מסעדת ויין בר , בר יין

מומלץ מפה
8.5
סוג: בר * בר יין
 

בר היין ויין בר - צנוע ומדויק

בר יין קטן ושובה לב. מבחר היינות הוא אמנם קטן ולא ממש מרגש אבל התפריט הצנוע והמדויק הנלווה אל היינות הוא תצוגה מרשימה של אוכל טעים ללא יומרות חסרות כיסוי כמו אלו שאתה פוגש בהרבה מקומות אחרים, מפורסמים בהרבה. נסו כאן מנות כמו מקרל מעושן, טרטר בקר עם אנשובי, לינגוויני שחור עם מולים ומנגולד מבית היוצר של השפים עומר בן גל ויואב היינבך שירשו את בעליו הקודם של הבר עודד חצבני (זיו).

( 8 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • ykorno

    ykorno
    איך לכדרר כדור מוצרלה|5 01.04.13
    אנו חוזרים לכאן שוב ושוב.כבר שנים.מאותם המקומות שאתה נמנע מלפרסם. שמה החשיפה תקלקלם/תציפם או שתתרום חו"ח להיבריס קולינרי. ב"גילגול" אקראי אחר יין מסויים,תתקלתי בבקורת טוקסית של כתב בי-פולרי הרושם הן על קולינריה והן על כדורגל.לדעתי התבלבלו רשימותיו.זעמו על משחק השבת נותב לביקורת קולינרית שגויה.וחבל.ואולי אצליח לתקן מעט.האוכל מצוין ומותאם למקום,בכמות נכונה ולא נצלנית,לוקישן פיצוץ,שרות נעים וספקטרום יינות מצויין.מוסיקה נכונה. לא מכיר הרבה מקומות עם קארמה כ'כ חיובית .במחיר של מנה עיקרית אצל אדוני(המוזכר בכתבה) אתה מסיים ערב לשניים.טוב נסחפתי. המלצתי:בדקו את משחק השבת לפני הבקורת הקולינרית.זה משפיע
  • egoshen

    egoshen
    טעים ונעים|5 11.08.12
    מקום איכותי וצנוע, מבחוץ, לא מזמין מבט נוסף, אבל בפנים האוירה נעימה, האנרגיות טובות, השרות מעולה ומסביר פנים, והאוכל משובח להפליא
  • מישיק

    מישיק
    ככה צריך לחיות בתל אביב|5 21.09.10
    ישבנו ערב שלם על הבר לצד זוג צעיר וידידותי, ומצאנו את עצמנו מזמינים כל מנה שהם הזמינו. ככה התעופפו אל הדלפק כל מיני פירות ים, פילה דג עם פירה, סביצ'ה, צלחת גבינות וכן הלאה. הכל היה טעים מאוד, אם כי הפעם אין מי שיעניק לקוראי מפה דיווח מפורט, כי היין המצוין מחק את הפרטים הקטנים. צוות קשוב וסימפטי, בליינים תל אביביים מהסוג הנחמד ומחיר לא מאוד זול אבל כזה שמצדיק את התענוג. כיף.
  • noams

    noams
    המקום לשבת על הבר|5 20.02.10
    WINE BAR כפי שכתבו לפני אינו המקום לנוחות של מסעדה אולם לאילו היושבים על הבר (מומלץ לשבת שם ולא במקום אחר) מצפה חוויה. הבישול נעשה במחבתות ועל הפלנצ'ה מול העיניים במרחק מטר והמנות מצויינות, במיוחד מנת שקדי העגל המדהימה. הישיבה על הבר מתאימה יותר לזוגות אחרת קשה לתקשר בין קצוות החבורה. בכל ערב יינות חדשים ומיוחדים ובקיצור - חוויה כייפית ולא מחייבת.
  • kgold

    kgold
    פשוט נפלא|5 05.07.09
    כל המנות שטעמנו היו לא פחות ממצויינות: שקדי עגל, במיה, ניוקי, רביולי, סביצ'ה - הכל נורא נורא טעים. מזמן לא הייתי במקום כזה שהכל עשוי בו לעילא עם המון אהבה ניכרת לאוכל. וגם המחירים שפויים ביותר. אני חוזרת לשם עוד השבוע!
  • avron

    avron
    ליד|4 27.05.09
    האוכל טוב מאד. סביצ'ה, ברוסקטה מוח, נתחי פלמידה וסלט גבינת עיזים - הכל מוגש יפה, טעים מאד ובמחירים סבירים. היינות בכוס ב 20 ש"ח בצהריים בהחלט טובים . אבל... המקום לא מטופח ונראה די מוזנח ובטח לא כבר יין. גם אין מקומות ישיבה נורמלים בפנים רק דלפקים צרים ולא נוחים וכמה שולחנות קש בחוץ על רחוב סואן ומלא תנועה ועשן ופיח. אולי בשעות הלילה הקטנות זה משתנה, אך בצהרי היום הישיבה בחוץ לא נעימה. אלו מגבלות שאולי אין להן פתרון, אך מה לעשות וזה פוגם בכלל ההנאה. נחוץ שינוי בהקדם.
  • sagit17

    sagit17
    איזה יופי|5 25.05.09
    סקומברי כבושים, עדשים שחורות עם קלאמרי על הפלנצ'ה, כוס מרלו של פלאם ובעיקר עודד המקסיםש מחייך כל הזמן ולא מתבייש להשמיע את אריק לביא בקולי קולות ומדי פעם אפילו לשיר איתו ביחד
  • schachar

    schachar
    חמוד מאד|5 16.02.09
    נסינו את ויין בר אחרי שנמלטנו מפינצ'וס (אורקה ז"ל). המקום קטן חמוד, מוסיקה מצויינת, אוכל לא מתחכם והולך מצוין לייד היין. תמחור היין סביר רק חבל שאין עוד יינות בכוס.
- 1
אתר מפה מעדכן בקביעות שעות פתיחה וטווחי מחירים, אך תמיד מומלץ לבדוק מראש עם המקום.
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שילהמסעדת שילה מומלץ מפה9.6שילה היא מקום מטעה מאד.למען האמת, שילה היא אחת ההפתעות הכי גדולות של תל אביב גם במקום עמוס פנינים קולנריות כמו המדרכה בין ז'בוטינסקי לארלוזרוב ברחוב בן יהודה. בר אפלולי ההולך ומשיל מעליו את אווירת הבר, וחבל, אך במקום זאת מציע תפריט כה גדול של טאפאסים ומנות קטנות וגדולות מהיבשה ובעיקר מהים עד שאתה מוותר , שוכח , סולח ומתאהב מחדש. סלט התמנונים החם עם שעועית ירוקה ועגבניות הוא מנה חד פעמית, קרפצי'ו של קוקי סן ז'ק עם ביצי טוביקו ואצות. בורקס של תרד ובשר טלה, סביצ'ה דג ים עם עשב ים, גבעול שהוא מעין שילוב של דשא, מלוח וחמציץ, שהולם להפליא את טעם הים שמביא איתו הדג; קלאמרי בפלנצ'ה בחציל קלוי וטחינה מוקצפת סרדינים בצ'ימיצ'ורי נענע. מחלקת ה'100 גרם על הפלנצ'ה' היא הברקה אמיתית שעושה כבוד לחומרי הגלם כמו שהם, סלט של קלמרי,שרימפס ושעועית לבנה. יכולנו להמשיך כך לנצח. השף -בעלים שרון כהן, הוא אחד הטבחים הכי טובים בתל אביב וגם,עדיין, אחד הסודות הכי שמורים שלה.קרא עוד