אספרסו בר ביסטרו מנדרין תל אביב

 

אספרסו בר ביסטרו מנדרין

רשת בתי הקפה הותיקה אספרסו בר מתרחבת ומשתדרגת. הסניף החדש במלון קולוני מנדרין בחוף הצוק בצפון תל אביב הוא לא רק עוד בית קפה ברשת אלא גם ביסטרו של ממש עם מנות חמות ושאפתניות. נוף נהדר לים ואוכל הגון במחירים שפויים, תוספת מבורכת להצע היוקרתי למדי עד כה באזור הזה.

( 8 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • motis3567

    motis3567
    תפריט מעניין, אוכל טעים מאוד|4 08.08.15
    אכלנו טורטליני ממולא דלורית עם זוקיני ושקדים קלויים .מנה מצויינת. הסנגרייה הקרה נפלאה.מנת מוסקה טבעונית נחמדה, עוגה טובה.המקום מעט רועש.האקוסטיקה לא טובה...סהכ מאוד נהננו.
  • goodlife

    goodlife
    נחמד ונעים|4 29.07.15
    מקום שנעים לשבת בו, חנייה חינם מסביב לא חסר (חניית חוף הים...), אוכל סביר + , שרות קשוב וסימפטי. באנו בערב קיץ חם ולא התאכזבנו. מנות ראויות וסבירות בטעם. המחירים - קצת יקרים - מנה עיקרית ושתיה יוצאים קרוב ל - 100 ש"ח לאדם.
  • נירית1

    נירית1
    טעים ולא יומרני|4 25.10.14
    אוכל טוב לא יומרני אך בהחלט טעים וברוחב לב. מחירים סבירים. כל מה שאכלנו (16 איש) היה טעים. שמעתי שגם ארוחות הבוקר טובות.אין מנות ילדים. יש גם תפריט טבעוני ועסקיות בוקר.
  • avron

    avron
    מתאים בול לפני או אחרי סרט|4 13.08.12
    המקום הזה כבר עבר כמה וכמה גילגולים ואני מקווה שהבעלים הנוכחיים ידעו לתפעל אותו בצורה נכונה. על פניו נראה שבהווה יש שם תפוסה נאה. זהו סוג של ביסטרו איטלקי עם מבחר מגוון של מנות פתיחה, פסטות ובשרים. אנו טעמנו ברסקטות עם כבד קצוץ, קנלוני גבינות, 2 כוסות יין גבורץ וקיאנטי סבירים מאד ו 2 קפוצ'ינו. היה בסדר גמור, השרות טוב מאד,יש נוף לים וגם חניה בשפע.
  • drgpe

    drgpe
    הנאה צרופה|5 23.07.12
    חגגנו יומולדת לחברה,הזמנו מנות מהתפריט האיטלקי שהיו מצויינות במיוחד הצטיין הרביולי ריקוטה גבינה ,והקינוחים אך...הם היו מופלאים עוגת אלפחורס,קסטה, וטארט תפוחים היו מצויינים גם השרות היה טוב נמליץ ונחזור
  • yifat2

    yifat2
    לא מבינים בשירות|2 09.06.12
    האוכל סביר, אבל השירות- על הפנים.שום גמישות, שום הליכה לקראת הלקוח, שום נסיון להנעים את הזמן. לא מומלץ!
  • איתןגנזי

    איתןגנזי
    שומר נפשו ירחק|1 25.05.12
    אוכל לא טעים. השרות של צעירונים, שהלקוחות לא ממש מענינים אותם
  • dharma

    dharma
    לפטפטת אחרי או לפני הסינמה..|4 03.02.09
    אחלה מיקום יש לאספרסו בר. 30 שניות מעמדת הקופאי של הקולנוע, וכבר תהיו שקועים בכורסאות העור המפנקות של הביסטרו המנדריני.דגמנו קלאמרי, אנטיפסטי ועלי גפן, מלווים בכוסות יין אדום אוסטרלי מצוין. שירות חינני וצעיר.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד


הסלון - איל שניהסלון - איל שני מומלץ מפה9.3מסעדת הדגל של השף אייל שני, משורר התפריטים ומלך העגבניות ממוקמת בחלל משופץ שהיה פעם אורווה, בגבול תל אביב-גבעתיים, באווירת משתה שיש בה הידור וייצריות - וגם, מה לעשות, קצת פרחיות לשמה - הוא מגיש עגבניות אפויות שנוחתות על נייר חום גס המכסה את את השולחן ואז זוכות לתוספת יוגורט וזעתר מידיו של השף; פוקצ'ות נפלאות; תבשיל לחי עגל, או כפי שהוא נקרא בתפריט "קדירת לחי עגל שהוטמנה 7 שעות ברמץ עצים מלחשים"; "רביולי נתחי אנטרקוט מוטחים על פלדה לוהטת עטופים בליבת חציל שרוף"; או "ראש שלם של כרובית שקיבל מכת זהב מעצי תפוזים בוערים". מי שעוקב אחרי שני בעיתונות ובטלוויזיה רגיל לתהות שוב ושוב על הניסוחים המתפייטים, שנשמעים לעתים כפארודיה על עצמם, ואם במקרה המלצר לא הניח את אחת המנות על תפריט הנייר כדי שישמש צלחת, הוא יספק תוכנית בידור משעשעת לערב כשהסועדים מנסים למצוא את המנה בעלת השם ההזוי ביותר. אבל השירה האמיתית היא באוכל עצמו, בכמה נגיסות של תבשיל עמוק של לחי עגל וחלה קרועה, או בתרד בר נמס בחמאה אפוף בענן פרמזן, שטעמם מרגש ולא שגרתי בדיוק כמו שמם. עם יין טוב, מוסיקה משובחת ברקע ומטבח פתוח שחושקרא עוד
עוד מסעדות