קפה-קונדיטוריה אידלסון 10 כיכר רבין

מומלץ מפה
8.4
 

אידלסון 10 סניף ככר רבין

ציונה הרשקוביץ הבלתי נלאית פותחת סניף רביעי לאידלסון 10 ולנו רק נותר לקוות שגם לנו יהיו כוחות כאלה אחרי גיל 70. גם כאן אפשר לפגוש את העוגות, הטארטלטים המדויקים והמאפים המושחתים, ואת הסדר והניקיון המופתיים - סימן ההכר של הגברת המייסדת.

( 4 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • טאטי

    טאטי
    לא מה שהיה פעם|3 17.09.11
    כנראה שהכמות באה על חשבון האיכות. בעבר אידלסון 10 יכל לעמוד בשורה אחת עם מוסדות פריזאים טובים. לא עוד. חלה התדרדרות מוחשית באיכות העוגות והמאפים. בין השאר קיבלנו לא פעם עוגות ישנות מדי, האיכות והטעמים הפכו סטנדרטיים לחלוטין ובינוניים. ספציפית בסניף ככר רבין (ולשמחתנו רק בו) נתקלנו לא פעם בשרות מתנשא על גבול המתחצף.
  • drorsi

    drorsi
    לא הקוראסון הכי טוב בעיר|3 02.09.11
    הסניף עצמו, כאמור, קטן ולא מוגשות בו ארוחות בוקר. ניתן למצוא מלאי יפה של עוגות ומאפי בוקר והקפה היה משובח. צר לי אבל חייבת להודות שאכלתי קוראסונים הרבה יותר טובים בעיר, לא צריך לחפש אותם רחוק- 4 דקות הליכה מהסניף ממוקם הבייקרי המעולה ולעניות דעתי התוצרת שם איכותית יותר בכל מה שקשור למאפי בוקר. השירות באידלסון נחמד וניתן לקנות שם גם כריכונים וכריכים.
  • ממתקית

    ממתקית
    הקפה, טעים|4 21.06.11
    סניף קטן אינטימי וחביב עם קפה טעים כיאה לרשת ורכשתי גם שקית אישית עם עוגיות מקרון, באמת מעולה.
  • אוהביהעיר

    אוהביהעיר
    נקי וטרי|4 10.01.11
    נעים ומזמין, סניף חמוד בפינת הרחובות של הכיכר המשודרגת דבר שיכול להוסיף שדרוג לחוויה של קפה ומאפה בשמש . קפה מאד משובח ומאפה גבינה עם צימוקים סביר (קצת שומני).
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד