1 הגדל תמונה
בר יין. צילום: אבירם כץ
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
בר יין. צילום: אבירם כץ
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
בר יין. צילום: אבירם כץ
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
בר יין. צילום: אבירם כץ
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
בר יין. צילום: אבירם כץ
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
בר יין. צילום: אבירם כץ
הועלה על ידי מערכתמפה
7 הגדל תמונה
בר יין. צילום: אבירם כץ
הועלה על ידי מערכתמפה
 

ברוט

מסעדת ברוט, או בשמה הקודם בר יין, היא קטן ושובה לב. מבחר היינות הוא קטן אבל מדויק ולפעמים ממש מרגש ולצידו תפריט קטן ונהדר שהוא תצוגה מרשימה של אוכל טעים להפליא ללא יומרות חסרות כיסוי כמו אלו שאתה פוגש בהרבה מקומות אחרים, מפורסמים בהרבה. נסו
כאן מנות כמו רביולי שומר בר, פילה פלמידה עם עדשים, טרין כפרי וכל מה שעומר בן גל השף והבעלים, ויאיר יוספי, לשעבר השף והבעלים של מסעדת אלבה, יחליטו להכין מחלקי פנים. וכל זה באווירה משוחררת להפליא שלא לומר פרועה לעיתים. בתחום היין הפקירו את עצמכם בידיהם האמונות של אבירם כץ ובן רון, שניים מטובי מלצרי היין שהם גם שותפים במקום. אחד המקומות הכי טעימים וכיפיים בתל אביב.

( 13 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • drgpe

    drgpe
    לא כצעקתה,לא נחזור|2 26.07.15
    היינו חמישי בערב בעקבות המלצות ב"על השולחן".ישבנו על הדלפק שפונה לרחוב.הזמנו שלוש מנות:קלמארי עם נקניקיות מרגז.טעים אבל לא ברמה של לרוץ ולספר לחברה.תמנון על שברי תפוחי אדמה שהיה סתמי בטעמו ובקושי לעיס.ממש גומי.ומנה של אטריות סובה עם ביצי סלמון וקרם פרש.מנה קטנטנה, במחיר שערורייתי של 76 ש"ח.לשאלתי הוסבר לי שזו מנה עם חומרי גלם יקרים: ביצי הסלמון והקרם פרש האורגני שעשוי בעבודת יד.האמת לא ממש מעניין אותי מאיפה הקרם פרש.המנה הייתה לא טעימה.הבצל הירוק טשטש את הטעמים שלא התחברו.אני מכיר לא מעט מסעדות אסייתיות בתל אביב שמקבלים יופי של מנה במחיר הזה ופחות.והכי עצבן:כוס יין(אם נדייק,שליש כוס)ב46 ש"ח.
  • sasmic

    sasmic
    מאכזב|2 25.05.15
    גם אנו באנו עם לא מעט ציפיות והתאכזבנו. זה התחיל בכך שביקשנו לשבת במקום מסוים אבל אמרו לנו שהוא שמור לשלישיה ועשר דקות לאחר מכן הושיבו זוג שנראה מאוד מיודד עם הברמן. המנות שהזמנו היו ממש לא מלהיבות ומעבר לכך מאוד יקרות לגודלן. האווירה והמוזיקה נחמדה אבל מעבר לזה בהחלט מאכזב
  • yanivli

    yanivli
    ציפיות גבוהות|4 17.05.15
    מסעדה קטנטנהשרוב סועדיה יושבים על הבר. לשמרנים מפונקים נשמר חדרון במעלה המדרגות המציץ אל רח' מונטיפיורי הקודר בלילה. סלט החסה הפריזאי היה מרענן מתאים וטרטר יועזר (סלמון) היה נעים בפה, ואז הנפילה המוזרה של סשימי הפלמידה שלא הוכנו לה נפשית. למזלנו הזמנו אחר כך את איטריות הסובה שהרימו לנו את התקווה. היינות (גאראז לבן ווינייה אסמרלדה) היו רעיון מצוין של המלצרית המיומנת והיעילה. סיימנו עם טארט פקאן שלא הזכיר לנו איזה טארט כלשהו מעברנו הארוך (אבל אולי זה בגלל הגיל). אולי נבוא שוב כדי להזמין מנות שונות. נפרדנו מ385 שק (ללא הטיפ)
  • almoga

    almoga
    כגודל הצפיה כך גודל האכזבה|2 13.05.15
    המקום נחשב כמוביל בתל אביב ביינות. ארחתי אורחים מחו"ל שאוהבים יין ו... אכזבה. היין המומלץ על ידי המלצר היה מאכזב, לאורח לא היה נעים להחזיר, כשבקשתי מהמלצר שיבדוק את היין ניסה להסביר לי שהוא טוב. המנות היה קטנות, סבירות אך יקרות. בקיצורת אין תמורה לאגרה.
  • noams

    noams
    הביקורת למקום לפני החלפת בעלות|5 30.04.15
    הביקורת הישנה הוסרה
  • חייםעושה

    חייםעושה
    שינוי מבורך|5 18.02.15
    ולא שקודם היה רע, אבל הצטרפותו של יאיר יוספי מאלבה הי"ד, היא חיזוק משמעותי למקום הנהדר הזה. אווירה פרועה, אוכל לא פחות פרוע, יין נהדר ובקיצור, יופי של מקום.
  • ykorno

    ykorno
    איך לכדרר כדור מוצרלה|5 01.04.13
    אנו חוזרים לכאן שוב ושוב.כבר שנים.מאותם המקומות שאתה נמנע מלפרסם. שמה החשיפה תקלקלם/תציפם או שתתרום חו"ח להיבריס קולינרי. ב"גילגול" אקראי אחר יין מסויים,תתקלתי בבקורת טוקסית של כתב בי-פולרי הרושם הן על קולינריה והן על כדורגל.לדעתי התבלבלו רשימותיו.זעמו על משחק השבת נותב לביקורת קולינרית שגויה.וחבל.ואולי אצליח לתקן מעט.האוכל מצוין ומותאם למקום,בכמות נכונה ולא נצלנית,לוקישן פיצוץ,שרות נעים וספקטרום יינות מצויין.מוסיקה נכונה. לא מכיר הרבה מקומות עם קארמה כ'כ חיובית .במחיר של מנה עיקרית אצל אדוני(המוזכר בכתבה) אתה מסיים ערב לשניים.טוב נסחפתי. המלצתי:בדקו את משחק השבת לפני הבקורת הקולינרית.זה משפיע
  • egoshen

    egoshen
    טעים ונעים|5 11.08.12
    מקום איכותי וצנוע, מבחוץ, לא מזמין מבט נוסף, אבל בפנים האוירה נעימה, האנרגיות טובות, השרות מעולה ומסביר פנים, והאוכל משובח להפליא
  • מישיק

    מישיק
    ככה צריך לחיות בתל אביב|5 21.09.10
    ישבנו ערב שלם על הבר לצד זוג צעיר וידידותי, ומצאנו את עצמנו מזמינים כל מנה שהם הזמינו. ככה התעופפו אל הדלפק כל מיני פירות ים, פילה דג עם פירה, סביצ'ה, צלחת גבינות וכן הלאה. הכל היה טעים מאוד, אם כי הפעם אין מי שיעניק לקוראי מפה דיווח מפורט, כי היין המצוין מחק את הפרטים הקטנים. צוות קשוב וסימפטי, בליינים תל אביביים מהסוג הנחמד ומחיר לא מאוד זול אבל כזה שמצדיק את התענוג. כיף.
  • kgold

    kgold
    פשוט נפלא|5 05.07.09
    כל המנות שטעמנו היו לא פחות ממצויינות: שקדי עגל, במיה, ניוקי, רביולי, סביצ'ה - הכל נורא נורא טעים. מזמן לא הייתי במקום כזה שהכל עשוי בו לעילא עם המון אהבה ניכרת לאוכל. וגם המחירים שפויים ביותר. אני חוזרת לשם עוד השבוע!
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.7שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד