוק הפשפשים הוותיק והטוב כעל מתחם מתחדש. מרגוזה החדש ימלא את משבצת הבר. גודלסטאר ופאולנר גרמנית מהחביות, יינות בזול, איקרה ,טחינה, נקניקים וברוסקטות ליד.

( 6 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • יהודהש

    יהודהש
    בר שהוא בית |5 02.03.16
    אוירה מדליקה כייפית עם שתיה... אוכל סבבה ומוסיקה איכותית.שווה לשבת
  • ממתקית

    ממתקית
    עוד אחד מהחברה|4 05.01.14
    ואחד שגם שורד לא מעט זמן בשוק האכזר. מבחר רב של תפריט למנשנשים לצד הלאכוהול (הנקניקייה של אלן לרב לא מאכזבת כל עוד מכינים אותה כיאה), שירות צעיר וחביב, במחירים סבירים. אופציה נחמדה להעביר ערב עם חבר/ים.
  • goodlife

    goodlife
    בר באמצע השוק|4 12.04.13
    בר קטן שפתוח גם בבוקר. שתינו קפה ונשנשנו כריכים וצפינו על העוברים ועל האורחים של פועה. הקפה היה מצויין, הכריכים גם. השירות לבבי, אבל איטי. אוירה לא רשמית. נחמד.
  • galiavu

    galiavu
    אחלה בר|4 21.11.10
    פתוח מוקדם ומאפשר פגישה עם חברים גם בשעות הערב המוקדמות של יום שישי. הכי כיף, הכי רגוע. אפילו משתלם כלכלית - 1+1 עד 21:00, למי שהקיבולת מאפשרת לו... בירות טובות ונשנושים נחמדים ליד. כשנגדל... (=הילדה תגדל) אולי נבוא לפה כל יום שישי בשש. הלוואי.
  • gogo

    gogo
    ראש טוב על הבר|5 13.01.10
    נראה כאילו החברים על הבר רצו לעשות שמייח ופתחו להם פאב להשתעשע בו. המקום המגניב היחיד בתל אביב (יפו) שגם אפשר להרגיש בו רצויים אפילו אם אתם לא מהפקולטה הנכונה או לובשים וינטאג'. מוזיקה פאנקית, צוות חמוד ביותר ועיצוב מדליק. זה שמגישים שם מכבי מהחבית לא מוריד אלא רק מוסיף לחן הסהרורי של המקום.
  • ירקרקה

    ירקרקה
    יופי של בר|4 11.01.10
    עוד פינה במתחם הפישפשים (עם שפע של חנייה) שזוהרת לה בלילה. בר לא קטן ולא גדול, צוות משעשע וחביב...נחמד. התפריט של האוכל דל וזאת כי אין מטבח במקום. מקום מומלץ לערב על הבר בזוג או יותר...
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד