מסעדת אחוזת שולמית

1 הגדל תמונה
מסעדת אחוזת שולמית. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
2 הגדל תמונה
מסעדת אחוזת שולמית. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
3 הגדל תמונה
מסעדת אחוזת שולמית. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
4 הגדל תמונה
מסעדת אחוזת שולמית. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
5 הגדל תמונה
מסעדת אחוזת שולמית. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
6 הגדל תמונה
מסעדת אחוזת שולמית. צילום: אייל טואג
הועלה על ידי מערכתמפה
 

מסעדת אחוזת שולמית בראש פינה

משפחת ברכוז מגישה את האוכל הצרפתי שלה, עם תת התמחות מודגשת על בשרים מעושנים, כבר שנים רבות במלון הבוטיק אחוזת שולמית שבראש פינה. לפני כן ניהלו את אחוזת דוברובין באגם החולה.
סטייקים כמו פילה ואנטרקוט ברטבים קלאסיים כמו פלפל ושמנת ורוטב יין, פירות ים כמו קלמיר ממולא או שרימפס, דגים כדוגמת פורל וסלמון ומנות ראשונות כמו כבד אווז יוצרים תפריט שמרני שמצליח מאד כבר שנים אצל מטיילי הצפון.

( 19 )

גולשים היו ודירגו

דרגו עכשיו
  • goodlife

    goodlife
    רומנטי|4 27.04.16
    האוכל שהוזמן היה מדויק וטעים, אבל לא עם מעוף. האוירה במרפסת למול הנוף האיהסופי מרשימים. השירות היה מצויין וללא דופי. מתאים לערב רומנטי שלא רוצים לפשל.
  • shlomo75

    shlomo75
    מעולה!!|5 16.09.14
    סעדנו לארוחה רומנטית בערב. הגענו ללא היכרות מוקדמת והופתענו לטובה בגדול. המקום - מקסים! מרפסת צופה לנוף, עיצוב, מוזיקה נעימה ותחושת שירות ואירוח מכל הלב. 2 המנות הראשונות - טורטליני במילוי בשר ופטריות פורצ'יני - מעולות שתיהן. הזמינה דניס שהגיע עסיסי וטעים, אני הזמנתי סלמון מעושןבעישון עצמי בתנור - מעולה! גם התוספות ובמיוחד הריזוטו היו טעימים ונדיבים. לסיום קרם ברולה טעים. מחאנו כפים!
  • zg400340

    zg400340
    כוכב מישלן דחוף !|5 22.12.13
    איש טוב עושה אוכל טוב ודואג לשירות נעים. המסעדה ממשיכה DNA בריא של המייסדים שהעמידו מסעדה(וצימרים) עם מוניטין של לחזור שוב וכך עשינו. הגענו על המלצה חמה מאוד של קובי מהצימרים בראש פינה (פינה-בלב) קיבל אותנו מואיז המבין משהו בהכנסת אורחים שירות ואוכל טוב נהנינו ממרק ערמונים, עלי גפן ממולאים בבשר, ריזוטו סלמון (פעם ראשונה בחיים) ואווז מעושן. ליקקנו את האצבעות ולא הרגשנו איך מה שעל הצלחות נעלם. אווירה נהדרת במרפסת מעל העמק, השירות מהיר, ולא מעיק (!) אוכל של כוכב מישלן (כך כותב בן 60) מחיר סביר ובעיקר שווה את החוויות שבגללן טיפסנו עד שם. נחזור שוב, נספר לאחרים ונרחיב כנפיים לשאר העולם.
  • kleinprv

    kleinprv
    אכזבה משירות גרוע|1 03.08.13
    אשתי ואני נסענו בשבוע החופשה שלנו לראש פינה. רצינו לממש שובר פינוק זוגי בארוחת בוקר. יום קודם בדקתי באתר של השובר "קשרים פלוס" ומצאתי את אחוזת שולמית. צלצלתי להזמין מקום אך נאמר לי שאין צורך ואפשר להגיע עד 11:30. למחרת בבוקר בהגיענו ב 10:30 נאמר לנו ע"י המארחת והאחראית שהם לא מנויים ברשת קשרים פלוס ולא יכבדו את השובר. לאחר התעקשות מצידי האחראית צלצלה לבעל הבית (מואיז?) שחזר על אותה תשובה שלילית. עקב כך נאלצנו לפנות לבית קפה אחר. אין ביכולתי להביע את אכזבתינו.
  • shlaskys

    shlaskys
    פלצנות אעלק|1 11.04.12
    היינו בחול המועד. מקום יפה, אוכל גרוע במחירים פלצניים, הדג המעושן היה יבש, קרם ברולה איום ונורא,דניס לא מעניין ויצאנו בתחושה שסידרו אותנו.
  • shukyn

    shukyn
    ***** - 5 כוכבי איכות >>|5 21.01.12
    לא בא לי לכתוב בסופרלטיבים, אבל מזמן לא נהניתי ממסעדה ושירות ואוכל איכותי ברמה כזאת. בקיצור - מ ע ו ל ה. סוף.
  • tamarz

    tamarz
    מושלם|5 02.04.11
    בת זוגתי ואני אכלנו ארוחת ערב היום חמישי האחרון.המסעדה ממוקמת בבנין ישן עם נוף מקסים לכוון צפון הארץ ומזרחה. כל המנות שאכלנו - 2 מנות ראשונות (מרק ערמונים ועלי גפן ממולאים ומיוחדים) ושתי המנות העיקריות - צלעות טלה וסטיק פילה ברוטב פלפלת היו מעלולת. השרות היה ללא דופי! פשוט ערב מושלם ! היתה תמורה מלאה עבור התשלום.
  • yytzhaki2

    yytzhaki2
    איכותי ומפתיע|5 06.02.11
    מסעדה בסגנון צרפתי, עם שירות מוקפד ומקצועי, מנות טובות ובעיקר - נוף מדהים. למי שמחפש מסעדה לאירוע אינטימי שיצטרף לאירוח זוגי בצימר קרוב, זה המקום. מומלץ בחום (לא לשכוח לבקש קופון מבעלי הצימר - 10% הנחה).
  • איילת

    איילת
    טעים|4 06.02.11
    פתחנו במרק ערמונים טוב (50 ש"ח) ומנה של כבד אווז(80 ש"ח) טובה מאוד (אם כי הוגשה לא בהתאם לתיאור המלצרית). המשכנו בקלמרי ממולא חביב (59 ש"ח) ומנה של צלעות טלה (125 ש"ח) מצוינת - המנה הטובה ביותר בארוחה. השירות מעט אגרסיבי אך יעיל. בסה"כ היה טעים ונעים.
  • נירית1

    נירית1
    שומרים על האיכות והטעם|5 29.01.11
    לא היינו במסעדה כמה שנים טובות, הבעלים התחלפו, אבל האוכל נותר מעולה כשהיה. התענגנו על כל מנה ומנה, החל בראשונות - מרק ערמונים וקלאמרי ממולא פירות ים וכלה בעיקריות - צלעות טלה, פילה ושרימפס ברוטב רוקפור. השירות אדיב ומהיר, והנוף מהמם. בהחלט שווה לבקר כשאתם באיזור.
- 1
עוד מסעדות מומלצות
מסעדת שראביכמסעדת שראביכ מומלץ מפה9.6שראביכ, מסעדתו של יעקוב ח'יאט שבכפר ראמה, היא מסעדה יוצאת דופן. מסעדה קטנה, עממית, צנועת מראה, נטולת גינונים, אבל האוכל המיוחד שמוגש בה – ישאיר בכם חותם. אפשר לכנות את המקום – מסעדת פועלים: באים, אוכלים, הולכים. המנות מוגשות בצלחות קטנות במתכונת של "טעימות": כרובית מטוגנת בטחינה, עולש בר מבושל ועוד. יעקב מלקט עשבי בר במומחיות ומתקין מהם מנות פשוטות מאד אך נדירות בטעמיהן. זהו אוכל גלילי במיטבו. כל אחד ימצא את המנה שלו, בין אם אתם צמחונים, טבעונים או חובבי בשר. תוכלו למצוא כאן סלט עשבים של גרגר נחלים, עולש בר, עלי אלה ארץ - ישראלית ופרחי כליל החורש מלווים בבצל סגול. או חביתת ירק ובתוכה מיורן, שומר בר ושום בר. או חציל קלוי המוגש עם טחינה ופטל בר. או סלט עדשים עם עלי שומר. לצד העשבים מכין יעקוב חומוס נהדר, נקניקיות מושרות ביין, קובה ועוד כמה מנות ערביות קלאסיות. המסעדה פתוחה בכל ימי השבוע למעט ימי שני. בשבת בדרך כלל עמוס מאוד, אך אם בכל זאת הגעתם בשבת, יש להצטייד בסבלנות. לא ניתן להזמין מקומות מראש.קרא עוד


מסעדת יאניביצ'ימסעדת יאניביצ'י מומלץ מפה8.7מסעדת יאניביצ'י שוכנת במבנה ששימש כמחלבה הראשונה של מושב בוסתן הגליל. ילדי המושב, שמייסדיו עלו מהונגריה, נהגו לבוא ולעזור לחולב ינבצ'י ("דוד" בהונגרית) במלאכתו. כיום תמונתו של החולב מתנוססת במסעדה, אשר זכתה להיקרא על שמו, אך עם שיבוש קטן שמתגלגל יותר בקלות על לשון הסועדים. ולמעט משקל הפרות שניצב בחצר, צילומים בשחור-לבן של מקימי המושב התלויים על הקיר, וכמה כדי חלב המקשטים את המקום, המסעדה מתאפיינת בניחוח שאינו ישן-נושן אלא עכשווי בהחלט. התפריט מתעדכן אחת לשבוע בהתאם לזמינות הרכיבים הטריים, השלל שנתפס ברשתות הדייגים וצמחי התבלין שנקטפים בגינה. האווירה במקום רגועה והמנות הראשונות הן חגיגה לחיך ולעיניים. השף עידן רקיר פורש את רכיבי המאכלים על הצלחת באופן בו הסועדים בוחרים את תחביר הטעמים בכל ביס. סשימי טונה אדומה מרענן מונח על גבי יוגורט יוזו צהוב, בקומפוזיציה שמזכירה ציור של קנדינסקי. גם שקדי הטלה, המוגשים עם קרם שורשים לבנים ופניני עגבניות וטבסקו אדמדמים, וצלחת נדיבה של ריזוטו סלק בסגול עז, הם בחירות מעולות. למנה עיקרית ההתלבטות קשה בין מגוון פסטות, דגים, מולים ובשר. הקרא עוד
עוד מסעדות