טמפל בר חיפה

סוג: בר
 

טמפל בר סניף חיפה

אחרי ההצלחה הגדולה בסינמה סיטי בצומת גלילות נפתח הסניף השני של הטמפל בר האירי בחיפה. מלבד אנשי הטמפל שותף הפעם לחגיגה גם טל חוטינר - אחד ממומחי האלכוהול הגדולים בארצנו, עם תת התמחות בויסקי שלא היתה מביישת סקוטים רבים.
בטמפל
שבניהולו תוכלו למצוא אוסף בושמילס - הויסקי האירי הלאומי -שעוד לא נראה כמוהו בארץ,וזהו כמובן רק חלק מאוסף של כ 100 סוגי ויסקי שונים, 23 ברזי בירה כשהגינס כמובן מככבת, המבורגר, אנטרקוטים ותבשילים איריים מסורתיים, פחות או יותר. וגם מוזיקה חיה של להקת הבית בימי שלישי ורביעי, שידורי ספורט ובכלל, שמחה גדולה.

( 2 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • yanivli

    yanivli
    נכנסים לעולם אחר|4 30.10.14
    לאלה שאוהבים חברים שלהם עליזים אני ממליץ להזמין אותם לטמפל בר. הוא מעוצב כפאב אירי להפליא שמכניס אותך לעולם אחר, אינטימי, אפלולי ו...רועש (במוזיקה נהדרת). תתחילו בבירות וייפתחו מיד הפנים לצחוקים והנאה.פאי רועים היה טוב, אך צלי הרועים היה הכי טוב. הנקניקיות מצוינות (במיוחד עם הבירה), פיש אנד צ'יפס חרוך על פי בקשה נעלם מיד. מה חבל שמנת הפתיחה (5 מטבלים עם לחם) הגיעה אחרי שהוגשו המנות העיקריות. מארחים מנוסים כמו הטמפל בר לא היו צריכים "ליפול" באי סדר כזה. מנות אחרונות טאוויל ואייריש קרים ודובדבנים היו סיום מצוין לערב המהנה. יחד עם 5 כוסות בירה שתה שילמנו (5 סועדים) עבור הבילוי 520 שק (ללא טיפ)
  • gasaf

    gasaf
    מקום חביב ביותר|4 05.02.12
    אוירה נעימה ואינטימית, מגוון בירות מחבית מרשים וגם קוקטיילים לרוב. המחיר סביר בהחלט והעיצוב מזכיר פאב אירי אותנטי ששונה מהותית מהאוירה המסחרית וההמונית של אזור יס פלנט בחוץ
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
בר העוגן 1942בר העוגן 1942 מומלץ מפה9יוסק'ה פינקוס ("חביבי, יש דוקומנטים. זה לא צ'יזבאטים!") כבר בן למעלה משמונים. ועדיין, בכל בוקר, מוקדם מאד, הוא מתייצב במטבח ומתחיל את היום. לקראת הצהריים יגיעו רעיו הותיקים והוא ינהל ביד רמה את פרלמנט המלחים הזקנים שעוד נותרו ויש להם כח להגיע וללגום איתו בפאב העוגן 1942. כן, מ-1942 עומד כאן בר המלחים הנהדר הזה. הקירות מכוסים צילומים, מסמכים ומזכרות וכשאתה עושה סיבוב ומסתכל אתה מרגיש כאילו הגעת למוזיאון הימיה וההעפלה ולא לסתם בר, ותיק ככל שיהיה. לקראת ערב מגיע לכאן גילי, בנו של יוסק'ה, ומשתלט על העיניינים. המקום משנה אז את פניו והופך לבר צעיר ושוקק חיים. אבל לפנות בוקר שוב יגיע יוסק'ה לעוד יום של זכרונות במקום שכבר לא מייצרים מקומות שכמותו. מזל שהוא עוד כאן. הקירות עמוסים בתמונות של זאב הים וקברנטים אגדיים, ובמזכרות מהאוניות בהן שירת יוסק'ה כציף קוח - טבח ראשי. אחרי הצהריים ילך יוס'קה לנוח וגילי בנו יחליף אותו. הקהל יתחלף לצעירים, המוסיקה תתגבר ואת האקסטרה פיין יחליף מן הסתם איזה סינגל מאלט טוב. אבל אם אתם רוצים לחוות משהו באמת יוצא דופן, שעוד מעט מן הסתם ייעלם, בואו באחת עשרה בבוקקרא עוד