מסעדת כדיתא

 

מסעדת כדיתא בתימורים

שף סהר רפאל, זוכה תוכנית הריאלטי 'המטבח', ממשיך במסע שלו לכיבוש הדרום. אחרי מסעדת כרמים במושב סגולה, מסעדה שהולכת וצוברת ותק ומעריצים, ולפני המסעדה המדוברת שהוא עתיד לפתוח במלון הרודס באילת כפרס על נצחונו הטלוויזיוני, מספיק רפאל להשיק גם את כדיתא הכשרה בתימורים. שקדי עגל ופטריות בגריל עם קרם ארטישוק, פלאפל טלה וחומוס, צלעות טלה עם סלט עדשים, צלע עגל חלב עם קרם תפוחי אדמה, פילה סלמון עם פירה שורשים, פאדג' שוקולד וסיגר פיסטוק הם חלק מהמנות. מהחלונות רואים את שדות הפלחה של תימורים.

( 11 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • danam_20

    danam_20
    שירות מעולה, אוכל לא משהו|3 06.01.15
    המסעדה נעימה, מוארת ומרווחת, שולחנות גדולים. המלצרים קשובים, חביבים ומתמצאים בתפריט, שירות לבבי ונעים. עד כאן הדברים הטובים. לגבי המנות - ובכן, לא עפתי. הגשה יפה ונדיבה, אבל לא משהו שהייתי חוזרת ומזמינה שוב. קדרת פטריות היתה מעולה, מנת לחם הבית הגיעה עם ממרחים שונים והיתה מוצלחת. חציל בלאדי בטחינה תפל,סלט בטטה היה סתמי וקטן יחסית. מנות עיקריות - רביולי בטטה היה לא טעים, הכבד על פירה היה "נחמד" . לגבי קינוחים - "שחור לבן" היה בסדר.בקדאיף פיסטוק הורגש בבירור תחליף צמחי לשמנת מתוקה והקרם ברולה היה עם טעם לוואי נוראי ואפילו לא הזכיר את המקור. לסיכום - רק אם חייבים מסעדה כשרה ולהתמקד במנות הבשריות.
  • dalitdo

    dalitdo
    מומלץ|4 28.03.13
    חיפשנו מקום מפגש באמצע הדרך, שיהיה טעים, נעים וגם כשר. מסעדת כדיתא ענתה על כל הדרישות. אהבנו מאוד את המקום, המנות העיקריות היו מעולות, הקינוחים מתוקים מידי. שירות מצוין. המחירים- בהתאם למסעדת שף, במילה אחת- מומלץ.
  • tamir1981

    tamir1981
    נעים אבל האוכל סביר לא יותר. |3 09.01.13
    עצרנו 4 אנשים לעסקיות באמצע השבוע. השירות מהיר והאווירה נעימה אבל האוכל בינוני מאוד עד סתמי (לפחות בגזרת העסקיות). אפשר להגיע אם את בנסיעה באיזור אבל אין סיבה לבוא במיוחד אלא אם אתם גרים באיזור הדל ממילא במסעדות.
  • gasaf

    gasaf
    סעודה מצוינת במחיר שפוי|5 24.04.11
    בדרכנו דרומה, עצרנו במסעדה הזאת שנמצאת אי שם, הרחק מההמולה הסואנת. המסעדה מציעה עיסקיות נדיבות לארוחת צהריים. המנות אגב, היו מצוינות כולם, כאלה שלא מבישות מסעדת יוקרה תל-אביבת, אם כי לא פלצניות וללא יומרות מרקיעות שחקים. לעסקית 3 דרגות מחיר. כולם שפויות והוגנות בהחלט. מומלץ בחום עם אתם באזור.
  • boazhovav

    boazhovav
    כשרה וטעימה|5 04.04.10
    בעד: תפריט מגוון, מתמקד במנות בשריות קלאסיות, עוקפים יפה את דרישות הכשרות ע"י בחירה נכונה של מאכלים כשרים מטבעם, גינה מטופחת, מתקנים לילדים. נגד: הקינוחים הכשרים (מרצון) סיכום: אופציה מומלצת למי שמחפש משעדה כשרה בדרום. נמליץ בחום: צוואר הכבש היה מעולה!
  • ozamski

    ozamski
    מנות מצוינות, קינוחים קצת פחות|4 07.03.10
    חמישי בערב, הגמר של "האח הגדול", היינו בטוחים שיהיה ריק. זהו, שלא הערכנו שקהל הסועדים לא בדיוק מהצופים האדוקים של הז'אנר... לקחנו מרק חומוס, ניוקי ברבוניה, פילה מוסר וסופריטו שהיו מצויינים. השטרויזל לקינוח היה פחות מוצלח (המרגרינה... ). השירות היה קשוב וזריז. נחזור אבל רק בערב (לפני מספר שבועות אכלנו בבוקר וחשנו בחסרונן של הגבינות ושל החלב בקפה).
  • סמדרוניר

    סמדרוניר
    נחמד אבל יקר אם לא בעסקית|4 01.11.09
    מקום נחמד, אוכל טעים אבל אם לא אוכלים בעסקית די יקר, העסקיות נחמדות , היקרה קצת יקרה מידי, הבעיה שאי אפשר לשתות אחרי האוכל קפה הפוך רק עם חלב סויה אם אוהבים או אספרסו.
  • reutshira

    reutshira
    פשוט חוויה|5 07.06.09
    אוכל ממש מעולה ומשובב עין וחיך אכלנו ארוחה עיסקית באווירה נעימה והעיקר אוכל איכותי וטעים ושרות מקצועי ולא לוחץ
  • nachsht

    nachsht
    אחלה|5 07.03.09
    אכלנו בראנץ' ביום שישי- ב59 ש"ח לאדם. ארוחה גדולה משביעה וטעימה, המקום נעים, השירות טוב. תמורה מצויינת לתשלום !
  • יעל נייגר

    יעל נייגר
    כרגע בהרצה - ויש מה לשפר|4 30.12.08
    נראה שהשקיעו בעיצוב המטבח ובגישה מקצוענית. התפריט העיסקי זול בינתיים, בין 45 ל - 65. יש מנות טובות (פלאפל טלה) ויש גם בינוניות (מרק חריף מדי, רביולי לא עשויים מספיק). הכשרות מגבילה מעט (קינוחים, רטבים). המלצרים גם הם בהרצה ויש להם מה ללמוד. במחירים הנוכחיים זו אופציה לא רעה, אבל אם היומרה גבוהה יותר - יש מה לשפר
- 1
עוד מסעדות מומלצות
קפה ציונהקפה ציונה מומלץ מפה8.4פינת חמד נסתרת השוכנת בלב רחוב ויצמן שבנס ציונה. ציונה הוא בית קפה-מסעדה צמחוני, הממוקם בחצר תחומה מהרחוב, מחופה בעצי פיקוס שמצלים על השולחנות שבחוץ. גם המתחם הפנימי נעים ומעוצב עד הפרט הקטן. האוכל לא אחיד ברמתו: בעוד מנת הספיישל שטעמנו - בס עטוף באיולי קארי על מצע ריזוטו - הייתה מופלאה (ויש רק לקוות שתיכנס לתפריט הקבוע), הניוקי סלק היה רך ודביק במידה שפגעה בטעמו. תפריט הערב כולל גם מנות ביניים מעניינות כמו חציל שרוף על לבנה ו"הקרוסטיני של שירה" עם גבינה כחולה, ארטישוק, רוקט ועוד הפתעות. מהקינוחים שווה לטעום את הפבלובה שמלווה בגלידה, קצפת ורוטב פירות יער מצוין. בערבי שלישי החצר מתמלאת בצלילי מוסיקה חיה של הרכבים ייחודיים שמשרים אווירה נעימה. ניכר שההרכבים משתלבים באווירה הפמיליארית של המקום. הקהל מפרגן וחם וכך גם הצוות, אם זו נתנאלה הבעלים, שבעצמה מפנה שולחנות ומזיזה כסאות ואם אלה המלצרים החייכנים ומלאי הכוונות הטובות.קרא עוד


עוד מסעדות